TEFAL BODY UP body fat scale BM2520

BODY UP body fat scale BM2520 Pratite svoju tjelesnu težinu sa potpunom lakoćom
Jednostavno pratite sastav svog tijela zahvaljujući Tefal Body Up osobnoj vagi. Uz mnogo više od praćenja težine, pratite vaš udio masti u tijelu i BMI pomoću praktičnog i pouzdanog alata koji ne može biti lakši za uporabu: veliki kristalno jasan LCD zaslon, kapacitet memoriranja do 8 profila sa automatskim prepoznavanjem korisnika i elegantna staklena platforma za vaganje sa modernom estetikom. Pratite svoju težinu i BMI kako biste savršeno pratili svoje tijelo i zdravlje.

Kataloški broj: BM2520V0

Osobna vaga koja kontrolira udio masnoće u vašem tijelu

Idite dalje od nadgledanja težine i otkrijte praćenje zdravlja koje ne može biti lakše.

Tefal osobna vaga za tijelo i udio masnoća u tijelu pomažu vam da uspostavite kontrolu nad svojim tijelom pomoću velikog, kristalno čistog LCD zaslona za savršenu preciznost na prvi pogled.

Memorirajte do 8 korisničkih profila, dovoljno da pokrije bilo koji tip kućanstva, uz automatsko prepoznavanje korisnika za maksimalnu udobnost.

Digitalni zaslon visokih performansi ima kapacitet od 150 kg (100 lbs), sa mjernim korakom od 100 g, sa intuitivnim kontrolama i kristalno jasnim zaslonom u elegantnom, modernom dizajnu koji se savršeno uklapa u svaki dom.

Otkrijte osobnu vagu dizajniranu tako da vam osigura put ka boljem, zdravijem.

 

 

 

 

 

Koristeći analizu bioelektrične impedancije, držite vlastito tijelo na oku (udio masti u postocima). Više od težine - uživajte u svim prednostima ovog pametnog uređaja za analizu vaše težine i BMI.

glavne karakteristike
 • Težina, udio masnoće i BMI indikator

  Koristeći analizu bioelektrične impedancije, držite vlastito tijelo na oku (udio masti u postocima). Više od težine - uživajte u svim prednostima ovog pametnog uređaja za analizu vaše težine i BMI.

 • default

  Veliki zaslon

  Veliki zaslon čini vagu praktičnom i jednostavnom za uporabu, za praćenje kretanja težine i sastava tijela iz dana u dan.

 • Pratite zdravlje vaše obitelji

  Memorirajte do 8 profila, kako biste omogućili praćenje zdravlja i težine cijele obitelji, uz automatsko prepoznavanje korisnika, za praktičnost i jednostavnost uporabe.

 • Veliki kapacitet

  Vaganje do 150 kg (330 lbs).

 • Precizni rezultati

  Uživajte u potpunoj preciznosti do posljednjeg detalja, sa mjernim korakom od 100 g (0.2 lbs) za pouzdane rezultate.

 • Mogućnost uporabe odmah nakon uklanjanja iz kutije.

  Za trenutnu uporabu, CR3032 litijumska baterija visokih performansi je uključena u pakiranje, da bi vas u najkraćem roku uputila na put prema idealnoj težini i kontroli zdravlja.

Značajke
KONTROLA TEŽINE I TIJELA
Mjerilo mase masnoće u kg    
PAMETNE ZNAČAJKE
Tipkovnica    
Memorija 8  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Kapacitet 150  kg
Gradacija 100  g
Platforma Temperirano staklo  
Boja TAMNO SIVA  
Vrsta baterije CR 2032  
Uključene baterije    
Drugo INDEX TJELESNE MASE  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije potrebno čekati da se prikaže "0" – odmah započinje računanje težine.
Većina modernih vaga ima prekidač kraj baterije. Ukoliko to nije slučaj, pogledajte upute za uporabu.
Kako biste u potpunosti bili zadovoljni ovim uređajem, mjerenje i vaganje uvijek treba provoditi u istim uvjetima:
• Uvijek se važite bosonogi. Stopala moraju biti suha i pravilno postavljena na elektrode. Imajte u vidu da previše zadebljane kože na stopalima može utjecati na mjerenje.
• Po mogućnosti jednom tjedno, odmah nakon buđenja,
• 1/4 sati nakon buđenja, kako bi se voda u tijelu distribuirala u donje udove.
Važno je pobrinuti se da ne postoji nikakav dodir između nogu (bedra, koljena, listovi) ili između stopala. Po potrebi, postavite papir između nogu.
To ovisi od tipa uređaja koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati mjerenja neće biti točni.
- Druge vage za kupaonicu: nema utjecaja na rezultate mjerenja.
Uvijek čuvajte vagu na ravnoj površini i ne stavljajte nikakve predmete na pladanj.
Ako vagu ne namjeravate upotrebljavati duže vrijeme, izvadite baterije.

Ako je vaga odložena okomito, a jedna ili više nožica su u zraku ili se na vagi nalaze neki predmeti, prvo mjerenje bit će pogrešno.
Na kraju postupka vaganja možete vidjeti poruku "ERR" i čuti dugi zvučni signal. Trebat ćete se ponovno izvagati.
Da biste osigurali točna mjerenja, postavite vagu na tvrdu, ravnu površinu, a ne na mekanu podlogu kao što je tepih ili tapison.
Za točne i dosljedne rezultate, preporučujemo da svoju vagu upotrebljavate u istim uvjetima i u isto vrijeme. Idealno bi bilo izvagati se natašte 15 minuta nakon ustajanja kada je voda u vašem tijelu raspoređena na donje udove.

Izbjegavajte vaganje:
• Tijekom ili neposredno nakon teške fizičke aktivnosti.
• Neposredno nakon tuširanja, kupanja ili korištenja saune.
• Nakon konzumacije alkohola.
• Kada imate povišenu temperaturu.

Da biste osigurali pravilno praćenje sastava tijela, preporučuje se redovito vaganje, idealno bi bilo jednom tjedno.
Preporučujemo da uvijek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvijek zamijenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
To se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 okruglim baterijama ili litijskim baterijama.
Svoju vagu možete očistiti krpom koja ne otpušta dlačice, blago navlaženu vodom.
Nemojte upotrebljavati metalnu spužvu kao ni abrazivni prašak. Nikada uređaj ne uranjajte u vodu.
Normalno je da se pojavljuje poruka "8888" kada se umetnu baterije. Proizvod je sada u fazi prvog pokretanja. Postavite ga na ravnu površinu i pričekajte da poruka nestane. Ako pomaknete vagu ili stanete na nju dok se prikazuje poruka "8888", ponovo će započeti postupak prvog pokretanja. Prvo pokretanje traje od 5 do 30 sekundi.
Vaga je uočila nepravilnost tijekom mjerenja težine i rekalibracije. Trebate sići s vage i pričekate da se prikaže "0.0" prije nego što ponovo stanete na nju.
Virtualna tipkovnica aktivira se tek nakon završetka vaganja.
Trebate se pridržavati sljedećih pravila:
• Siđite sa vage nakon vaganja,
• Vaga mora ostati na podu dok dodirujete tipke,
• Dodirujte tipke samo jednim prstom,
• Tipke dodirujte isključivo prstom (ne koristite predmete).
Ako, nakon što ste slijedili upute u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, ne pokušavajte je sami rastaviti ili popraviti već je odnesite u ovlašteni servisni centar.
Da, dijagnostička vaga mjeri čistu (nemasnu) tjelesnu masu i oduzima je od ukupne tjelesne mase. Na ovaj način ona pokazuje postotak tjelesne masnoće, bez obzira na to gdje se salo nalazi.
Tijekom kalibracije vage u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Te varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima mjerenja dviju različitih vaga.
Hidratacija je neophodna za pravilno funkcioniranje vašeg tijela, a mjerenje hidratacije upozorava vas u slučaju nedovoljne hidratacije.
Krta masa sastoji se od vode u tijelu, organa, kostiju i mišića, a njezina uloga u dnevnoj potrošnji energije nije zanemariva.
Neophodna tijelu, mast je zaliha energije na koju se treba paziti.
BMI je međunarodni indeks kojeg je 1997. godine definirala Svjetska zdravstvena organizacija.
BMI pokazuje vašu razinu korpulencije, a time i rizik od prekomjerne težine. Izračunava se:


BMI je vrlo globalan i ne baš personaliziran. Ne određuje vrijednost mase masnog tkiva kao ni mišićne mase.
Naše vage koriste bioelektričnu impedanciju poznatu i pod nazivom bio impedancija.

Sinusoidna struja niskog intenziteta šalje se u vaše tijelo. Ta struja lako prolazi tkivima bogatima vodom (tjelesna masa bez masnog tkiva: mišići, koža...). Suprotno tome, nailazi na veći otpor na razini tkiva siromašnih vodom (masno tkivo).


Tako dobiven otpor, zajedno s jednadžbama koje uzimaju u obzir vaš profil, omogućava nam izračunavanje tjelesne mase bez masnog tkiva.

Masa masnog tkiva dobiva se oduzimanjem tjelesne mase bez masnog tkiva od vaše ukupne težine.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Da, težina odjeće pribraja se težini tjelesne masti. Iz tog se razloga preporučuje vaganje sa što je moguće manje odjeće.
Vaga je dizajnirana kako bi odgovarala većini ljudi. Međutim, ne biste trebali upotrebljavati vagu ako imate srčani elektrostimulator ili drugi medicinski uređaj. To je zato što vaga kroz vaše tijelo šalje slabu struju kako bi izmjerila razinu tjelesne masti, a to može oštetiti ili ometati rad srčanog elektrostimulatora (ili drugog medicinskog uređaja).
Kao mjera predostrožnosti, upotreba vage je kontraindicirana tijekom trudnoće zbog uređaja za bioimpedanciju. Međutim, možete upotrebljavati vagu, ali morate obući čarape. Na taj način kroz vaše tijelo neće prolaziti struja. Moći ćete vidjeti svoju težinu, ali ne i druge pokazatelje sastava tijela.