Bulgur s rajčicama

Bulgur s rajčicama

Predjelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 100 g krupnog bulgura
  • 1/2 luka, oguljenog i sitno nasjeckanog
  • 250 g rajčica, narezanih na kockice
  • 1 mala žlica pasirane rajčice
  • 1 velika žlica paste od crvene paprike
  • 1/2 male žlice ljuskica čilija (po želji)
  • 150 ml vode
  • 1 velika žlica maslinovog ulja
  • Sol, papar

Priprema

Pripremite sastojke.

Zagrijte ulje u posudi za kuhanje. Dodajte luk i kuhajte dok ne počne poprimati smeđu boju.

Dodajte sve ostale sastojke. Promiješajte.

Kuhanje pod pritiskom.

Poslužite.

Tefalovi proizvodi neophodni za pripremu recepta