TEFAL XL INTENSE

XL INTENSE Izuzetno otporna neprianjajuća obloga

Tedal XL Intense tave osiguravaju pripremu najboljih domaćih recepata u trenu, nudeći velike obroke i idealan format za pripremu ukusnih prženih jela, azijske rezance i još mnogo toga. Za impresivnu trajnost i jednostavno čišćenje, uz naprednu THERMO-SIGNAL ™ tehnologiju za besprijekorne rezultate - sve je pripremljeno u velikoj XL tavi koja nudi dovoljno za cijelu obitelj, iz dana u dan.

Tefal XL Intense lonci i tave

Tedal XL Intense tave osiguravaju pripremu najboljih domaćih recepata u trenu, nudeći velike obroke i idealan format za pripremu ukusnih prženih jela, azijske rezance i još mnogo toga.

Za impresivnu trajnost i jednostavno čišćenje, uz naprednu THERMO-SIGNAL ™ tehnologiju za besprijekorne rezultate - sve je pripremljeno u velikoj XL tavi koja nudi dovoljno za cijelu obitelj, iz dana u dan.

glavne karakteristike
 • Izuzetno otporna neprianjajuća obloga

  Zamišljen da se odupire svakodnevnom kuhanju zahvaljujući svojim ultra zgusnutim primarnim slojevima, ova obloga pruža neprianjajuće performanse i do 2 puta duže od standardne Tefal obloge.

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ tehnologija pokazuje idealnu temperaturu za početak kuhanja i jamči savršenu teksturu, boju i ukus za savršene obroke svakoga dana.

 • Čvrsta dugotrajna ručka

  Nudeći performanse koje su napravljene da traju, čvrsta ručka ima dizajn sa poboljšanom ergonomijom za kuhanje uz potpunu stabilnost i udobnost.

 • Proizvedeno u Francuskoj

  Dizajnirana i proizvedena u potpunosti u Francuskoj, uz vrhunsku izradu i stručnost.

 • Tefal: Svjetski #1 u posuđu*

  Tefal naporno radi kako bi jamčio savršene rezultate kuhanja svaki put kad uđete u kuhinju - samo još jedan razlog da odaberete Tefal! * Izvor: Euromonitor International Limited, izdanje Kuća i vrt 2019, maloprodajna vrijednost robne marke RSP, podaci za 2018.

 • Sigurna neprianjajuća obloga

  Kao dio naše posvećenosti zdravom kuhanju s beskompromisnim sigurnosnim standardima, sve naše neprianjajuće obloge ne sadrže PFOA, olovo i kadmij - za potpuni mir. (Strožije kontrole od onih koje zahtijevaju važeći propisi o kontaktu s hranom. Nema PFOA u skladu sa važećim propisima. Bez olova, bez kadmija (bez Pb, bez Cd) znači nenamjeran dodatak Pb i Cd u obloge i koji nije otkriven ispitivanjima vanjskih laboratorija).

 • Diffusion + baza

  Zahvaljujući svojoj difuzijskoj bazi, toplina se ravnomjerno raspoređuje po tavi za dobre i homogene rezultate kuhanja.

 • ECO savjet: Energetski učinkovito kuhanje

  Napredna tehnologija Thermo-Signal ™ nudi točnu početnu temperaturu za savršeno pečenje, osiguravajući da se ne troši energija puštajući da se vaše posuđe predugo zagrijava.

 • ECO savjet: brži rezultati kuhanja

  Rezanje hrane na manje komade donosi brže rezultate kuhanja, smanjujući vrijeme i energiju.

 • ECO savjet: Uštedite energiju tijekom kuhanja

  Prilikom kuhanja obratite pažnju da pravilno prilagodite štednjak kako biste osigurali da se cijelo područje tave grije, za energetski učinkovitije kuhanje svaki dan.

 • Idealna za prženje namirnica

  Duboki oblik čini prženje namirnica na jakoj vatri lakšim nego ikada

 • ECO savjet: kuhanje uz brigu o okolišu

  TEFAL posuđe omogućava vam kuhanje bez dodavanja masnoća. Ovo je dobro za vaše zdravlje, ali i za okoliš. Smanjenje konzumacije životinjskih proteina ključno je za smanjenje uticaja na okoliš. To uključuje i mliječne proizvode poput maslaca. 

 • Mogućnost uporabe na svim kuhalima + indukciju

  Kompatibilno sa svim kuhalima uključujući indukciju (plinskih, električnih, staklokeramičkih, indukcijskih) zaraznovrsno kuhanje.

UPUTE i JAMSTVO