TEFAL XL Force

XL Force Izuzetno otporna neprianjajuća obloga

Tedal XL Intense tave osiguravaju pripremu najboljih domaćih recepata u trenu, nudeći velike obroke i idealan format za pripremu ukusnih prženih jela, azijske rezance i još mnogo toga. Za impresivnu trajnost i jednostavno čišćenje, uz naprednu THERMO-SIGNAL ™ tehnologiju za besprijekorne rezultate - sve je pripremljeno u velikoj XL tavi koja nudi dovoljno za cijelu obitelj, iz dana u dan.

Tefal XL Intense lonci i tave

Tedal XL Intense tave osiguravaju pripremu najboljih domaćih recepata u trenu, nudeći velike obroke i idealan format za pripremu ukusnih prženih jela, azijske rezance i još mnogo toga.

Za impresivnu trajnost i jednostavno čišćenje, uz naprednu THERMO-SIGNAL ™ tehnologiju za besprijekorne rezultate - sve je pripremljeno u velikoj XL tavi koja nudi dovoljno za cijelu obitelj, iz dana u dan.

glavne karakteristike
 • Izuzetno otporna neprianjajuća obloga

  Zamišljen da se odupire svakodnevnom kuhanju zahvaljujući svojim ultra zgusnutim primarnim slojevima, ova obloga pruža neprianjajuće performanse i do 2 puta duže od standardne Tefal obloge.

 • Sigurna neprianjajuća obloga

  Kao dio naše posvećenosti zdravom kuhanju s beskompromisnim sigurnosnim standardima, sve naše neprianjajuće obloge ne sadrže PFOA, olovo i kadmij - za potpuni mir. (Strožije kontrole od onih koje zahtijevaju važeći propisi o kontaktu s hranom. Nema PFOA u skladu sa važećim propisima. Bez olova, bez kadmija (bez Pb, bez Cd) znači nenamjeran dodatak Pb i Cd u obloge i koji nije otkriven ispitivanjima vanjskih laboratorija).

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ tehnologija pokazuje idealnu temperaturu za početak kuhanja i jamči savršenu teksturu, boju i ukus za savršene obroke svakoga dana.

 • Idealna za prženje namirnica

  Duboki oblik čini prženje namirnica na jakoj vatri lakšim nego ikada

 • Diffusion + baza

  Zahvaljujući svojoj difuzijskoj bazi, toplina se ravnomjerno raspoređuje po tavi za dobre i homogene rezultate kuhanja.

 • Čvrsta dugotrajna ručka

  Nudeći performanse koje su napravljene da traju, čvrsta ručka ima dizajn sa poboljšanom ergonomijom za kuhanje uz potpunu stabilnost i udobnost.

 • Mogućnost uporabe na svim kuhalima + indukciju

  Kompatibilno sa svim kuhalima uključujući indukciju (plinskih, električnih, staklokeramičkih, indukcijskih) zaraznovrsno kuhanje.

 • Proizvedeno u Francuskoj

  Dizajnirana i proizvedena u potpunosti u Francuskoj, uz vrhunsku izradu i stručnost.

 • Tefal: Svjetski #1 u posuđu*

  Tefal naporno radi kako bi jamčio savršene rezultate kuhanja svaki put kad uđete u kuhinju - samo još jedan razlog da odaberete Tefal! * Izvor: Euromonitor International Limited, izdanje Kuća i vrt 2019, maloprodajna vrijednost robne marke RSP, podaci za 2018.

 • ECO savjet: Energetski učinkovito kuhanje

  Napredna tehnologija Thermo-Signal ™ nudi točnu početnu temperaturu za savršeno pečenje, osiguravajući da se ne troši energija puštajući da se vaše posuđe predugo zagrijava.

 • ECO savjet: brži rezultati kuhanja

  Rezanje hrane na manje komade donosi brže rezultate kuhanja, smanjujući vrijeme i energiju.

 • ECO savjet: kuhanje uz brigu o okolišu

  TEFAL posuđe omogućava vam kuhanje bez dodavanja masnoća. Ovo je dobro za vaše zdravlje, ali i za okoliš. Smanjenje konzumacije životinjskih proteina ključno je za smanjenje uticaja na okoliš. To uključuje i mliječne proizvode poput maslaca. 

 • ECO savjet: Uštedite energiju tijekom kuhanja

  Prilikom kuhanja obratite pažnju da pravilno prilagodite štednjak kako biste osigurali da se cijelo područje tave grije, za energetski učinkovitije kuhanje svaki dan.

Recepti
Značajke
Materijal Aluminij  
Kompatibilna kuhala Plin, struja, staklokeramika, halogeno  
Kompatibilnost pećnice Do 175°C  
Prikladno za perilicu DA  
Unutarnja obloga/završna obrada Neprianjajući  
Boja unutarnje obloge CRNO  
Thermo-Spot (pokazatelj temperature) Yes  
Vanjska obloga/završna obrada Neprianjajući  
Rubovi za izlijevanje DA  
Vrsta ručke Fiksno  
UPUTE i JAMSTVO