TEFAL ELEMENT TT430830

ELEMENT TT430830 Nešto posebno za početak vašeg jutra!

S novim Tefal tosterom s 2 utora, uživajte u dobrom tostu kao nikada prije. S rešetkom za zagrijavanje peciva omogućava vam topla peciva i brioše kad poželite. 4 funkcije s signalnim svjetlima čini ga jednostavnim za uporabu i idealnim za sve vrste kruha. Konačno, njegova inox izvedba će vas privući svojim izgledom. 

Kataloški broj: TT430830

Tefal Element toster: odličan novi način pečenja!

Sa tosterom Tefal Element, savršeno pecite bilo koju vrstu kruha za ukusne rezultate.

Zahvaljujući 2 utora i namjenskim postavkama, priprema tosta nikada nije bila jednostavnija.

Njegove 4 namjenske postavke sa svjetlosnim pokazateljima savršene su za svaku situaciju:' zagrijavanje prethodno pečenog kruha, odmrzavati ravno iz zamrzivača, 'bagel' za savršeno pečenje vašeg peciva i "cancel" ' za zaustavljanje ciklusa u bilo koje vrijeme.

7 razina tamnjenja osiguravaju rezultate baš onako kako vam se sviđaju, dok integrirani stalak za peciva ugodno zagrijava peciva, kolače i brioche.

Sve to su praktične značajke, uključujući uklonjivu pliticu za mrvice za jednostavno čišćenje, promjenjivu širinu utora za tanke ili debele kriške i visoki položaj za vađenje za uklanjanje čak i najmanjih kriški kruha.

Ugodan toster od inoxa koji savršeno pristaje u bilo kojoj kuhinji.

glavne karakteristike
 • Crusty plus funkcija

  Za ukusna topla peciva

 • Rešetka za zagrijavanje peciva

  Rešetka za zagrijavanje peciva za topla peciva, brioše i biskvite

 • 4 funkcije sa svjetlosnim pokazateljem

  4 funkcije sa svjetlonim pokazateljem

   

  Otkazivanje: prekidanje procesa tostiranja u bilo kojem trenutku

  Odmrzavanje: omogućava tostiranje zamrznutog kruha

  Podgrijavanje: 30 sekundi cikslu za podgrijavanje

  Bagel: idelano vrijeme za pečenje bagel peciva

 • Sjajno kućište

  Inox kućište savršeno za svaku kuhinju

 • 7 browning levels

 • High lift položaj

  High lift položaj za uklanjanje i najmanjih kriški kruha

 • 4 functions with light indicator

 • Promjeniva širina utora

  Promjenjiva širina utora idealna za tanje i deblje kriške kruha

 • High-lift facility

  Zahvaljujući funkciji visokog izbacivanja tosta možete ukloniti i najmanje kriške hljeba.

 • Variable width slots

 • 7 razina tamnjenja

  7 razina tamnjenja za svaki ukus

 • Sleek design

UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Tipka za odmrzavanje odmrzava kruh i automatski omogućava još dodatno vrijeme za tostiranje kruha.
Funkcija zagrijavanja automatski smanjuje vrijeme tostiranja za oko 30 sekundi, tako da se ohlađeni tost može zagrijati, a da pritom ne zagori.
Ne, naši tosteri nisu predviđeni za vrećice za tost.
Uz pomoć ove funkcije možete podići kruh iznad otvora za kruh i tako izvaditi manja peciva, kao što su pogačice i bagel paciva, a da pritom ne opečete prste!
Na radnu površinu koja ima dovoljno prostora oko sebe i udaljena je od zapaljivih materijala (zavjese, košare za otpad, električne utičnice itd.). Nikada ga ne ostavljajte bez nadzora.
Gotovo svaki tip kruha koji se može kupiti u trgovini. Imajte u vidu da se suhi kruh brže tostira od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh duže tostira. Pomoću podesivog izbornika možete odrediti razinu tostiranja u skladu s vašim željama. Ako se kriška kruha zaglavi u uređaju, isključite ga i pustite da se ohladi. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od opekotina.
Vrijeme i razina tostiranja mogu ovisiti o razlikama u vlažnosti različitih vrsta kruha. Blago suhi kruh treba tostirati na vrlo niskom položaju. Vrlo svježi kruh ili kruh od cijelog zrna treba tostirati na nešto višem položaju. Kruh s neravnom površinom, kao što su engleska peciva, nekad treba tostirati na višem položaju.
Da, možete tostirati kruh sa žitaricama.
Ne možete tostirati kruh sa suhim voćem. Tostiranjem će kruh poprimiti loš okus, a voće može pougljeniti, što može dovesti do materijalnih oštećenja.
Ne preporučujemo zagrijavanje ili tostiranje proizvoda koji su prekriveni ili posuti šećerom.
Da. Zahvaljujući funkciji automatskog centriranja na svim našim tosterima i ekstra dubokim i širokim otvorima na novim modelima, možete lako tostirati peciva, pogačice ili debele kriške kruha, koji se neće zalijepiti za grijače.
Ne. Nikada ne koristite toster za pečenje, grillanje ili odmrzavanje druge hrane osim kruha.
To je moguće samo u uređajima koji su posebno predviđeni za sitna peciva. Imajte u vidu da u toster mogu stati najviše 2 do 3 peciva, kako bi se izbjegla koncentracija topline.
Ne, uređaj podržava samo jednu funkciju tijekom uporabe.
Suhi kruh tostira se brže od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh tostira još duže.
S gumbom za odabir razine tostiranja tostiranje možete prilagoditi svom ukusu.
Prije čišćenja, održavanja ili odlaganja, isključite toster i pustite ga da se ohladi. Za čišćenje vanjske strane tostera i priključnog voda koristite meku krpu i blago navlaženu spužvu i deterdžent. Zatim temeljito osušite toster. Da biste očistili odjeljak za mrvice, uklonite ga i prebrišite vlažnom krpom. Ne perite ga u perilici posuđa. Prilikom održavanja tostera nikada ne koristite snažne deterdžente, metalni pribor ili abrazivne žičane spužve. I, nikada ne dodirujte grijač.
Poluga tostera ostaje spuštena samo kada je toster priključen na napajanje. Ako niste riješili problem, isključite toster iz napajanja i okrenite ga iznad sudopera i blago protresite kako biste uklonili eventualne velike mrvice koje blokiraju mehanizam. Ako još uvijek niste riješili problem, odnesite toster u ovlašteni servis.
Do neravnomjernog zagrijavanja dolazi kada stavite jednu krišku kruha u toster s dva proreza.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Standardni kruh kvadratičnog oblika. Imajte u vidu da se stariji kruh brže tostira od svježeg kruha. Za tostiranje zamrznutog kruha potrebno je više vremena, ovisno o modelu. Toster je opremljen gumbom za tostiranje zamrznutog kruha.
Ne morate bacate pripremljeni tost, već koristite funkciju zagrijavanja (ovisno o modelu).
Isključite uređaj i pustite ga da se ohladi. Isključite ga iz napajanja prije vađenja kruha. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od dodirivanja grijača. Nikada ne ostavljajte toster bez nadzora tijekom rada.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.