banner - contact us

1. Kontakt Tefal - korisnička služba

Za bilo koji zahtjev vezan za naše proizvode i usluge možete se obratiti našoj korisničkoj službi. Međutim, kako biste brže pronašli odgovor, predlažemo da prvo provjerite sljedeće odjeljke:

2. Je li vaš uređaj u kvaru?

Molimo kontaktirajte izravno jednog od naših ovlaštenih servisera. Tefal je akreditirao servisne centre u Hrvatskoj koji popravljaju uređaje u jamstvu i izvan njega, kao i prodaju dodatne nastavke i rezervne dijelove.

3. Želite saznati više o servisnim centrima? Pročitajte ove odlomke:

4. Možete nas kontaktirati kroz jednostvni web obrazac, molim odaberite predmet vašeg upita

Ispunite obrazac i pošaljite nam ga. Odgovorit ćemo na Vaš upit vrlo brzo.

Kontakt obrazac

5. Želite nas kontaktirati telefonom ili poslati poštu?

Služba za korisnike TEFAL
01/ 3015 294
(cijena bez poreza)
Ponedjeljak-Petak
08:00-17:00

Tvrtka Groupe SEB prikuplja Vaše osobne podatke kako bismo bili u mogućnosti odgovoriti na Vaše zahteve i pitanja. Vaše je pravo da u svakom trenutku pristupite svojim podacima i izmjenite ih, ali i da odbijete njihovu obradu putem ovog obrasca ili tako što ćete nas kontaktirati putem mail-a ili broja telefona koji su istaknuti na ovoj stranici.


Naša korisnička služba – postprodajni servis (SAV) u mogućnosti je odgovoriti na sve vaše upite u vezi s proizvodima i uslugama marke Tefal. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas telefonom tijekom gore spomenutog radnog vremena pozivnog centra. Izvan radnog vremena možete koristiti obrazac za kontakt, odgovorit ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku. Službeni podaci o robnoj marki Tefal i podaci za kontakt navedeni su na tefal.com.hr.