TEFAL TEFAL TOASTER TT640

TEFAL TOASTER TT640 Uljepšajte jutro pritiskom na tipku i spremite omiljeni rezultat tostiranja

Intuitivan, napredni toster koji je jednako lijep kao i funkcionalan. Uz Tefal 2 toster sa 2 otvora uživajte u pečenom pecivu do savršenstva - baš kako želite, zahvaljujući lako postavljenim favoritima, velikom digitalnom odbrojavanju i sedam razina tostiranja. Uz praktične karakteristike , jednostavan, ali moderan dizajn, ukusan tost je tu pomoću samo jednog dodira.

Kataloški broj: TT640810

Tefal Toaster: Vaše omiljene postavke na dodir

Uživajte u savršeno zapečenom pecivu prilagođenom svakom ukusu Ovaj toster, elegantnog dizajna, omogućava vam spremanje željenih postavki pomoću samo jednog dodira. 

Uz  minimalistički digitalni zaslon koji prikazuje odbrojavanje vremena u vremenu tostiranja, također nudi raspon od sedam razina tostiranja, od lagano zlatnog do dodatnog hrskavog - savršen za prilagođene rezultate.

Dodatne praktične karakteristike uključuju funkcije namjenskog zaustavljanja, odmrzavanja i podgrijavanja sa svjetlosnim indikatorom, otvor s promjenjivom širinom s automatskim centriranjem peciva, odvojivu posudu za mrvice za jednostavno čišćenje i ručicu za visoko podizanje za lakše uklanjanje tosta.

Osim toga, nudi moderan estetski i intuitivan dizajn koji je savršen na radnoj površini bilo koje moderne, sofisticirane kuhinje.

 

 

 

 

 

glavne karakteristike
 • Omiljena funkcija

  Spremite željene postavke za tost upravo onako kako želite. Potpuna udobnost zahvaljujući posebnoj tipki za izravan pristup.

 • Digitalni zaslon s odbrojavanjem vremena

  Moderan dizajn,jednostavan digitalni zaslon  koji prikazuje preostalo vrijeme, za preciznu kontrolu pečenja i savršene rezultate. Moderna i sofisticirana estetika.

 • Prilagođeno za svačiji ukus.

  Lagano pečen ili ekstra hrskavi, uživajte u savršenom tostu po vašoj želji, zahvaljujući 7 razina tamnjenja.

 •   Jednostavne funkcije

  Pristupite izborniku razine pečenja, zaustavite ciklus tostiranja, tostirajte smrznuti kruh ili podgrijte tost s četiri namjenske funkcije opremljene svjetlosnim indikatorima za maksimalnu jednostavnost korištenja.

 • Utor promjenjive širine s auomatskim centriranjem kruha

  Idealan za tanke i debele kriške, otvor promjenjive širine automatski centrira vaš kruh, osiguravajući savršene rezultate svaki put.

 • Odvojiva posuda za mrvice za jednostavno čišćenje

  Odvojiva posuda za mrvice lako se izvlači, za brzo i praktično čišćenje.

 • jednostavno vađenje tosta

  Opremljen prikladnom polugom za visoko podizanje za uklanjanje vašeg tosta - čak i malih kriški - uz potpunu lakoću i bezbrižnost.

Značajke
Tip utora Kratki utor za tost  
Dizajn i materijal Plastika  
Visoko podizanje    
Snaga 850  W
Zaustavljanje    
Odmrzavanje    
Ponovno zagrijavanje    
odabir razine 7  
Automatski smješta kruh u položaj za ravnomjerno tostiranje    
Odvojivi pladanj za mrvice    
Indikatorska lampica    
Boja Crno  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Tipka za odmrzavanje odmrzava kruh i automatski omogućava još dodatno vrijeme za tostiranje kruha.
Funkcija zagrijavanja automatski smanjuje vrijeme tostiranja za oko 30 sekundi, tako da se ohlađeni tost može zagrijati, a da pritom ne zagori.
Ne, naši tosteri nisu predviđeni za vrećice za tost.
Uz pomoć ove funkcije možete podići kruh iznad otvora za kruh i tako izvaditi manja peciva, kao što su pogačice i bagel paciva, a da pritom ne opečete prste!
Na radnu površinu koja ima dovoljno prostora oko sebe i udaljena je od zapaljivih materijala (zavjese, košare za otpad, električne utičnice itd.). Nikada ga ne ostavljajte bez nadzora.
Gotovo svaki tip kruha koji se može kupiti u trgovini. Imajte u vidu da se suhi kruh brže tostira od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh duže tostira. Pomoću podesivog izbornika možete odrediti razinu tostiranja u skladu s vašim željama. Ako se kriška kruha zaglavi u uređaju, isključite ga i pustite da se ohladi. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od opekotina.
Vrijeme i razina tostiranja mogu ovisiti o razlikama u vlažnosti različitih vrsta kruha. Blago suhi kruh treba tostirati na vrlo niskom položaju. Vrlo svježi kruh ili kruh od cijelog zrna treba tostirati na nešto višem položaju. Kruh s neravnom površinom, kao što su engleska peciva, nekad treba tostirati na višem položaju.
Da, možete tostirati kruh sa žitaricama.
Ne možete tostirati kruh sa suhim voćem. Tostiranjem će kruh poprimiti loš okus, a voće može pougljeniti, što može dovesti do materijalnih oštećenja.
Ne preporučujemo zagrijavanje ili tostiranje proizvoda koji su prekriveni ili posuti šećerom.
Da. Zahvaljujući funkciji automatskog centriranja na svim našim tosterima i ekstra dubokim i širokim otvorima na novim modelima, možete lako tostirati peciva, pogačice ili debele kriške kruha, koji se neće zalijepiti za grijače.
Ne. Nikada ne koristite toster za pečenje, grillanje ili odmrzavanje druge hrane osim kruha.
To je moguće samo u uređajima koji su posebno predviđeni za sitna peciva. Imajte u vidu da u toster mogu stati najviše 2 do 3 peciva, kako bi se izbjegla koncentracija topline.
Ne, uređaj podržava samo jednu funkciju tijekom uporabe.
Suhi kruh tostira se brže od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh tostira još duže.
S gumbom za odabir razine tostiranja tostiranje možete prilagoditi svom ukusu.
Prije čišćenja, održavanja ili odlaganja, isključite toster i pustite ga da se ohladi. Za čišćenje vanjske strane tostera i priključnog voda koristite meku krpu i blago navlaženu spužvu i deterdžent. Zatim temeljito osušite toster. Da biste očistili odjeljak za mrvice, uklonite ga i prebrišite vlažnom krpom. Ne perite ga u perilici posuđa. Prilikom održavanja tostera nikada ne koristite snažne deterdžente, metalni pribor ili abrazivne žičane spužve. I, nikada ne dodirujte grijač.
Poluga tostera ostaje spuštena samo kada je toster priključen na napajanje. Ako niste riješili problem, isključite toster iz napajanja i okrenite ga iznad sudopera i blago protresite kako biste uklonili eventualne velike mrvice koje blokiraju mehanizam. Ako još uvijek niste riješili problem, odnesite toster u ovlašteni servis.
Do neravnomjernog zagrijavanja dolazi kada stavite jednu krišku kruha u toster s dva proreza.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Standardni kruh kvadratičnog oblika. Imajte u vidu da se stariji kruh brže tostira od svježeg kruha. Za tostiranje zamrznutog kruha potrebno je više vremena, ovisno o modelu. Toster je opremljen gumbom za tostiranje zamrznutog kruha.
Ne morate bacate pripremljeni tost, već koristite funkciju zagrijavanja (ovisno o modelu).
Isključite uređaj i pustite ga da se ohladi. Isključite ga iz napajanja prije vađenja kruha. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od dodirivanja grijača. Nikada ne ostavljajte toster bez nadzora tijekom rada.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.