TEFAL Toster Incluedo TT5338

Toster Incluedo TT5338 Dizajnirano za tebe—napravljeno za sve 

Stvorili su ga naši dizajneri u suradnji s korisnicima, Tefal Includeo program prilagođava se svačijim potrebama. Ovaj ergonomski dizajnirani toster opremljen je značajkama koje su jednostavne za uporabu: opremljen je s 2 iznimno široka utora, vrlo vidljivim i čitljivim kontrolama, kliještima za tost, od kojih je jedan silikonski i tipkom za visoko podizanje za sigurno uklanjanje kriški kruha. Sa svojih 7 razina tamnjenja za tost baš onako kako volite, ovaj toster je idealan za svakodnevnu uporabu!

Kataloški broj: TT533811

Ergonomski toster s dvije kriške s promišljenim značajkama dizajniran za svakoga

Predstavljamo asortiman Tefal Includeo koji su izradili naši dizajneri u suradnji s korisnicima kako bi zadovoljili svačije potrebe!

Ergonomski dizajniran Tefal Includeo toster opremljen je nizom značajki koje su jednostavne za uporabu: dva iznimno široka utora, vrlo vidljive i čitljive kontrole, magnetske hvataljke za toster i tipka za podizanje za sigurno uklanjanje kriški kruha.

Sa sedam stupnjeva pečenja koje možete izabrati za tost baš onakav kakav volite, ovaj toster za dvije kriške idealan je za svakodnevnu uporabu!

glavne karakteristike
 • Optmalna jednostavnost uporabe

  Opremljen čitljivim kontrolama i praktičnim značajkama, ovaj ergonomski toster s dvije kriške promišljeno je dizajniran kako bi svima osigurao jednostavnu uporabu.

 • Personalizirano čišćenje

  Od blago zlatne do vrlo hrskave, uživajte u kriški tosta baš onako kako želite s rasponom od sedam stupnjeva zapečenosti – izbor je vaš!

 • Jednostavne kontrole

  Vrlo vidljive kontrole u velikim formatima* dizajnirane za optimalnu čitljivost i maksimalnu jednostavnost uporabe. *Gotovo 1,8 puta veći od našeg Subito asortimana.

 • Odvojiva posuda za mrvice

  Odložite mrvice sigurno i jednostavno uz praktičnu odvojivu pliticu za mrvice koja se može ukloniti radi brzog i praktičnog čišćenja.

 • Brzo i sigurno vađenje

  Opremljen je praktičnom polugom s visokim podizanjem za uklanjanje tosta - čak i malih kriški - s potpunom lakoćom i bezbrižnosti.

 • Hvataljke za tost

  Hvataljke za toster upotpunjuju paket za sigurno uklanjanje tosta bez stresa. Magnetske hvataljke mogu se pričvrstiti na obje strane tostera kada se ne rabe – idealno za dešnjake i ljevoruke.

Značajke
Tip utora Kratki utor za tost  
Dizajn i materijal Plastika  
Visoko podizanje    
Zaustavljanje    
odabir razine 7 RAZINA TAMNJENJA  
Automatski smješta kruh u položaj za ravnomjerno tostiranje    
Odvojivi pladanj za mrvice    
Spremnik priključnog voda    
Indikatorska lampica    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Tipka za odmrzavanje odmrzava kruh i automatski omogućava još dodatno vrijeme za tostiranje kruha.
Funkcija zagrijavanja automatski smanjuje vrijeme tostiranja za oko 30 sekundi, tako da se ohlađeni tost može zagrijati, a da pritom ne zagori.
Ne, naši tosteri nisu predviđeni za vrećice za tost.
Uz pomoć ove funkcije možete podići kruh iznad otvora za kruh i tako izvaditi manja peciva, kao što su pogačice i bagel paciva, a da pritom ne opečete prste!
Na radnu površinu koja ima dovoljno prostora oko sebe i udaljena je od zapaljivih materijala (zavjese, košare za otpad, električne utičnice itd.). Nikada ga ne ostavljajte bez nadzora.
Gotovo svaki tip kruha koji se može kupiti u trgovini. Imajte u vidu da se suhi kruh brže tostira od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh duže tostira. Pomoću podesivog izbornika možete odrediti razinu tostiranja u skladu s vašim željama. Ako se kriška kruha zaglavi u uređaju, isključite ga i pustite da se ohladi. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od opekotina.
Vrijeme i razina tostiranja mogu ovisiti o razlikama u vlažnosti različitih vrsta kruha. Blago suhi kruh treba tostirati na vrlo niskom položaju. Vrlo svježi kruh ili kruh od cijelog zrna treba tostirati na nešto višem položaju. Kruh s neravnom površinom, kao što su engleska peciva, nekad treba tostirati na višem položaju.
Da, možete tostirati kruh sa žitaricama.
Ne možete tostirati kruh sa suhim voćem. Tostiranjem će kruh poprimiti loš okus, a voće može pougljeniti, što može dovesti do materijalnih oštećenja.
Ne preporučujemo zagrijavanje ili tostiranje proizvoda koji su prekriveni ili posuti šećerom.
Da. Zahvaljujući funkciji automatskog centriranja na svim našim tosterima i ekstra dubokim i širokim otvorima na novim modelima, možete lako tostirati peciva, pogačice ili debele kriške kruha, koji se neće zalijepiti za grijače.
Ne. Nikada ne koristite toster za pečenje, grillanje ili odmrzavanje druge hrane osim kruha.
To je moguće samo u uređajima koji su posebno predviđeni za sitna peciva. Imajte u vidu da u toster mogu stati najviše 2 do 3 peciva, kako bi se izbjegla koncentracija topline.
Ne, uređaj podržava samo jednu funkciju tijekom uporabe.
Suhi kruh tostira se brže od svježeg kruha. Zamrznuti se kruh tostira još duže.
S gumbom za odabir razine tostiranja tostiranje možete prilagoditi svom ukusu.
Prije čišćenja, održavanja ili odlaganja, isključite toster i pustite ga da se ohladi. Za čišćenje vanjske strane tostera i priključnog voda koristite meku krpu i blago navlaženu spužvu i deterdžent. Zatim temeljito osušite toster. Da biste očistili odjeljak za mrvice, uklonite ga i prebrišite vlažnom krpom. Ne perite ga u perilici posuđa. Prilikom održavanja tostera nikada ne koristite snažne deterdžente, metalni pribor ili abrazivne žičane spužve. I, nikada ne dodirujte grijač.
Poluga tostera ostaje spuštena samo kada je toster priključen na napajanje. Ako niste riješili problem, isključite toster iz napajanja i okrenite ga iznad sudopera i blago protresite kako biste uklonili eventualne velike mrvice koje blokiraju mehanizam. Ako još uvijek niste riješili problem, odnesite toster u ovlašteni servis.
Do neravnomjernog zagrijavanja dolazi kada stavite jednu krišku kruha u toster s dva proreza.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Standardni kruh kvadratičnog oblika. Imajte u vidu da se stariji kruh brže tostira od svježeg kruha. Za tostiranje zamrznutog kruha potrebno je više vremena, ovisno o modelu. Toster je opremljen gumbom za tostiranje zamrznutog kruha.
Ne morate bacate pripremljeni tost, već koristite funkciju zagrijavanja (ovisno o modelu).
Isključite uređaj i pustite ga da se ohladi. Isključite ga iz napajanja prije vađenja kruha. Nakon toga možete izvaditi krišku kruha bez rizika od dodirivanja grijača. Nikada ne ostavljajte toster bez nadzora tijekom rada.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.