TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Elegancija za lako kuhanje

Za rješenja koja štede prostor kako bi Vam svakodnevno olakšala život, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo pruža sve praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuhanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unaprijed postavljenih i ručnih kontrola stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s kristalno čistim, korisnim sučeljem za savršene rezultate bez napora

Kataloški broj: IH2108KR

The Tefal Everyday Slim portable induction cooktop

Osiguravajući čistu praktičnost i jednostavnost, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo dizajnirano je kako bi maksimalno uštedio prostor, a istovremeno proizveo beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuhanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuhanja sa šest unaprijed postavljenih razina kuhanja (niska temperatura, pirjanje, kuhanje, pojačavanje, prenje uz miješanje i prženje) i ručno upravljanje za kuhanje visoke preciznosti upravo onako kako vam se sviđa.

Korisničko sučelje i kristalno čisti digitalni zaslon omogućuju vam da lako upravljate indukcijskom pločom.

Izuzetno tanki dizajn od samo 45 mm omogućuje kuhanje bilo gdje, bilo kada s potpunom sigurnošću i lakoćom.

Uz poboljšane značajke kao što su izdržljivi i lako održavajući materijali, automatsko isključivanje, praktični timer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim pruža odlična rješenja za sve vaše potrebe kuhanja iz dana u dan.

glavne karakteristike
 • Jednostavna svakodnevna uporaba

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuhanju kroz izbor od šest različitih postavki (niska temperatura, kuhanje, pirjanje, pojačavanje, prženje uz miješanje i prženje) ili ručna kontrola, za jednostavan uređaj koji zadovoljava sve vaše potrebe kuhanja.

 • Tanki prenosivi dizajn za uštedu prostora

  Dizajniran za krajnju udobnost i jednostavnost, kompaktni prijenosni format štedi maksimalno prostor u kuhinji i olakšava život svakodnevno

 • Bezbrižno kuhanje bez napora

  Indukcijsko kuhanje je najsigurniji i najlakši način za kuhanje, bez plamena i automatskog otkrivanja vrste posuđa, kao i napredne tehnologije za brzu brzinu prijenosa prenoseći toplinu izravno u vaše posuđe.

 • Pametno sučelje

  Korisničko sučelje osjetljivo na dodir dolazi zajedno s jasnim i lako čitljivim digitalnim zaslonom, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate s potpunom lakoćom

 • Izdržljiv zaslon jednostavan za čišćenje

  Otkrijte proizvod koji je izgrađen do kraja, s površinom lakom za čišćenje za svakodnevnu uporabu koja dolazi zajedno s visokokvalitetnim materijalima za dugotrajnu izvedbu.

 • Praktične postavke za svakodnevno kuhanje

  7 razina snage (od 300 W do 2100 W) postavite beskrajne mogućnosti kuhanja na dohvat ruke, s timerom od 180 minuta u koracima od 1 minute, funkcijom pauze koja omogućuje pokretanje i prestanak kuhanja uz maksimalnu fleksibilnost, automatsko isključivanje i temperature do 240 ° C

Značajke
Snaga 2100  
Broj programa za kuhanje 6  
Boja CRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.