TEFAL SPHERICOOK MULTICOOKER 16 IN 1 - 10C/5L RK7458

SPHERICOOK MULTICOOKER 16 IN 1 - 10C/5L RK7458 Serija sferičnih posuda: Sferična posuda za savršen okus i ukusne recepte

Sa SpheriCook, inovativna sferna tehnologija lonca omogućuje savršenu cirkulaciju grijanja za optimalne performanse kuhanja. Uz inteligentnu tehnologiju kuhanja i visokokvalitetnu višeslojnu unutarnju posudu (debljina 2 mm sa 6 slojeva) postiže optimalne performanse kuhanja pružajući automatsko podešavanje vremena i temperature kuhanja. Automatsko održavanje topline do 24 sata i funkcija odgođenog starta za planiranje procesa kuhanja. 16 različitih recepata za kuhanje pružaju veliku raznolikost za kuhanje svih omiljenih jela.

 

Kataloški broj: RK745800

Ukusna domaća jela, spravljena na jednostavan način zahvaljujući ovom višenamjenskom uređaju s posebnom tehnologijom posude

Inovativna sferna tehnologija posude omogućuje izvrsnu cirkulaciju grijanja za optimalne performanse kuhanja.

Uz funkciju umjetne inteligencije sa razumljivom logikom i visokokvalitetnu višeslojnu unutarnju posudu (debljine 2 mm sa 6 slojeva) postižu se optimalne performanse kuhanja s automatskim prilagođavanjem vremena i temperature kuhanja.

Automatsko održavanje topline do 24 sata i funkcija odgođenog starta za planiranje postupka kuhanja.

16 načina za kuhanje pružaju veliku raznolikost za kuhanje svih omiljenih jela: pečenje, prženje, juha, gulaš,sporo kuhanje, kuhanje na pari, riža, pilaf,rižoto, desert, kaša, jogurt, džem, tjestenina, ponovno zagrijavanje, održavanje topline i DIY programe.

Nastavcisu uključeni: mjerna šalica, lopatica za rižu, grabilica za juhu, košarica za kuhanje na paru i knjiga recepata.

glavne karakteristike
 • Sferična posuda: optimalna raspodjela topline

  Inovativna sferna tehnologija lonca omogućuje izvrsnu raspodjelu grijanja za homogeno i ukusno kuhanje.

 • VISOKO KVALITETNA POSUDA ZA KUHANJE

  Trajna i otporna sferna posuda zahvaljujući debljini od 2 mm i 6 slojeva s keramičkom oblogom.

 • AUTOMATSKI I INTELIGENTNO

  Fuzzy Logic Technology osigurava automatsko podešavanje vremena kuhanja i temperature za postizanje optimalnih performansi kuhanja *

  <* Napomena: Za kuhanje riže slijedite omjer voda / riža i upute navedene u priručniku s uputama za postizanje optimalnih rezultata. Za ostale menije možete pogledati tablicu kuhanja u knjizi recepata i priručniku za upute za više detalja.

 • veliki kapacitet. 5 l

  Kapacitet za obitelj ili za pripremu jela za samca ili parove

 • 16 programa kuhanja

  Višenamjenski kuhinjski uređaj s 16 programa za kuhanje (uključujući 37 postavki) za kuhanje svih omiljenih jela od predjela do deserta:

   

  . Pečenje, korica / prženje (smeđe), juha, pirjanje / sporo kuhanje, kuhanje na pari, riža, pilaf / rižoto, desert, kaša, jogurt, džem, tjestenina, ponovno zagrijavanje, održavanje topline, moj recept (ručni način rada) i odgođeni početak.

  Moj recept (ručni način rada) omogućuje podešavanje vlastitog vremena i temperature kuhanja za veću fleksibilnost.

  Vremenski raspon: 5min-9h

  Područje temperature: 40 ° C - 160 ° C

  Napomena: Više pojedinosti potražite u priručniku s uputama

  "

 • PRAKTIČNA UPORABA: ODRŽAVANJE TOPLINE I ODGOĐENI POČETAK RADA

  Sadrži automatsko održavanje topline do 12 sati i odgodu početka rada do 24 sata unaprijed kako biste mogli planirati poslužiti obrok kad god to želite.

 • JEDNOSTAVNA UPORABA

  LED kontrolna ploča s odličnom vidljivosti i osvjetljenim indikatorima

 • JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

  Jednostavno čišćenje. Odvojivi dijelovi perivi u perilici posuđa.

 • JEDNOSTAVNA UPORABA

  Odvojivi nastavak za paru za jednostavno čišćenje

 • UKLJUČENA KNJIGA RECEPATA

  26 recepata od predjela do deserta

Recepti
Značajke
Mini Rice cooker
Unutarnja obloga posude keramika  
Slojevi posude 6  
Debljina posude 2  mm
Posuda    
Postavka DIY Chef    
Odgođeni start    
Podesiva temperatura    
Tehnologija Fuzzy Logic  
Ponovno zagrijavanje    
Programi za kuhanje 37  
Kapacitet posude (l) 1.8  L
Kontrolna ploča    
Parna košara    
Zadržavanje topline Automatsko  
Odvojivi priključni vod    
Prikladno za perilicu    
Timer    
Snaga 680-820  W
Boja crna  
Prekidač za uključivanje/isključivanje    
Odvojiva posuda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste skuhali 1 šalicu bijele riže (za posluživanje 2 manje ili 1 veće porcije), koristite 1 mjernu šalicu bijele riže, a zatim dodajte jednu i pol mjernu šalicu vode. Kod nekih vrsta riže uobičajeno je da se malo riže prilijepi za dno tijekom kuhanja jedne šalice riže.
U uređaju nema dovoljno ili ima previše vode, ovisno o količini riže koja se kuha. Molimo pogledajte upute za kuhanje. Provjerite je li riža dobro raspoređena po cijeloj površini posude kako bi se omogućilo jednolično kuhanje.
Pročitajte savjete u receptima dostavljenim uz uređaj. Vrijeme kuhanja i količina vode za različite vrste riža nisu isti.
Nema potrebe da prethodno skuhate povrće ili školjke prije dodavanja u rižu, jer će ih para u potpunosti skuhati.
Da, možete, ali imajte u vidu da ne preopteretite košaru za kuhanje na pari, jer je dosta plitka (tj. plića od košare za kuhanje riže na pari) i treba osigurati dovoljno prostora da para može cirkulirati oko namirnica. Osim toga, imajte u vidu da možda nećete htjeti da sok od sirovog mesa/ribe ulazi u rižu dok se kuha, iako će to dodati određeni okus. Možda biste htjeli kuhati meso ili ribu na papiru otpornom na masnoće u uređaju za kuhanje na pari. Povrće će biti u redu.
Da. Možete dodati sol i začine u vodu da bi riža imala bolji okus.
Da, možete je oprati u perilici za posuđe. Međutim, pazite da ne oštetite unutarnju oblogu na policama perilice za posuđe kad stavljate te dijelove u perilicu. Nakon što ste je oprali više puta u perilici posuđa, preporučuje se da cijelu unutrašnju površinu posude prebrišete s malo ulja.
Ne smijete premašiti oznaku za 10 šalica koja je prikazana kao „šalice“ unutar posude, jer ako premašite tu razinu, može doći do prelijevanja tijekom uporabe.
Poklopac nije pravilno zatvoren, mikrotlačni ventil nije pravilno postavljen ili je brtva možda oštećena. Prekinite kuhanje, isključite uređaj za kuhanje riže i provjerite jesu li svi dijelovi pravilno postavljeni.
Ispraznite posudu za skupljanje kondenzata nakon svake uporabe i provjerite je li ispravno postavljena.
Posuda nije pravilno postavljena na element.
U posudi nema dovoljno vode/riže. Temeljito isperite rižu i ostavite je natopljenu u posudi oko 20 minuta.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Posuda može promijeniti boju nakon prve uporabe ili nakon dužeg razdoblja korištenja. Ta promjena boje nastaje uslijed djelovanja pare i vode i ne utječe na uporabu kuhala, a također nije opasna za vaše zdravlje. Možete sigurno nastaviti koristiti proizvod.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.