TEFAL Parna postaja Express Anti-Calc SV8054

Parna postaja Express Anti-Calc SV8054 Ekstra snažna i jednostavna za uporabu

S jakom parom dovoljno snažnom da ukloni nabore s bilo koje tkanine, glačalo s generatorom pare Tefal Express Anti-Calc daje brze i pouzdane rezultate, s novim odvojivim sakupljačem kamenca za jednostavno održavanje i performansama koje su napravljene da traju. Ova visokoučinkovita parna stanica ima sustav Bez postavki koji osigurava sigurno glačanje bez opasnosti od opeklina, dok napredna tehnologija podnice omogućuje besprijekorno klizanje.

Kataloški broj: SV8054E0

Snažno glačalo s generatorom pare napravljeno da traje

Express glačalo s generatorom pare objedinjuje napredni sustav održavanja s izvanrednom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze i jednostavne rezultate iz dana u dan.

Otkrijte cijeli paket: novi uklonjivi sakupljač kamenca za dulji životni vijek proizvoda uz vrhunsku učinkovitost, impresivnu snagu pare za rješavanje bilo kojeg izazova, tehnologiju bez postavljanja za rezultate bez rizika na bilo kojoj tkanini koja se može glačati, Durilium AirGlide podnica za izvanredno kliženje i izdržljivost, i više.

glavne karakteristike
 • Odvojivi sakupljač kamenca za dugotrajnu izvedbu

  Napredna tehnologija protiv kamenca i novi odvojivi sustav skupljanja kamenca osiguravaju dugotrajnu izvedbu uz održavanje bez napora—zajedno s praktičnim dodatkom koji pomaže u procesu.

 •   Ekstra-snažna izvedba pare

  Tlak pumpe od 6,5 bara dolazi zajedno s kontinuiranim ispuštanjem pare od 120 g/minuti za brze i učinkovite rezultate, sa snažnim udarom pare od 420 g/minuti za rješavanje čak i najtvrdokornijih nabora.

 • Izuzetna podnica

  Durilium AirGlide podnica  pruža izvanredno kliženje za lako i ugodno glačanje, uz optimalnu difuziju pare i izdržljivu izvedbu dan za danom.

 • Tehnologija "Bez postavki"

  Lako, bezbrižno glačanje bilo koje tkanine s tehnologijom No-Setting: jedna savršena kombinacija pare i temperature, za 100% sigurne rezultate glačanja bez opasnosti od opeklina—čak i na osjetljivom rublju.

 • Savršena za dotjerivanje u zadnji čas

  Značajka jednostavnog okomitog glačanja na pari ima munjevito brzo zagrijavanje od samo 30 sekundi, za popravke u posljednjem trenutku koje će vam pomoći da izgledate najbolje kad god vam zatreba.

 • Kuka za vrata

  Dodatak za kuku za vrata pruža veće mogućnosti za glačanje gdje god vam je potrebno.

 • Osvježava tkanine

  Kombinacija visoke temperature i tlaka pare uništava do 99,99% bakterija na svim tkaninama koje se mogu glačati, za iznimnu higijenu i zdraviju njegu odjeće.

Značajke
UČINKOVITOST PARE I TEMPERATURE
Okomita para    
Postavljanje pare i temperature Postavljanje nije potrebno  
KARAKTERISTIKE PODNICE
Kliznost podnice *****  
Trajnost podnice / otpornost za ogrebotine *****  
Neprekidno raspršivanje pare Vrh, strana i sredina  
UDOBRNOST UPORABE
Ugodna ručka    
Automatsko isključivanje    
Eco način rada    
Sustav zaključavanja    
Spremnik za vodu Odvojivo  
Neprekidno nadopunjavanje    
Spremnik priključnog voda Priključni vod i cijev za paru  
TRAJNOST
Skupljač kamenca    
Funkcija protiv kamenca Odvojivi skupljač kamenca  
Upozorenje za kamenac    
OSTALE ZNAČAJKE
Boja Bijela i ljubičasta  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Odaberite dasku za glačanje koja je podesiva po visini, kako biste je prilagodili svojoj visini. Treba biti dovoljno stabilna i čvrsta da biste postavili glačalo na nju.
Daska treba biti perforirana kako bi para mogla prolaziti kroz vlakna tkanine i tako je omekšati i olakšati glačanje. Navlaka daske za glačanje treba omogućiti prolaz pare.
Kako biste izbjegli oštećivanje podnice, postupite u skladu sa sljedećim savjetom:
• Uvijek odlažite glačalo u okomitom položaju ili na baznu jedinicu (ovisno o modelu),
• Izbjegavajte glačanje preko grubih površina (gumbi, patentni zatvarači, itd.),
• Nikada ne čistite podnicu glačala abrazivnim ili metalnim spužvicama.
Sjajne mrlje mogu se pojaviti na nekim tkaninama, posebno na tkaninama tamnih boja. Preporučujemo da tamnu odjeću glačate po unutrašnjoj strani i upotrijebite odgovarajuću temperaturu.
Ako glačate mješovite tkanine, podesite na temperaturu koja je odgovarajuća za najosjetljivija vlakna.
Para manje ili više značajno ovisi o temperaturi glačala. Savjetujemo vam da paru koristite povremeno kada je temperatura podešena na temperaturu nižu od temperature glačala, inače bi se na rublju mogle pojaviti kapljice vode.
Prije čišćenja, osigurajte da je uređaj iskopčan i da su donja površina i ploča za glačalo ohlađeni.
Nemojte koristiti deterdžente ili proizvode za uklanjanje kamenca za čišćenje podnice ili postolja. Nikada ne držite glačalo ili postolje pod mlazom vode.

• Čišćenje postolja:
Povremeno obrišite plastične dijelove vlažnom i mekom krpom.

• Čišćenje skupljača kamenca:
Pričekajte dok se uređaj ne isključi na barem 1 sat.
Uklonite skupljač kamenca podizanjem i rotiranjem prirubnice za četvrt okretaja.
Isperite skupljač kamenca pod slavinom i vratite ga natrag na glačalo.

• Samočišćenje podnice (ovisno o modelu):
Kada treperi indikator protiv kamenca, provedite korake opisane u ovom videu.
To je normalna pojava. Glačalo proizvodi dosta pare. To je para koja se kondenzirala na dasci. Vjerojatno su se kapi vode pojavile ispod daske za glačanje i pale na pod.
• Upotrebljavate kemijske proizvode protiv kamenca ili aditive u vodi. Nikad ne smijete te proizvode stavljati u spremnik za vodu. U tom slučaju obavijestite ovlašteni servisni centar.
• Oprano rublje nije dovoljno isprano ili glačate novi odjevni predmet koji još nije opran. Pobrinite se da je rublje dobro isprano kako biste uklonili ostatke sapuna ili kemikalije iz novih odjevnih predmeta koji bi se mogli lijepiti na glačalo.
• Glačalo je prevruće. Pogledajte naše preporuke u vezi s postavkama kontrole temperature u priručniku proizvoda.
• Upotrebljavate štirku. Štirku špricajte isključivo na suprotnu stranu tkanine koju ćete glačati.
Neke štirke za rublje i sintetička vlakna mogu se lijepiti za površinu glačala. Očistite površinu glačala.
S promjenom temperature unutarnji dijelovi mogu proizvoditi metalne zvukove. Sve je u redu s tim.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Ne, normalno je da postoji buka i vibracije kad je sustav aktiviran. Uporaba pare okidač je za funkcioniranje električne pumpe.
Savjetujemo vam da paru koristite povremeno kada je temperatura podešena na temperaturu nižu od temperature glačala, ako je temperatura vašeg glačala prilagodljiva (ovisno o modelu).
Temperatura je podešena prenisko na vašem glačalu i ne dopušta da stvarate paru.
Da, to je sasvim normalna pojava. Protok vode omogućava čišćenje unutrašnjosti bazne ploče.
Potrebno je provesti operaciju samočišćenja podnice. Proučite poglavlje "Održavanje i čišćenje", "Kako očistiti parni generator od kamenca?".
Da, to je sasvim normalna pojava. Operacija samočišćenja uzrokuje rad električne crpke.
Ne. Ova dva kabela su posebno izolirana, zaštićeni su i podvrgnuti strogim provjerama. Međutim, ako primijetite da je kabel oštećen, odnesite uređaj u ovlašteni servis.
Taj sustav sprečava začepljivanje podnice. Njegov aktivni premaz uklanja vlakna i nečistoće koji se često zalijepe za ploču i smanjuju kliženje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.