TEFAL PURE TEX DT9530

PURE TEX DT9530 Prvi 4 u 1 uređaj za izravnavanje nabora i osvježavanje vaših tkanina
Tefal PURE TEX nudi 4 akcije u jednom uređaju s uređajem jednostavnim za uporabu koji dezinficira, osvježava i čisti te uklanja mirise na vašem kućnom tekstilu. Ovaj inovativan, prvi u svojoj vrsti ručni uređaj opremljen je izuzetno intuitivnim i ekskluzivnim sustavom višestrukih slojeva, čineći ga lakim za dezinficiranje, uklanjanje nabora, čišćenje dlačica i prašine na bilo kojem tekstilu u vašem domu. Potpuno prirodna snaga pare ubija do 99,9% virusa i bakterija * u ultra brzom uređaju koji je spreman za rad u samo 15 sekundi.

Kataloški broj: DT9530E1

Tefal PURE TEX uređaj za okomito glačanje

Svojim inovativnim i pametnim značajkama, uređaj za okomito glačanje Tefal PURE TEX dizajniran je da svakodnevno olakšava njegu tekstila u vašem domu.

Ovaj prvi uređaj za okomito glačanje dezinficira, smanjuje nabore, čisti i neutralizira mirise s vrlo intuitivnim i ekskluzivnim sustavom višestrukih podloga omogućavajući 4 lagane akcije u jednom uređaju.

Dezinficira: higijena i svježina bez napora snagom pare koja osvježava i smanjuje mirise dok para ubija do 99,9% virusa, bakterija i klica *.

Glačanje zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji koja pruža grijaću ploču s kontrolom, 1700 W snage, kontinuiranu paru do 30 g / minutu i ekskluzivni udar pare do 90 g / min, PURE TEX uklanja nabore učinkovitim okomitim pokretima, bez potrebe za daskom za glačanje.

Čišćenje: podloga uklanja kosu, prašinu i vlakna sa svih tekstila, čak i najtežih ili nemogućih za oprati.

Difuzija mirisa: putem difuzne podloge MonParfum uživajte u omiljenom mirisu kod kuće.

Sve to u ultra brzom uređaju za okomito glačanje, koji je spreman za rad u 15 sekundi, osiguravajući izvrsne rezultate na svim kućnim tekstilima.

 

* Virusi: vanjski testovi, 20. rujna, na BCoV-1 i mišjim norovirusima na pamučnoj tkanini, Bakterije i klice: Vanjski testovi na Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. Pod pažljivim uvjetima uporabe. Pogledajte www.tefal.com

glavne karakteristike
 • Ekskluzivni nastavci

  Naš ekskluzivni sustav s više podloga olakšava prebacivanje između različitih jastučića zahvaljujući ekskluzivnom magnetskom učvršćenju. Jastučići su namijenji za različite radnje i dulju uporabu. Jednostavno ručno pranje i spremanje u kutiju za odlaganje - za inovativnu njegu koja ne može biti lakša.

 • Dezinficira snagom pare

  Intenzivna snaga pare dezinficira i ubija do 99,9% virusa, bakterija i klica *. Uklanjanje mirisa, alergena i prašnika za savršenu higijenu kod kuće.

 • Prirodna para

  Osvježite i dezinficirajte zahvaljujući potpuno prirodnoj snazi ​​pare, bez ikakvih kemikalija, za zdraviji dom.

 • Učinkovito glačanje

  Izađite kroz vrata u najkraćem mogućem roku zahvaljujući tehnologiji grijanih ploča: bez kondenzacije, odjeća je spremna za trenutno nošenje. U kombinaciji kontrolom temperature: bez podešavanja temperature, izravnajte i najdelikatnije tkanine poput svile, bez opasnosti od izgaranja ili sjaja.

 • Snažna para

  Dosegnite do 90 g / min izlazne pare za tvrdoglave nabore ili teške tkanine zahvaljujući udaru pare. S načinom rada s 2 razine pare dosežu do 30 g / min neprekidne pare ili koristite minimalnu razinu za lagane tkanine koje se lako gužvaju

 • Čisti i uklanja dlake, mucice i prašinu

  Pametna izmjeniva podloga za čišćenje svih vrsta tekstila, čak i najtežeg ili nemogućeg za pranje, sa sredstvom za uklanjanje dlačica /mucica s jedne i mikro vlaknima s druge strane kako biste se riješili sitne prašine impregnirane tekstilom.

 • Raspršite svoj omiljeni miris

  Uz MonParfum osjetite ugodan osjećaj svog omiljenog parfema kod kuće stavljajući nekoliko kapi na uređaj, priključite ga u jastučić MonParfum i poparite.

 • Parite tkanine koje se ne glačaju

  Nastavak za paru štiti najosjetljivije tkanine i predmete kako bi uživali u 100% prirodnom učinku pare na bilo kojem materijalu.

 • Spreman za tren

  Spremni za uporabu u samo 15 sekundi, za brzu i učinkovitu sesiju u svakodnevnoj žurbi.

 • Za sve kućanske tekstile

  Zahvaljujući svojim inovativnim jastučićima: dezinficirajte, obrišite, očistite i raspšite miris na svim kućnim tekstilima: odjevnim predmetima, kaputima, presvlakama, jastucima, zavjesama, pokrivačima, dječjim predmetima itd

 • Bez potrebe za daskom za glačanje

  Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu u jednom okomitom kretanju, ravnajte nabore bez potrebe za daskom za glačanje.

 • Automatsko isključivanje

  Za sigurnu uporabu uređaj se isključuje automatski nakon samo par minuta neuporabe

 • Ovaj proizvod dezinficira vaše tkanine

  Uz prirodnu snagu pare,uništava do  99.99%* virusa, bakterija i klica. * Testovi provedeni u nezavisnim laboratorijima, uporabom uređaja na pamučnim tkaninama, sporim pokretima naprijed-nazad 3 puta.

Značajke
PERFORMANSE PARE I SNAGE
Snaga 1700  W
Udar pare do 30  g/min
Parna glava Keramika  
Vrijeme zagrijavanja 25  s
Dezinfekcija    
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 2.5  m
Postavljanje pare 2  
Kontrola pare na ručki    
Kapacitet spremnika za vodu 200  ml
Automatsko isključivanje Da  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Spremnik za vodu Odvojivo  
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Velcro  
Tip uređaja Ručni  
OSTALO
Spremnik za nastavke Integrirano  
Para na zahtjev    
Postavke temperature Bez postavki  
Grijana podnica    
Uporaba Okomita  
Broj postavki 2 postavke pare  
Nastavci
Nastavci Nastavak za čišćenje vlakana, Nastavak za ravnanje nabora, Nastavak za paru + MonParfum  
OSTALE ZNAČAJKE
Boja Plavo bijela  
Uništava bakterije 99.9% virusa, bakterija & klica  
99.9% virusa, bakterija & klica  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
Na vašem se uređaju pojavio kamenac, pogledajte odjeljak „Odstranjivanje kamenca" u uputama.
Tipka Para je u položaju „Continuous Steam” („neprekidno ispuštanje pare”). Otključajte je tako da je jednom pritisnete.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.