TEFAL GOODVIBES LIFE +

GOODVIBES LIFE + Pametna vaga za dobar osjećaj

Bilo da vam je cilj dobiti energiju, smršaviti ili preoblikovati svoje tijelo, Goodvibes pametna vaga prilagođena je vama. Mnogo više od same težine, njezinih 10 tjelesnih mjera – kao što su BMI, tjelesna masnoća i mišićna masa – pomažu vam da bolje upoznate svoje tijelo, donesete prave odluke i otkrijete pravog sebe. Otkrijte pametnu digitalnu vagu s jednostavnom povezanom aplikacijom koja će vam zasigurno slati dobre vibracije!<

Kataloški broj: BM9620S1

Pametna vaga za dobar osjećaj: za pozitivan duh

Vi ste više od broja na ljestvici! Od dobi do tipa tijela i zdravstvenih ciljeva, ne postoje dvije iste osobe.

S pametnom vagom Goodvibes i njenom ultra-intuitivnom aplikacijom bolje upoznajte svoje tijelo, upravljajte svojim ciljevima i prihvatite svoj sportski izazov koristeći 10 tjelesnih mjera poput BMI, tjelesne masti i mišićne mase, kao i koštane mase, tjelesne vode i metabolička dob.

Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje vam praćenje i vizualizaciju vašeg napretka, s opcijama za postavljanje ciljeva težine i tjelesne masti kako biste postigli željene pozitivne rezultate.

Bez ograničenja u broju korisnika, idealan je za održavanje forme i zdravlja s obitelji i prijateljima.

Digitalna vaga Goodvibes izrađena je za sve oblike i veličine, kapaciteta 180 kg i 100 g gradacije.

glavne karakteristike
 • Za vaš pozitivan duh

  Uz ultra-intuitivnu aplikaciju Goodvibes upoznajte svoje tijelo i upravljajte svojim tjelesnim ciljevima.

 • Više od težine

  Pratite više od težine putem 10 tjelesnih mjera: težina, BMI, tjelesna masnoća, mišićna masa, koštana masa, tjelesna voda, visceralna masnoća, potkožna masnoća, BMR i metabolička dob.

 • Pratite svoj napredak

  Jednostavno vizualizirajte svoj napredak zahvaljujući lako čitljivim nadzornim pločama dostupnim u vašoj besplatnoj aplikaciji povezanoj putem Bluetootha.

 • Mogućnost korištenja za velik broj korisnika

  Uživajte u neograničenom broju korisnika—savršeno za održavanje forme s obitelji i prijateljima. Jedino ograničenje je memorija na vašem telefonu!

 • Sinhronizirajte aplikacija

  Sinkronizirajte svoju aplikaciju s Google Fit, Apple Health i Fitbit za dodatnu pogodnost.

 • Moderan dizajn

  Veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem s znamenkama od 19 mm i dekorativnom estetikom savršenih dimenzija (30 x 30 cm)

 • Baterije uključene

  Uključene su 3 baterije kako biste mogli odmah početi

 • Prikladna za sve

  Ima kapacitet od 180 kg s gradacijom od 100 g za precizno vaganje svih oblika i veličina.

 • Sve veličine i oblici

  Odlikuje ju kapacitet od 180 kg s mjernim korakom od 100 g za precizno vaganje svih oblika i veličina.

 • Uključene baterije

  3 baterije su uključene kako biste odmah započeli

Značajke
KONTROLA TEŽINE I TIJELA
Mjerilo mase masnoće u kg    
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Zaslon s pozadinskim svjetlom    
Platforma Temperirano staklo  
Boja SIVA  
Vrsta baterije AAA  
Uključene baterije    
Drugo 10 indikatora tjelesne mjere Bluetooth veza Veličina platforme: 30 x 30 cm Boja pozadinskog osvjetljenja: bijela Senzori od nehrđajućeg čelika  
   
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna s Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili upotrebljavate drugi kompatibilni uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove značajke i kompatibilnost s najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih ranjivosti koje su uklonjene u najnovijim verzijama.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije potrebno čekati da se prikaže "0" – odmah započinje računanje težine.
To ovisi od tipa uređaja koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati mjerenja neće biti točni.
- Druge vage za kupaonicu: nema utjecaja na rezultate mjerenja.
Da biste osigurali točna mjerenja, postavite vagu na tvrdu, ravnu površinu, a ne na mekanu podlogu kao što je tepih ili tapison.
Za točne i dosljedne rezultate, preporučujemo da svoju vagu upotrebljavate u istim uvjetima i u isto vrijeme. Idealno bi bilo izvagati se natašte 15 minuta nakon ustajanja kada je voda u vašem tijelu raspoređena na donje udove.

Izbjegavajte vaganje:
• Tijekom ili neposredno nakon teške fizičke aktivnosti.
• Neposredno nakon tuširanja, kupanja ili korištenja saune.
• Nakon konzumacije alkohola.
• Kada imate povišenu temperaturu.

Da biste osigurali pravilno praćenje sastava tijela, preporučuje se redovito vaganje, idealno bi bilo jednom tjedno.
Preporučujemo da uvijek koristite nove alkalne baterije (LR03 baterije) i nikada ne koristite cink-ugljične baterije (R03 baterije) ili punjive baterije (HR03 baterije).
Prilikom punjenja baterija, uvijek zamijenite sve baterije novim alkalnim baterijama.
To se ne odnosi na vage koje se napajaju CR2032 okruglim baterijama ili litijskim baterijama.
Svoju vagu možete očistiti krpom koja ne otpušta dlačice, blago navlaženu vodom.
Nemojte upotrebljavati metalnu spužvu kao ni abrazivni prašak. Nikada uređaj ne uranjajte u vodu.
Ako, nakon što ste slijedili upute u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, ne pokušavajte je sami rastaviti ili popraviti već je odnesite u ovlašteni servisni centar.
Tijekom kalibracije vage u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Te varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima mjerenja dviju različitih vaga.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Da, težina odjeće pribraja se težini tjelesne masti. Iz tog se razloga preporučuje vaganje sa što je moguće manje odjeće.
Vaga je dizajnirana kako bi odgovarala većini ljudi. Međutim, ne biste trebali upotrebljavati vagu ako imate srčani elektrostimulator ili drugi medicinski uređaj. To je zato što vaga kroz vaše tijelo šalje slabu struju kako bi izmjerila razinu tjelesne masti, a to može oštetiti ili ometati rad srčanog elektrostimulatora (ili drugog medicinskog uređaja).
Kao mjera predostrožnosti, upotreba vage je kontraindicirana tijekom trudnoće zbog uređaja za bioimpedanciju. Međutim, možete upotrebljavati vagu, ali morate obući čarape. Na taj način kroz vaše tijelo neće prolaziti struja. Moći ćete vidjeti svoju težinu, ali ne i druge pokazatelje sastava tijela.