TEFAL Goodvibes HEALTH

Goodvibes HEALTH Pametna vaga za dobar osjećaj
Bilo da vam je cilj dobiti energiju, smršaviti ili preoblikovati svoje tijelo, Goodvibes pametna vaga prilagođena je vama. Mnogo više od same težine, njegovih 14 tjelesnih mjera – kao što su BMI, tjelesna masnoća i mišićna masa – pomažu vam da bolje upoznate svoje tijelo, donesete prave odluke i otkrijete pravog sebe. Otkrijte pametnu digitalnu vagu s jednostavnom povezanom aplikacijom koja će vam zasigurno slati dobre vibracije!<

Kataloški broj: BM9660S1

Pametna vaga za dobar osjećaj: za pozitivan duh

Vi ste više od broja na ljestvici! Od dobi do tipa tijela i zdravstvenih ciljeva, ne postoje dvije iste osobe.

S pametnom vagom Goodvibes i njenom ultra-intuitivnom aplikacijom bolje upoznajte svoje tijelo, upravljajte svojim ciljevima i prihvatite svoj sportski izazov koristeći 14 tjelesnih mjera poput BMI, tjelesne masti i mišićne mase, kao i koštane mase, tjelesne vode i metabolička dob.

Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje vam praćenje i vizualizaciju vašeg napretka, s opcijama za postavljanje ciljeva težine i tjelesne masti kako biste postigli željene pozitivne rezultate.

Bez ograničenja u broju korisnika, idealan je za održavanje forme i zdravlja s obitelji i prijateljima.

Digitalna vaga Goodvibes izrađena je za sve oblike i veličine, kapaciteta 180 kg i 50 g gradacije.

glavne karakteristike
 • Za vaš pozitivan duh

  Vizualizirajte do 14 jelesnih mjera na prvi pogled iz ultra-intuitivne aplikacije Goodvibes: upoznajte svoje tijelo, upravljajte svojim ciljevima i pratite broj otkucaja srca.

 • Puno više od mjerenja težine

  Pratite više od težine pomoću 14 tjelesnih mjera: težina, BMI, tjelesna masnoća, mišićna masa, koštana masa, postotak vode u tijelu, visceralna masnoća, potkožna masnoća, mišići, BMR, tjelesna težina bez masti, metabolička dob, proteini i broj otkucaja srca.

 • Pratite svoj napredak

  Jednostavno vizualizirajte svoj napredak zahvaljujući lako čitljivim prikazom dostupnim u vašoj besplatnoj aplikaciji povezanoj putem Bluetootha.

 • Dosegnite svoje ciljeve

  Mogućnost postavljanja ciljeva težine i tjelesne masnoće pomaže vam da postignete pozitivne rezultate.

 • Bezgranično puno korisnika

  Uživajte u neograničenom broju korisnika—savršeno da ostanete u formi s obitelji i prijateljima. Jedino ograničenje je memorija na vašem telefonu!

 • Uparite svoje aplikacije

  Sinkronizirajte svoju aplikaciju s Google Fitom, Apple Healthom i Fitbitom za dodatnu udobnost.

 • Jednostavno čitanje rezultata

  Veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem sa znamenkama od 23 mm olakšava čitanje vašeg napretka.

 • Jednostavno punjenje

  USB kabel je uključen kako bi vaša vaga bila potpuno napunjena.

 • Sve veličine i oblici

  Odlikuje ga kapacitet od 180 kg s mjernim korakom od 50 g za precizno vaganje svih oblika i veličina.

 • Eleganti dizajn

  Velikodušna staklena platforma nudi estetiku i savršene dimenzije (32 x 32 cm).

Značajke
KONTROLA TEŽINE I TIJELA
Mjerilo mase masnoće u kg    
PAMETNE ZNAČAJKE
Memorija neograničena  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Zaslon s pozadinskim svjetlom    
Platforma Temperirano staklo  
Boja CRNA  
Vrsta baterije Litij ionska  
Drugo 14 indikatora tjelesne mjere Bluetooth veza Veličina platforme: 32 x 32 cm Boja pozadinskog osvjetljenja: bijela ITO senzori 1m USB kabel uključen  
   
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna s Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili upotrebljavate drugi kompatibilni uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove značajke i kompatibilnost s najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih ranjivosti koje su uklonjene u najnovijim verzijama.
Ova funkcija omogućava automatski prikaz težine. Nije potrebno čekati da se prikaže "0" – odmah započinje računanje težine.
To ovisi od tipa uređaja koji koristite:
- Dijagnostička vaga: rezultati mjerenja neće biti točni.
- Druge vage za kupaonicu: nema utjecaja na rezultate mjerenja.
Za točne i dosljedne rezultate, preporučujemo da svoju vagu upotrebljavate u istim uvjetima i u isto vrijeme. Idealno bi bilo izvagati se natašte 15 minuta nakon ustajanja kada je voda u vašem tijelu raspoređena na donje udove.

Izbjegavajte vaganje:
• Tijekom ili neposredno nakon teške fizičke aktivnosti.
• Neposredno nakon tuširanja, kupanja ili korištenja saune.
• Nakon konzumacije alkohola.
• Kada imate povišenu temperaturu.

Da biste osigurali pravilno praćenje sastava tijela, preporučuje se redovito vaganje, idealno bi bilo jednom tjedno.
Svoju vagu možete očistiti krpom koja ne otpušta dlačice, blago navlaženu vodom.
Nemojte upotrebljavati metalnu spužvu kao ni abrazivni prašak. Nikada uređaj ne uranjajte u vodu.
Ako, nakon što ste slijedili upute u korisničkom priručniku, vaša vaga i dalje ne radi, ne pokušavajte je sami rastaviti ili popraviti već je odnesite u ovlašteni servisni centar.
Tijekom kalibracije vage u proizvodnom procesu, moglo je doći do manjih varijacija među vagama. Te varijacije mogu uzrokovati manje razlike u rezultatima mjerenja dviju različitih vaga.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Da, težina odjeće pribraja se težini tjelesne masti. Iz tog se razloga preporučuje vaganje sa što je moguće manje odjeće.
Vaga je dizajnirana kako bi odgovarala većini ljudi. Međutim, ne biste trebali upotrebljavati vagu ako imate srčani elektrostimulator ili drugi medicinski uređaj. To je zato što vaga kroz vaše tijelo šalje slabu struju kako bi izmjerila razinu tjelesne masti, a to može oštetiti ili ometati rad srčanog elektrostimulatora (ili drugog medicinskog uređaja).
Kao mjera predostrožnosti, upotreba vage je kontraindicirana tijekom trudnoće zbog uređaja za bioimpedanciju. Međutim, možete upotrebljavati vagu, ali morate obući čarape. Na taj način kroz vaše tijelo neće prolaziti struja. Moći ćete vidjeti svoju težinu, ali ne i druge pokazatelje sastava tijela.