TEFAL HAND BLENDER ECO RESPECT BLACK

HAND BLENDER ECO RESPECT BLACK Manje utjecaja, više poštovanja i uvijek isto zadovoljstvo!

Asortiman Eco Respect nudi prve ekološki dizajnirane proizvode za pripremu hrane razvijene kako bi se smanjio njihov utjecaj na okoliš. Izrađen od 51% reciklirane plastike (plastika = 23% ukupne težine proizvoda) i proizveden u Francuskoj, ovaj proizvod također dolazi u eko-ambalaži (vidi detalje u nastavku). Ovaj štapni mikser ne sadrži BPA, 95% ga je moguće reciklirati i popraviti tijekom 10 godina. Kvalitetne Powelix oštrice u kombinaciji s motorom od 600 W olakšavaju savladavanje bilo koje teksture za postizanje rezultata za sve vaše omiljene sastojke i recepte napravljene do savršenstva.

Kataloški broj: HB46E838

Eco dizajn smanjuje štetni utjecaj na okoliš

Uživajte u slasnim domaćim juhama, pireima, salsi, pestu i još mnogo toga uz štapni mikser Eco Respect!

Ovaj eko dizajnirani ručni blender osigurava savršene svakodnevne performanse, s nizom prikladnih značajki za štapni mikser koji radi iz dana u dan.

Ekskluzivne Powelix oštrice osiguravaju visok stupanj trajnosti i 30% brže rezultate *.

Izuzetno intuitivan, jednostavan za uporabu s izbornikom brzina pokriva bilo koju teksturu ili konzistenciju, s snažnim motorom od 600 W za optimalno miješanje u trenu.

Otkrijte savršen štapni mikser, sa zaštitom od prskanja kako bi vaša kuhinja bila bez nereda, odvojivim dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa i mjernom posudom od 800 ml koja otključava vašu potpunu kulinarsku kreativnost.

Ovladavanje novim receptima nikada nije bilo lakše!

glavne karakteristike
 • RUČNI MIKSER ECO DIZAJNA

  Napravljeno od 51% reciklirane plastike, plastika: 23% od ukupne težine proizvoda Eko-ambalaža: reciklira se, 90% recikliranih vlakana, tinta na bazi vode, 0 plastika od 95% proizvoda koji se može reciklirati, prilikom zamjene vašeg uređaja, odložite ga na pravo mjesto za recikliranje

 • OPTIMALNE PERFOMANSE

  Snažni motor od 600 W za optimalno miješanje i brze rezultate svih vaših omiljenih recepata i sastojaka

 • KONTROLE ZA JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

  Izuzetno intuitivan izbornik brzine koji nudi štapni mikser koji ne može biti lakši za uporabu, s dvije brzine kako pokrio sve vaše potrebe za miješanjem

 • ERGONOMIČNA RUČKA

  Uživajte u miješanju u potpunoj udobnosti s ručkom za jednostavno držanje pojačanom pametnom ergonomijom i lako dostupnim kontrolama.

 • PROIZVEDENO U FRANCUSKOJ

  Proizvedeno u našoj tvornici u Lourdesu u Francuskoj

 • ZAŠTITA OD PRSKANJA

  Neka vaša kuhinja bude besprijekorna s nožicom protiv prskanja, za čišće i ugodnije miješanje koje sprječava prskanje i nered

 • MJERNA POSUDA

  Posuda od 800 ml savršena je za kombiniranje vaših domaćih juha, pirea, pesta i još mnogo toga, nudeći idealan kapacitet za svaku prigodu

Značajke
OSTALE KARAKTERISTIKE
Snaga 600  W
Postavke brzine 2  
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivi nastavak    
Mjerna posuda    
Kapacitet mjerne posude (ml) 800  ml
Kapacitet sjeckalice /  ml
Odlaganje /  
Prikladno za perilicu    
Boja Crna  
Dodatni nastavci uključeni /  
Ostale boje /  
Vrsta utičnice EURO  
Boja utičnice BLACK  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Nakon završetka pripreme jela, uvijek prvo isključite uređaj prije nego što mikser izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje se nalaze na ploči za kuhanje ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne stavljajte ga u praznu posudu.
* za modele s dodacima „click and mix“, moguće je koristiti uređaj na ovaj način (pogledajte upute za uporabu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miješanje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu, ovisno o načinu pripreme.
Ne, uvijek isključite uređaj iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera mogu se prati u perilici posuđa, osim motora i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.