TEFAL HBL TURBOMIX RELIFT HB121

HBL TURBOMIX RELIFT HB121 Ukusni recepti u jednom potezu!
Tefal Turbomix štapni mikser dizajniran je da zadovolji sve vaše potrebe miješanja, s 350 W snage za rezultate bez napora. Ovaj lagani mikser ima kontrolu s jednom brzinom, za optimalno miješanje na širokom rasponu sastojaka pritiskom na tipku, dok izdržljivi ZELKROM noževi osiguravaju dugotrajne performanse.

Kataloški broj: HB121838

Tefal Turbomix: štapni mikser za jednostavnu uporabu

Isporučujući brze rezultate s potpunom lakoćom, štapni mikser Tefal Turbomix dizajniran je kako bi kuhanje učinio jednostavnijim i ukusnijim svaki dan.

Ovaj štapni mikser ima jedinstvenu kontrolu brzine koja ne može biti lakša, omogućujući vam da postignete optimalne rezultate na širokom rasponu recepata i sastojaka pritiskom na tipku.

Snaga od 350 W čini miješanje brzim i bez napora, dok ZELKROM noževi osiguravaju maksimalnu izdržljivost iz dana u dan.

Performanse se podudaraju s praktičnim značajkama, s jednostavnim čišćenjem pomoću odvojivih dijelova koji su sigurni za pranje u perilici posuđa i ergonomske drške s teksturom za maksimalnu udobnost.

Zaokruživanje savršenog paketa ovog uređaja je zaštita od prskanja kako bi miješanje bilo uredno i jednostavno.

 

 

 

 

glavne karakteristike
 • Brzi rezultati miješanja

  Snaga od 350 W dolazi zajedno s dva izdržljiva noža za brze rezultate na svim omiljenim receptima, osiguravajući optimalno miješanje na raznovrsnim namirnicama.

 • Jednostavno upravljanje jednom tipkom

  Jedna univerzalna brzina za poboljšanu jednostavnost uporabe, stavljajući besprijekorne rezultate miješanja na vrhove prstiju pritiskom na tipku.

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojivi dijelovi sigurni su za pranje u perilici posuđa i čine čišćenje lakšim, pružajući razinu udobnosti koja je idealna za svakodnevnu uporabu.

 • Dugotrajni ZELKROM noževi

  Visokokvalitetni ZELKROM noževi su napravljeni da traju, osiguravajući dugotrajne performanse.

 • Ergonomični dizajn

  Ergonomična ručka s teksturiranim dijelom za udobnu uporabu.

 • Pametne postavke

  Zaštita od prskanja za čišću kuhinju i jednostavniju uporabu

Značajke
OSTALE KARAKTERISTIKE
Postavke brzine 1  
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivi nastavak    
Mjerna posuda    
Kapacitet mjerne posude (ml) 800  ml
Prikladno za perilicu    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Nakon završetka pripreme jela, uvijek prvo isključite uređaj prije nego što mikser izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje se nalaze na ploči za kuhanje ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne stavljajte ga u praznu posudu.
* za modele s dodacima „click and mix“, moguće je koristiti uređaj na ovaj način (pogledajte upute za uporabu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miješanje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu, ovisno o načinu pripreme.
Ne, uvijek isključite uređaj iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera mogu se prati u perilici posuđa, osim motora i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.