TEFAL Infinyforce Štapni mikser XL s nastavkom za sjeckanje HB94L830

Infinyforce Štapni mikser XL s nastavkom za sjeckanje HB94L830 Beskrajna kreativnost i neograničene mogućnosti na dlanu
Uz Tefal štapni mikser Infinyforce, otključajte svoju punu kreativnost u kuhinji i otkrijte savršeno miješanje bez napora. Ekskluzivna Powelix Life oštrica pruža miješanje visokih performansi i nevjerovatno dobre rezultate čak i na najtvrđim sastojcima do 3tri puta brže.* Dodatak blendera 5-u-1 XL daje vašoj kulinarskoj igri nadogradnju—za miješanje smoothieja, miješanje laganog tijesta , drobljenje leda, sjeckanje začinskog bilja ili luka i mljevenje mesa

Kataloški broj: HB94L830

Štapni mikser koji pruža beskonačne mogućnosti i teksture na dohvat ruke

Nudi beskrajne mogućnosti za kreativne obroke, Infinyforce štapni mikser kombinira izuzetne performanse s vrhunskom preciznošću.

Powelix Life Blades tehnologija nudi oštrice visokih performansi sa oblogom od titanija za savršene rezultate i ekstremnu izdržljivost.

Širok raspon nastavaka pretvara vaš štapni mikser u svestran kulinarski paket—odvodeći vas daleko dalje od juhe i smoothieja i otvarajući neograničene mogućnosti iz dana u dan.

*u usporedbi s našom klasičnom tehnologijom s 2 oštrice

*u usporedbi s našom klasičnom tehnologijom s 2 oštrice

glavne karakteristike
 • Brzo i glatko miješanje

  1000 W snage dolazi zajedno s Powelix Life tehnologijom oštrica za povećanje snage miješanja, za do 30% brže performanse.*

 • XL blender

  Ovaj 5-u-1 blender nastavak miješa smootije, priprema lagano tijesto, drobi led, sjecka, melje meso i još mnogo toga—za potpunu svestranost s XL kapacitetom.

 • Praktični nastavci

  Potpuni kulinarski paket napravljen za beskrajnu kreativnost: kompaktni nastavak za sjeckalicu, pjenjača i mjerna posuda za doziranje koji pomažu u procesu kuhanja.

 • Dugotrajne oštrice

  Napravljene da traje, Powelix Life obloga od titanija osigurava da oštrice traju dvostruko duže.** **u usporedbi s običnim Powelix oštricama

 • Izbornik brzina

  Postignite željenu teksturu bez napora jednostavnim pritiskom na okidač. Što više držite, brže miješate—toliko je jednostavno!

 • Zaštita od prskanja

  Udobnije iskustvo pripreme bez nereda i prskanja—za kuhinju bez mrlje.

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojivi dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa dolaze zajedno sa dizajnom koji se jednostavno rastavlja za čišćenje bez napora svaki put.

 • Mogućnost popravka min 15g

  Robusni, izdržljivi materijali i dizajn koji je napravljen da traje, uz kvalitetu potkrijepljenu 15-godišnjom posvećenošću popravljivosti.

Značajke
OSTALE KARAKTERISTIKE
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivi nastavak    
Mjerna posuda    
Sjeckalica    
Pjenjača    
Ugodan na dodir    
Boja CRNA  
Dodatni nastavci uključeni Mjerna posuda+Sjeckalica+Pjenjača-Sjecaklica-Blender 1l  
Vrsta utičnice EURO  
Tehnologija oštrica 4 Powelix life oštrice = 30% brže & 2 puta brže  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Nakon završetka pripreme jela, uvijek prvo isključite uređaj prije nego što mikser izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje se nalaze na ploči za kuhanje ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne stavljajte ga u praznu posudu.
* za modele s dodacima „click and mix“, moguće je koristiti uređaj na ovaj način (pogledajte upute za uporabu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miješanje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu, ovisno o načinu pripreme.
Ne, uvijek isključite uređaj iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera mogu se prati u perilici posuđa, osim motora i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.