TEFAL Blender PERFECTMIX COOK BL83S

Blender PERFECTMIX COOK BL83S Nevjerojatan izbor toplih i hladnih napitaka na dohvat ruke - za ukusne obroke i napitke!

Otkrijte nevjerojatne mogućnosti uz Perfectmix Cook by Tefal: kombinirajte hladne recepte poput smoothieja, shakeova i slastica; zagrijte i kombinirajte kompote i kremaste juhe; zagrijte juhe s rezancima i variva; ili kuhajte na pari ribu, povrće i morske plodove za zdrave obroke ... i to uz samo nekoliko klikova putem intuitivnog zaslona osjetljivog na dodir. Uz snagu visokih performansi i prikladne automatske programe, ovaj blender s grijačem osigurava širok spektar toplih i hladnih recepata.

Kataloški broj: BL83SD30

Više od blendera

Od ledeno hladnih smoothieja od svježeg voća do vrućih, krepkih juha i bogatih variva, Perfectmix Cook vam pruža nevjerojatnu raznolikost na dohvat ruke.

Ovaj svestrani blender s grijačem tvrtke Tefal nudi brze, bogate mješavine i još mnogo toga... za vruće, hladne, krute i tekuće recepte - sve na samo nekoliko klikova.

Otkrijte 10 automatskih programa za tople i hladne programe, kao i funkciju pare s namjenskom košarom koja vaš bledner pretvara u zdravo kuhalo na paru - idealan za ribu i povrće, svježe morske plodove i još mnogo toga.

Kad je kuhanje završeno, čišćenje ne može biti lakše zahvaljujući odvojivim oštricama i jedinstvenoj funkciji dubinskog čišćenja koje ubija 99,99% * bakterija za savršenu higijenu i potpuni mir.

Zahvaljujući Powelixovoj tehnologiji oštrica visokih performansi za nevjerojatne performanse koje su do 30% brže **, kao i intuitivnoj ploči zaslona osjetljivom na dodir, nema ograničenja za ono što možete pripremiti.

*Testirano u nezavisnom laboratoriju **U usporedbi s Tefa BL2B/BL2C blenderima

glavne karakteristike
 • 10 automatskih programa

  Pripremite niz toplih i hladnih recepata u samo 2 klika, zahvaljujući 4 hladna programa (smoothie, milkshake, desert, drobljenje leda) i 6 vrućih (kompot, krem juha, juha s komadićima, miješanje, mlijeko od žitarica, ljuti umak).

 • Snažne perfomanse

  "Otkrijte miješanje velikih brzina s motorom od 1400 W i ekskluzivnim Powelix lopaticama za nevjerojatne performanse koje su i do 30% brže. * * U usporedbi s Moulinexovim LM2B / LM2C blenderom "

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojive oštrice omogućavaju čišćenje bez napora, kao i funkcija dubinskog čišćenja koja ubija 99,99% bakterija * bez potrebe za tekućinom za pranje posuđa - za savršenu higijenu. * Test proveden u neovisnom laboratoriju "

 • Zdravo kuhanje na pari

  Uključeni nastavak košare za paru koji pretvara staklenu posudu u kuhalo na paru velikog kapaciteta (+/- 500 g) - idealan za pripremu zdrave ribe i povrća, svježih morskih plodova ili čak jaja skuhanih na pari.

 • Premium dizajn

  Izrađen od vrhunskih materijala, uključujući visokokvalitetnu staklenu posudu, prave metalne završne obloge i elegantnu upravljačku ploču osjetljivu na dodir za intuitivnu uporabu.

 • Sustav hlađenja

  Integrirani sustav zračnog hlađenja osigurava optimalnu trajnost motora tijekom vremena

Recepti
Značajke
OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Oštrice Powelix oštrice = 30% brže  
Materijal posude Staklo  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Odvojive oštrice    
Broj oštrica 6  
Dodatni nastavci uključeni Košara za kuhanje na pari + četkica + čep za doziranje  
Mjerni čep    
Funkcija lomljenja leda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Poklopac uvijek treba biti zaklopljen dok uređaj radi.
Da biste dodali sastojke tijekom miješanja u miješalici, uklonite poklopac otvora za unošenje hrane i unesite sastojke kroz rupu na poklopcu.
Možete izraditi drobljeni led ili zamrznuta pića pomoću funkcije motornog pulsiranja.
Za najbolje rezultate, hranu usitnite na kockice od najviše 2 do 3 cm prije usitnjavanja u blenderu.
Ne, posudu nikada nemojte stavljati u mikrovalnu pećnicu.
Prije prve uporabe preporučujemo da operete sve nastavke blendera u vrućoj vodi s dodatkom tekućeg sredstva za pranje, vodeći računa da se pritom ne porežete noževima, koji su vrlo oštri. Nije neophodno oprati kućište blendera prije uporabe.
Sjeckalica se može upotrebljavati za peršin, češnjak, luk, kruh, orašaste plodove itd.
Upotrijebite funkciju pulsiranja („pulse”) za kratka miješanja po dvije sekunde i to ne u razdoblju dužem od tri minute.
Zaustavite blender i ostavite ga u mirovanju 15 minuta prije ponovnog pokretanja.
Kako biste očistili tijelo uređaja, prvo ga isključite i koristite vlažnu krpu.
Za čišćenje posude koristite sapunicu ili deterdžent za pranje posuđa.

Za jednostavno čišćenje možete koristiti program "Deep Clean" (Temeljito čišćenje):
• Ulijte 800 ml vode u posudu.
• Odaberite program za čišćenje na zaslonu i pritisnite tipku Start/Stop, a zatim pričekajte da program završi.
• Dovršite čišćenje posude spužvom.

Ako se grijani dio posude jako zaprlja, napunite posudu mješavinom vode i deterdženta za pranje posuđa te pustite da se nekoliko sati namače radi lakšeg čišćenja.

Ne stavljajte posudu blendera, oštricu niti jedinicu motora u perilicu posuđa.

OPREZ: Oštrice su izuzetno oštre. Pažljivo rukujte s njima tijekom čišćenja uređaja.
Vjerojatno je previše namirnica ili su neki dijelovi preveliki ili pretvrdi. Možete smanjiti veličinu ili količinu sastojaka, ili dodati nešto tekućine.

Blender uvijek koristite s postavljenim poklopcem ili zaštitom kako je navedeno u uputama.
Nikada ne stavljajte ruku u posudu miksera kada se ista nalazi na jedinici s motorom. Ako trebate gurnuti namirnicu prema dolje, upotrijebite odgovarajuće pomagalo, naprimjer lopaticu.
Uređaj možda nije na ravnoj, stabilnoj površini ili uređaj nije stabilan.
Ima previše sastojaka u blenderu. Smanjite količinu sastojaka.
Ako vibracije i dalje potraju, obratite se ovlaštenom servisu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Curenje ispod poklopca (prelijevanje):
• Količina sastojaka je prevelika. Nemojte premašiti maksimalnu razinu punjenja za posudu koja je navedena u uputama za uporabu.
• Poklopac nije pravilno postavljen, čvrsto ga zatvorite na posudi blendera.
Ako poklopac ima brtvu, provjerite stanje brtve i zamijenite je po potrebi.


Curenje ispod dna posude:
• Provjerite je li jedinica s uklonjivom oštricom ispravno postavljena na posudu. Mora biti ispravno umetnuta u posudu (ne smije postojati razmak između oštrice i dna posude).

• Provjerite je li brtva pravilno postavljena oko oštrice – tri nabora brtve moraju biti vidljiva kada se postavi na odgovarajuće mjesto. Ako je postavljena u obrnutom smjeru, nećete moći zaključati oštricu na posudu.

• Provjerite stanje brtve i zamijenite po potrebi.
• Provjerite je li posuda napukla ili se slomila kao posljedica udara.

Ako se curenje nastavi, odnesite uređaj u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.