TEFAL Tefal PerfectMix + blender velike brzine BL871A31

Tefal PerfectMix + blender velike brzine BL871A31 Savršeni napici na dohvat ruke

Tefal PerfectMix + zaista opravdava svoje ime! Otkrijte brzi blender koji spaja snažno miješanje sa raznovrsnom aplikacijom koja nudi beskrajnu inspiraciju. Ekskluzivna Powelix Blades tehnologija dolazi zajedno sa snažnim motorom od 1200 W za do 30% brže rezultate.* Otkrijte preko 200 inspirativnih recepata i namjensku uslugu uparivanja Perfect Mix na besplatnoj Tefal aplikaciji, velikodušnoj termootpornoj staklenoj posudi od 1,5 L korisnog kapaciteta , i više—zajedno sa automatskim programima i upravljačkom pločom za tipkama osjetljivim na dodir

Kataloški broj: BL871A31

Snažni blender za savršene rezultate i beskrajnu inspiraciju

Brzo miješanje i beskrajna raznolikost na dohvat ruke: PerfectMix + blender od Tefala objedinjuje beskompromisne performanse miješanja sa upravljačkom pločom i zaslonom osjetljivom na dodir.

Naša ekskluzivna tehnologija Powelix Blades tehnologija pruža savršene rezultate miješanja u trenu, s programom Auto-Clean, odvojivim noževima i staklenom posudom koja se može prati u perilici posuđa za čišćenje bez napora—zajedno sa zasonom osjetljivim na dodir prilagođen korisniku za miješanje koje ne može biti lakše .

*U usporedbi sa BL2B / BL2C

*U usporedbi sa BL2B / BL2C

glavne karakteristike
 • Do 30% brže*

  Zahvaljujući ekskluzivnoj Powelix tehnologiji—kombinaciji izuzetno oštrih noževa sa optimiziranim kutem rezanja i naprednom geometrijom—uživajte u savršenim rezultatima do 30% brže* na svim svojim omiljenim receptima.

 • Beskrajne inspiracije

  Besplatna Tefal aplikacija nudi preko 200 recepata, zajedno s našom ekskluzivnom uslugom Perfect Mix za pronalaženje novih i ukusnih sastojaka i još puno toga.

 • Jednostavno održavanje

  Otkrijte čišćenje koje ne može biti lakše, uz program Auto-Clean – koji ne zahtijeva više od malo vode i pritisak na tipku – oštrice koje se lako odvajaju i staklenu posudu koja se može prati u perilici posuđa

 • Raznovrsan i snažan

  Snažni motor od 1200 W nudi snažno miješanje sa do 28.000 okretaja u minuti—idealno za smoothije, shakeove, koktele, bademovo mlijeko i još puno toga.

 • 2 L termootporna staklena posuda

  Višenamjenska staklena posuda od 2 L (korisnog kapaciteta 1,5 L) idealna je za svaku priliku, sa visokokvalitetnim termo otpornim staklom za miješanje toplih i hladnih pripravaka.

 • Jednostavna uporaba

  Jednostavne automatske opcije su vam na dohvat ruke za smoothie, drobljenje leda ili automatsko čišćenje zahvaljujući kontrolnoj ploči —uz podešavanje brzine i pulsnu funkciju za savršene rezultate.

 • Premium dizajn i materijali

  Otkrijte brzi blender izrađen od vrhunskih materijala, s visokokvalitetnom staklenom posudom, završnom obradom od pravog metala i elegantnim zaslonom osjetljivim na dodir za intuitivnu uporabu

 • Robusne dugotrajne performanse

  Ugrađeni sustav za hlađenje zraka omogućava snažno miješanje bez pregrijavanja, s robusnim kućištem od nehrđajućeg čelika koje je napravljeno da traje i četiri stabilne nožice na bazi za potpunu stabilnost.

Značajke
OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Oštrice Powelix oštrice = 30% brže  
Materijal posude Staklo  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Odvojive oštrice    
Broj oštrica 6  
Mjerni čep    
Nožice za stabilnost    
Funkcija lomljenja leda    
Spremnik priključnog voda    
Prikladno za perilicu    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Poklopac uvijek treba biti zaklopljen dok uređaj radi.
Da biste dodali sastojke tijekom miješanja u miješalici, uklonite poklopac otvora za unošenje hrane i unesite sastojke kroz rupu na poklopcu.
Možete izraditi drobljeni led ili zamrznuta pića pomoću funkcije motornog pulsiranja.
Za najbolje rezultate, hranu usitnite na kockice od najviše 2 do 3 cm prije usitnjavanja u blenderu.
Ne, posudu nikada nemojte stavljati u mikrovalnu pećnicu.
Prije prve uporabe preporučujemo da operete sve nastavke blendera u vrućoj vodi s dodatkom tekućeg sredstva za pranje, vodeći računa da se pritom ne porežete noževima, koji su vrlo oštri. Nije neophodno oprati kućište blendera prije uporabe.
Sjeckalica se može upotrebljavati za peršin, češnjak, luk, kruh, orašaste plodove itd.
Upotrijebite funkciju pulsiranja („pulse”) za kratka miješanja po dvije sekunde i to ne u razdoblju dužem od tri minute.
Zaustavite blender i ostavite ga u mirovanju 15 minuta prije ponovnog pokretanja.
Kako biste očistili tijelo uređaja, prvo ga isključite i koristite vlažnu krpu.
Za čišćenje posude koristite sapunicu ili deterdžent za pranje posuđa.

Za jednostavno čišćenje možete koristiti program "Automatic cleaning" (Automatsko čišćenje):
• U posudu ulijte litru tople vode i 2 ili 3 kapi deterdženta za pranje posuđa.
• Pokrenite program "Automatsko čišćenje" i pričekajte da završi.
• Dovršite čišćenje posude spužvom.

Posuda, oštrica koja nije prevučena titanom i prsten za zaključavanje mogu se prati u perilici posuđa. Moraju se rastaviti i odvojeno staviti u perilicu posuđa.

OPREZ
• Oštrice prevučene titanom nemojte stavljati u perilicu posuđa.
• Oštrice su izuzetno oštre. Pažljivo rukujte s njima tijekom korištenja ili čišćenja uređaja.
Vjerojatno je previše namirnica ili su neki dijelovi preveliki ili pretvrdi. Možete smanjiti veličinu ili količinu sastojaka, ili dodati nešto tekućine.

Blender uvijek koristite s postavljenim poklopcem ili zaštitom kako je navedeno u uputama.
Nikada ne stavljajte ruku u posudu miksera kada se ista nalazi na jedinici s motorom. Ako trebate gurnuti namirnicu prema dolje, upotrijebite odgovarajuće pomagalo, naprimjer lopaticu.
Uređaj možda nije na ravnoj, stabilnoj površini ili uređaj nije stabilan.
Ima previše sastojaka u blenderu. Smanjite količinu sastojaka.
Ako vibracije i dalje potraju, obratite se ovlaštenom servisu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Curenje ispod poklopca (prelijevanje):
• Količina sastojaka je prevelika. Nemojte premašiti maksimalnu razinu punjenja za posudu koja je navedena u uputama za uporabu.
• Poklopac nije pravilno postavljen, čvrsto ga zatvorite na posudi blendera.
Ako poklopac ima brtvu, provjerite stanje brtve i zamijenite je po potrebi.


Curenje ispod dna posude:
• Provjerite je li jedinica s uklonjivom oštricom ispravno postavljena na posudu. Mora biti ispravno umetnuta u posudu (ne smije postojati razmak između oštrice i dna posude).

• Provjerite je li brtva pravilno postavljena oko oštrice – tri nabora brtve moraju biti vidljiva kada se postavi na odgovarajuće mjesto. Ako je postavljena u obrnutom smjeru, nećete moći zaključati oštricu na posudu.

• Provjerite stanje brtve i zamijenite po potrebi.
• Provjerite je li posuda napukla ili se slomila kao posljedica udara.

Ako se curenje nastavi, odnesite uređaj u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.