TEFAL DOUBLE FORCE METAL DO824H38

DOUBLE FORCE METAL DO824H38 Moj uspješni par u kuhinji

 

Okretna snaga ili brzina multipraktika: zašto birati?

 

DoubleForce je uspješni duo u kuhinji sa dva izlaza motora koji pružaju optimalnu radnu brzinu i okretnu snagu posudi. Sa raznovrsnim programima i nastavcima ovaj visokooperativni, robusni i elegantni sve u jednom multipraktik je dizajniran kako bi uspješno zadovoljio vaše svakodnevno pripremanje  pripravaka.

 

Kataloški broj: DO824H38

DoubleForce multipraktik: moj uspješni duo u kuhinji!

Sa DoubleForce multipraktikom, nema potrebe da birate između brzine i snage! Zahvaljujući 2 izlaza motora, pruža najbolje od oba.

Opremljen sa 1,000 W snage, glavnom posudom od 3L i posudom blendera od 2L, kao i ukupno 6 brzina, DoubleForce priprema sve vrste pripravaka, od najmanjih do najvećih.

Posjeduje praktičan set nastavaka, DoubleForce je vaš sve u jednom multipraktik za ribanje, rezanje, sjeckanje, miješaenje i miješanje  i više od toga.

Pored toga, sa ekskluzivnim sustavom za jednostavno zaključavanje, zaključavanje poklopca nikad nije bilo lakše.

Elegantan, a robusan, DoubleForce je vaš savršen saveznik u kuhinji!

glavne karakteristike
 • 2 različita izlaza motora

  Oba izlaza motora pružaju optimalnu brzinu rada i snagu okreta posudi. Ružičasta: spora, ali snažna jačina okreta za posudu za sjeckanje. Narančasta: velika brzina, ali manja jačina okreta za posudu za miješanje.

 • Ekskluzivni sustav jednostavnog zaključavanja

  Zaključavanje poklopca nikada nije bilo lakše: gdje god da postavite poklopac na posudu, samo ga zarotirajte nekoliko stupnjeva u smjeru kazaljke na satu kako bi se zaključao. Posuda za sjeckanje se također može zaključati u dva položaja na uređaju kako bi bila praktična i za dešnjake i levake.

 • Praktičan set nastavaka

  DoubleForce multipraktik je opremljen širokim spektrom praktičnih i efikasnih nastavaka: inox oštrica od  za sjeckanje i rezanje svih vrsta namirnica; dva inox diska  za krupno ribanje / sjeckanje i sitnije ribanje /sjeckanje povrća ili sira; posuda za miješanje za pripremanje ukusnih juha, sokova, smoothiea, itd.; nastavak za pripremu bilo kakvog tijesta, od laganom do čvrstog; sjeckalica za crveni i bijeli luk, bilje, itd. ; disk za miješanje šlaga za deserte i umaka npr. majoneze.

 • Snažni multipraktik velikog kapaciteta

  Sa motorom od 1,000 W , glavnom posudom ukupnog kapaciteta od 3 L i posudom za miješanje od 2 L, DoubleForce obrađuje sve vrste pripravaka, od najmanjih do najvećih. 

 • 6 brzina

  Za svaki izlaz za motor, 2 različite brzine i postave pulsiranja koje se podešavaju ručno, pritiskom na prekidač, što čini ukupno 6 opcija postavki za različite vrste pripravaka. 

 • Visoko kvalitetni standardi

  DoubleForce je dizajniram sa velikom pažnjom kako bi bio ne samo elegantan, sa kromiranim brend umetkom, nego i robusan: ekstremno je stabilan na kuhinjskom pultu, čak i kada radi na najvećoj brzini. Također je uključena i kutija za odlaganje kako bi se nastavci za sjeckanje i miješenje uklopili u posudu.

Značajke
Broj funkcija 31  
Ukupni kapacitet posude 3.0  L
Snaga 1000  
Funkcija pulsiranja    
Broj nastavaka 10  
Radni kapacitet posude 1.5  L
Blender DA  
Ukupni kapacitet blendera 2.0  L
Radni kapacitet blendera 1.5  L
Materijal posude blendera Plastika  
Nastavak za sjeckanje Oštrica od nehrđajućeg čelika  
Krupno usitnjavanje Dvostrani disk za sjeckanje/ribanje  
Sitno usitnjavanje Dvostrani disk za sjeckanje/ribanje  
Drugi nastavci za usitnjavanje Dvostrani disk za ribanje parmezana i krumpira  
Nastavak za miješenje    
Nastavak za emulgiranje Pjenjača  
Cjedilo agruma    
Mini sjeckalica    
Lopatica    
Spremnik za nastavke Pohrana unutar posude  
Spremnik priključnog voda    
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti Svi dijelovi osim baze motora  
Boja Srebrna i tamno siva  
Postavke brzine 2  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Tekućine treba ostaviti da se ohlade na sobnoj temperaturi prije obrade. Nemojte stavljati vruće namirnice u posudu, jer toplina iz namirnica može prouzročiti slabljenje brtve.
Veće brzine koriste se za nastavke kao što su nastavak za miješanje tekućina te diskovi za rezanje i ribanje, međutim nastavci kao što su cjedilo agruma ili nastavak za miješenje tijesta trebaju se koristiti s nižim brzinama.
Tipka za pulsiranje koristi se kad vam je potrebno brzo povećanje snage uz optimalnu brzinu. To je najčešća funkcija koja se koristi prilikom uporabe blendera, a njome upravlja korisnik, što znači da vi odlučujete koliko dugo će uređaj raditi u tom načinu rada. To je koristan način da se izbjegne pretjerana obrada namirnica. Na primjer, može se koristiti da bi se voće izmiješalo u smjesu za tortu na kraju obrade ili za miješanje mekog voća u jogurt za izradu smoothia.
Nož od nehrđajućeg čelika koristi se za: miješanje, usitnjavanje, izradu pirea, izradu krušnih mrvica, smjese za kolače, peciva i torta. Nastavak za miješanje tekućina koristi se za npr.: juhe, mliječne napitke itd. ili za izradu pirea od mekog voća ili kuhanog povrća i voća. Ne smije se koristiti za mljevenje mesa ili miješenje teških tijesta i smjesa za peciva.
Kako biste smanjili obojene mrlje na plastici, trljajte zaprljane dijelove krpicom ili univerzalnom krpom umočenom u jestivo ulje te je operite na uobičajen način.
Kako bi se smanjile obojene mrlje, nužno je očistiti uređaj neposredno nakon korištenja.

Isključite uređaj iz struje.
Za jednostavnije čišćenje, isperite pribor odmah nakon uporabe.
Operite i osušite pribor: može se prati u perilici posuđa, u vodi ili pod mlazom vode iz slavine, osim bloka motora, sklopa za mljevenje (reduktor + glava za mljevenje)*, pogonske jedinice miješalice* i tijela sokovnika* (*ovisno o modelu). Obrišite te dijelove vlažnom spužvom.
Nakon što se osuše, premažite nož i rešetku uređaja za mljevenje jestivim uljem kako bi ostali namašteni.
Ulijte vruću vode s dodatkom nekoliko kapi deterdženta za pranje posuđa u posudu miksera, zatvorite poklopac opremljen otvorom za unošenje hrane, pulsirajte nekoliko puta, isključite uređaj iz struje i isperite posudu.
Noževi pribora su vrlo oštri pa pažljivo rukujte njima.
Mnogi multipraktici imaju dijelove koji se smiju prati u perilici posuđa, kao što su posude i noževi, međutim to je često značajka specifična za određeni proizvod pa pogledajte upute za uporabu i održavanje uređaja. Blok motora multipraktika nikada se ne smije stavljati u perilicu posuđa.
Provjerite je li sustav zaključavanja dobro postavljen. Kod svih multipraktika posuda i poklopac moraju biti ispravno postavljeni prije postupka obrade namirnica. To je sigurnosna značajka tako da se noževi ne mogu okretati ako nema zaštite. Kad su posuda i poklopac ispravno postavljeni, oznake na njima su usklađene.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Ulijevanje vruće tekućine u posudu, koja može izobličiti brtvu, uporaba previše tekućine, brtva osi nije ispravno postavljena nakon pranja.
Disk za emulziranje radi na drugačiji način od uobičajene dvostruke miješalice za tijesto. Kad se koristi disk za emulziranje, mješavina kruži oko posuda, a kad se koriste dvostruke miješalice za tijesto, zrak brže ulazi u mješavinu i rezultira lakšom i prhkijom smjesom ili tijestom.
Multipraktik je uređaj koji može odraditi više poslova u kuhinji kad pripremate jela, i to brže i lakše nego što biste ih napravili da radite ručno. Osnovna funkcija multipraktika je rezanje, ribanje i miješanje. Skoro svi dostupni multipraktici također imaju funkcije mljevenja i rezanja.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.