TEFAL DOUBLEFORCE COMPACT DO546838

DOUBLEFORCE COMPACT DO546838 Moj kompaktni uspješni saveznik u kuhinji

 

Zašto birati snagu okretaja ili brzinu kada se radi o multipraktiku?

 

DoubleForce Compact je moj uspješni saveznik u kuhinji s dva izlaza motora koji osiguravaju optimalnu radnu brzinu i snagu za okretanje posude. S raznovrsnim programima i nastavcima ovaj napredni visoko učinkoviti multipraktik  osmišljen je kako bi dgovarao svim vašim svakodnevnim potrebama prilikom pripreme namirnica.

 

Kataloški broj: DO546838

DoubleForce Compact multipraktik: moj uspješni saveznik u kuhinji!

S DoubleForce Compact multipraktikom, nema potrebe birati brzinu ili snagu! Zahvaljujući dva različita izlaza motora, ovaj multipraktik pruža najbolje od svega.

Opremljen s 800 W snage, gavnom posudom zapremine 3l i blenderom zapremine 1.25l, nudi ukupno 6 opcija brzine, DoubleForce Compact omogućava sve vrste priprema, od najmanjih do najvećih, a zauzima malo prostora na vašoj radnoj ploči.

Uz raznovrsne nastavake, DoubleForce Comapct je vaš multipraktik za sve, koji zahvaljujući brojnim nastavcima reže, usitnjava, sjecka, mijesi, miješa i još mnogo toga.

Štedljiv kada se radi o prostoru koji zauzima, ali snažan, DoubleForce Comapct je vaš najbolji saveznik u kuhinji!/p>

glavne karakteristike
 • Dva različita izlaza motora

  Svaki izlaz motora osigurava optimalnu radnu brzinu i silu koja pokreće posudu. Ljubičasta: niska brzina, ali snažna snaga za pokretanje posude sjeckalice. Narančasta: velika brzina, ali manje snage za pokretanje posude blendera.

   

 • Ušteda prostora

  DoubleForce Compact zauzima malo prostora  na kuhinjskoj ploči zahvaljujući dizajnu Direct drive sustava, zaključavanju  i košari za sigurno i praktično odlaganje pribora u posudi

 • Raznovrsni nastavci

  DoubleForce kompaktni multipraktik opremljen je velikim brojem namjenskih i učinkovitih nastavaka: inox oštrica  za usitanjavanje i rezanje svih vrsta sastojaka; Dva reverzibilna inox diska za krupno rezanje i ribaje te sitno rezanje i ribanje povrća ili sira; Jedan dodatni inox disk za ribanje tvrdih sastojaka; blender za miješanje ukusnih juha, sokova, smoothija itd .; nastavak za miješenjen za pripremu bilo koje vrste tijesta od prhkih do teških; Sjeckalica koja učinkovito usitnjava luk, češnjak, začinsko bilje, itd .; Disk koji će bez problema umutiti  vrhnje za šlag i emulgirati umake poput majoneze.

 • Snažan multipraktik velikog kapaciteta

  Sa motorom snage 800 W i posudom kapaciteta 3l te blenderom kapaciteta 1.25 l DoubleForce compact multipraktik je opremljen za obradu svih vrsta namirnica, od najmanjih do najvećih. 

 • 6 brzina

  Za svaki izlaz motora dostupne su 2 različite postavke brzine i pulsna,  te ih je  moguće ručno prilagoditi izbornikom što daje ukupno 6 postavki - kombinacija prilikom pripreme raznovrsnih jela i namirnica. 

Značajke
Broj funkcija 29  
Ukupni kapacitet posude 3.0  L
Snaga 800  
Funkcija pulsiranja    
Broj nastavaka 9  
Blender DA  
Ukupni kapacitet blendera 1.25  L
Materijal posude blendera Plastika  
Nastavak za sjeckanje Oštrica od nehrđajućeg čelika  
Krupno usitnjavanje Dvostrani disk za sjeckanje/ribanje  
Sitno usitnjavanje Dvostrani disk za sjeckanje/ribanje  
Drugi nastavci za usitnjavanje Disk za posebno sitno ribanje  
Nastavak za miješenje    
Nastavak za emulgiranje Disk  
Mini sjeckalica    
Lopatica    
Spremnik za nastavke Pohrana unutar posude  
Spremnik priključnog voda    
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti Svi dijelovi osim motora  
Boja Crno-siva  
Postavke brzine 2  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Tekućine treba ostaviti da se ohlade na sobnoj temperaturi prije obrade. Nemojte stavljati vruće namirnice u posudu, jer toplina iz namirnica može prouzročiti slabljenje brtve.
Veće brzine koriste se za nastavke kao što su nastavak za miješanje tekućina te diskovi za rezanje i ribanje, međutim nastavci kao što su cjedilo agruma ili nastavak za miješenje tijesta trebaju se koristiti s nižim brzinama.
Tipka za pulsiranje koristi se kad vam je potrebno brzo povećanje snage uz optimalnu brzinu. To je najčešća funkcija koja se koristi prilikom uporabe blendera, a njome upravlja korisnik, što znači da vi odlučujete koliko dugo će uređaj raditi u tom načinu rada. To je koristan način da se izbjegne pretjerana obrada namirnica. Na primjer, može se koristiti da bi se voće izmiješalo u smjesu za tortu na kraju obrade ili za miješanje mekog voća u jogurt za izradu smoothia.
Nož od nehrđajućeg čelika koristi se za: miješanje, usitnjavanje, izradu pirea, izradu krušnih mrvica, smjese za kolače, peciva i torta. Nastavak za miješanje tekućina koristi se za npr.: juhe, mliječne napitke itd. ili za izradu pirea od mekog voća ili kuhanog povrća i voća. Ne smije se koristiti za mljevenje mesa ili miješenje teških tijesta i smjesa za peciva.
Kako biste smanjili obojene mrlje na plastici, trljajte zaprljane dijelove krpicom ili univerzalnom krpom umočenom u jestivo ulje te je operite na uobičajen način.
Kako bi se smanjile obojene mrlje, nužno je očistiti uređaj neposredno nakon korištenja.

Isključite uređaj iz struje.
Za jednostavnije čišćenje, isperite pribor odmah nakon uporabe.
Operite i osušite pribor: može se prati u perilici posuđa, u vodi ili pod mlazom vode iz slavine, osim bloka motora, sklopa za mljevenje (reduktor + glava za mljevenje)*, pogonske jedinice miješalice* i tijela sokovnika* (*ovisno o modelu). Obrišite te dijelove vlažnom spužvom.
Nakon što se osuše, premažite nož i rešetku uređaja za mljevenje jestivim uljem kako bi ostali namašteni.
Ulijte vruću vode s dodatkom nekoliko kapi deterdženta za pranje posuđa u posudu miksera, zatvorite poklopac opremljen otvorom za unošenje hrane, pulsirajte nekoliko puta, isključite uređaj iz struje i isperite posudu.
Noževi pribora su vrlo oštri pa pažljivo rukujte njima.
Mnogi multipraktici imaju dijelove koji se smiju prati u perilici posuđa, kao što su posude i noževi, međutim to je često značajka specifična za određeni proizvod pa pogledajte upute za uporabu i održavanje uređaja. Blok motora multipraktika nikada se ne smije stavljati u perilicu posuđa.
Provjerite je li sustav zaključavanja dobro postavljen. Kod svih multipraktika posuda i poklopac moraju biti ispravno postavljeni prije postupka obrade namirnica. To je sigurnosna značajka tako da se noževi ne mogu okretati ako nema zaštite. Kad su posuda i poklopac ispravno postavljeni, oznake na njima su usklađene.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Ulijevanje vruće tekućine u posudu, koja može izobličiti brtvu, uporaba previše tekućine, brtva osi nije ispravno postavljena nakon pranja.
Disk za emulziranje radi na drugačiji način od uobičajene dvostruke miješalice za tijesto. Kad se koristi disk za emulziranje, mješavina kruži oko posuda, a kad se koriste dvostruke miješalice za tijesto, zrak brže ulazi u mješavinu i rezultira lakšom i prhkijom smjesom ili tijestom.
Multipraktik je uređaj koji može odraditi više poslova u kuhinji kad pripremate jela, i to brže i lakše nego što biste ih napravili da radite ručno. Osnovna funkcija multipraktika je rezanje, ribanje i miješanje. Skoro svi dostupni multipraktici također imaju funkcije mljevenja i rezanja.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.