TEFAL EQUINOX KTM QB15E838

EQUINOX KTM QB15E838

Tefal Equinox kuhinjski stroj dizajniran je da zadovolji sve vaše dnevne potrebe za kuhanjem, s impresivnih 4,8 L kapaciteta koji nude dovoljno za cijelu obitelj. Besprijekorno glatki i homogeni rezultati postižu se bez napora, planetarnim pokretom koji pokriva svaki centimetar posude i kontrolama jednostavnim za uporabu za maksimalnu praktičnost.

Kataloški broj: QB15E838

Pizze promjera 22 cm, ekstra tanke a hrskave kore

Stvarajući besprijekorno glatke rezultate i savršen kapacitet za svaku priliku, kuhinjski stroj Tefal Equinox idealan je uređaj za sve vaše potrebe miješanja i pečenja.

Posuda od nehrđajućeg čelika od 4,8 L nudi dovoljno prostora za cijelu obitelj - s kapacitetom koji proizvodi tijesto za pet cijelih pizza * - i sposobnošću davanja savršenih rezultata na širokom izboru recepata.

Planetarno kretanje pokriva svaki centimetar posude, pametnim rotacijama koje osiguravaju glatke i homogene rezultate.

Otkrijte praktični mikser koja osigurava miješanje visokih performansi, zajedno s robusnom metalnom

kukom za tijesto za rješavanje težih smjesa.

Čvrsti motor od 800 W nudi dovoljno snage za sve vaše omiljene recepte, sa 6 brzina + pulsna za

olakšano miješanje iz dana u dan.

Pizze promjera 22 cm, ekstra tanke a hrskave kore

*pizza promjera 22cm tankog tijesta

glavne karakteristike
 • Veliki kapacitet

  Posuda od nehrđajućeg čelika od 4,8 L nudi uređaj savršenog kapaciteta - proizvodi dovoljno tijesta za pet cijelih pizza * - svakodnevno i u posebnim prilikama pruža obilne obroke za cijelu obitelj.

 • Besprijekorno homogeni rezultati

  Zahvaljujući planetarnom kretanju postižu se izuzetno glatki i homogeni rezultati: glava kuhinjskog stroja i nastavaka za tijesto okreću se u suprotnim smjerovima, osiguravajući potpuno pokrivanje posude.

 • Savršeno miješanje

  Lagani i prozračni rezultati bičevanja osigurani su za sastojke poput bjelanjaka, krema i beze, s kapacitetom koji stane do 800 ml vrhnja.

 • Savršeno miješanje

  Otkrijte dobro izmiješana i savršeno homogena tijesta za biskive, tijesto za cupcakes, tijesto za kolače i još mnogo toga, pomoću uređaja koji daje do 1,8 kg smjese.

 • Metalni nastavak za miješenje

  Robusna metalna kuka za tijesto nudi pouzdane performanse za teške smjese, s kapacitetom obrade do 500 g brašna za sve vaše omiljene kruhove, brioše, prhka tijesta i još mnogo toga.

 • Snaga miješanja

  Snažni motor od 800 W stavlja vam na raspolaganje široku paletu recepata za brze rezultate i pouzdane performanse.

 • Jednostavno upravljanje

  Vrhunska kontrola i preciznost, sa 6 brzina i postavkom impulsa za kuhinjski stroj kojim se svladavaju smjese bez napora.

 • Robustan dizajn

  Uživajte u potpunoj stabilnosti i solidnim performansama zahvaljujući  pločicama protiv klizanja,  za miješanje s potpunim mirnim osjećajima.

Značajke
Pjenjača DA  
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Inox  
Blender NE  
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Dodatna posuda NE  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.