TEFAL KTM MCG UPGRADE QB516

KTM MCG UPGRADE QB516 Savršeno pečenje i još puno toga, bez napora!
Savršena svakodnevna izrada torti! Masterchef Gourmet pomaže vam u svakodnevnoj jednostavnoj pripremi domaćih kolača kako biste oduševili svoju obitelj. Zahvaljujući kompletu za tijesto koji se sastoji od jedinstvenog i patentiranog Flex Whisk-a, tlačno nastavka za miješanje i nastavka za miješenje tijesta, uspjeh je zajamčen svaki put! Sa svojim motorom od 1100 W i posudom od 4,6 l umijesite do 1.8kg smjese za kolače, 10 bjelanjaka ili 800 g teškog tijesta. Izađite iz svijeta izrade samo kolača zahvaljujući 7 dostupnih nastavaka.

Kataloški broj: QB516D38

Savršeno svakodnevno pečenje!

Posjedovanje kuhinjskog stroja više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže da svakodnevno lako pripremate slatka i slana peciva: kolačiće, kore za pite, cupcakese, tijesta za kruh, pizze, ... Zahvaljujući patentiranoj Flex pjenjači, nastavcima za miješenje i miješanje, Masterchef Gourmet je profesionalac u miješanju, miješenju, pjenjenju.

Oduševite svoju obitelj i prijatelje u kratkom roku zahvaljujući ovom kuhinjskom uređaju koji je jednostavan za uporabu i njegovim dodatnim nastavcima za još veću svestranost.

Izrada domaćih kolača nikada nije bilo tako lako!

glavne karakteristike
 • Ekskluzivna tehnologija Flex Whisk za savršene rezultate tučenja, čak i iz jednog jajeta.

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj produženoj žici treće razine, Flex Whisk lako doseže dno posude, miješajući sve vaše sastojke za lagane i prozračne rezultate u trenu!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate miješanja!

  Planetarno kretanje nastavaka i glave stroja osigurava da se dosegne svako područje posude, za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • 4.6L inox posuda s ručkama

  Umutite do 10 bjelanjaka, napravite do 40 kolača i 3 velika tijesta za pizzu zahvaljujući posudi od 4,6 l.

 • Brz i snažan

  1100 W i 8 brzina s pulsnom funkcijom za glatko, ravnomjerno miješanje

 • Visokokvalitetni metalni nastavci za tijesto

  Patentirani Flex Whisk nastavak za lagane smjese, nastavci za miješanje i miješenje od lijevanog željeza. Masterchef Gourmet set za pečenje savršen je za svakodnevnu uporabu!

 • Nedostaje inspiracija? Uživajte u 25 ideja za recepte!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na Tefal web stranici s 25 recepata koje možete otkriti, od dnevnih grickalica do ukusnih slastica

 • Nastavak za mljevenje mesa uključen

  Pripremite svoje svježe mesne okruglice, tartare ili hamburgere kod kuće! Stroj za mljevenje mesa uključuje dvije rešetke od nehrđajućeg čelika za različite vrste pripreme (srednje i grubo mljevenje). Njegova oštrica je samooštreća za optimalne rezultate.

 • Uključen nastavak za sjeckanje

  >Uživajte u svježe narezanom i nasjeckanom povrću i voću! Nastavak za sjeckanje uključuje 4 odvojiva bubnja od nehrđajućeg čelika za izravno serviranje u posudu, uključujući Reibekuchen nastavak (nastavak za ribanje krumpira).

 • Uključen blender od 1,5l

  Miješajte smoothije od svježeg voća, umutite tijesto za palačinke, uživajte u toplim ili hladnim juhama i još mnogo toga. Posuda blendera s gradacijom za jednostavno mjerenje i ima poklopac za punjenje za dodavanje sastojaka tijekom miješanja.

 • Proširite svoje mogućnosti!

  Kompatibilan sa 7 dodatnih nastavaka (plastični ili inox blender, mini sjeckalica, stroj za mljevenje mesa, sjeckalica/ribež, komplet za tjesteninu, sokovnik) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše obitelji i zadovoljili svačije nepce.

Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Broj recepata 25 RECEPATA ONLINE  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Obrađeni inox  
Blender DA  
Materijal posude blendera Plastika  
Usitnjavanje/rezanje    
Funkcije sjeckanja i usitnjavanja 4 bubnja  
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Stroj za mljevenje mesa    
Dodatna posuda NE  
Dodatni nastavci    
Spremnik priključnog voda    
Boja SREBRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.