TEFAL KTM WIZZO UPGRADE QB317

KTM WIZZO UPGRADE QB317 Svidjet će vam se pomoć u kuhinji
Wizzo će vam pojednostaviti život u kuhinji. Uz komplet za tijesto, uključujući patentiranu Flex Whisk pjenjaču, uspjeh je zajamčen svaki put: kolači, quiches, pizza i drugi pripravci za vas neće biti muka. Recepti koje ste oduvijek željeli ispeći, a nikada se niste usudili sanjati, postaju mogući. Uz prednje tipke za otvaranje i bočne komandne tipke, nema potrebe da vam se glava vrti pomičući proizvod u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u svaku kuhinju, a ravna stražnja strana znači da će Wizzo uredno stati gdje god ga držite. Uz Wizzo uz sebe, iznenadit ćete sami sebe!

Kataloški broj: QB317538

Uz Wizzo možete sve!

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski stroj je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj uređaj je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove. Jednostavan oblik i okrugli dizajn uređaja za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići! Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

glavne karakteristike
 • Iznenadite sami sebe s Wizzom

  Pravi talent je znati biti u pratnji, pružiti si ruku pomoći da otkrijete svoj potencijal: Wizzo je tu da vam olakša pečenje i kuhanje. Sa svojim planetarnim kretanjem, Wizzo je profesionalac u miješanju, miješenju, tučenju (zahvaljujući svom patentiranom Flex Whisk-u). Bez obzira radi li se o slatkim ili slanim jelima koja se nadate izraditi, spreman je za sve. Wizzo će biti tu za vas, kako bi vam pomogao da svoje ideje oživite i briljite u kuhinji kroz recepte korak po korak i video tutoriale koji će vam pokazati savjete i trikove. Jednostavan oblik i okrugli dizajn otkrivaju njegov prijateljski i odan karakter. Uskoro ćete imati kuharsku groznicu i iznenadit ćete se koliko ćete daleko dogurati! Uskoro ćete s ponosom podijeliti svoj napredak i znanje...

 • Snijeg od bjelanjaka u 60 sekundi

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisk muti bjelanjke u čvrsti snijeg u tren oka, čak i iz jednog jajeta.

 • Jednostavna uporaba, jendostavno odlaganje

  Dizajniran za vrhunsku udobnost uporabe, sa svim funkcijama okrenutim prema vama za lak pristup. Dizajn s prednje strane optimizira prostor na vašem kuhinjskom pultu, što znači da će Wizzo uredno stati gdje god ga držite.

 • Optimalni rezultati miješanja

  Planetarni pomak alata za tijesto i glave stroja osigurava da se dosegne svako područje posude, za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Set za tijesto

  Patentirani Flex Whisk nastavak za lagane pripreme, plastični nastavak za miješanje za tijesto i nastavak za miješenje od nehrđajućeg čelika za teško tijesto. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve vrste pečenih proizvoda!

 • Elegantna posuda za miješanje od inoxa

  Wizzo ima posudu od nehrđajućeg čelika od 4L sa zaštitom od prskanja, savršenu za cijelu obitelj. Spremite do 40 cupcakesa ili 3 pizze (promjer 28 cm, s debelom korom) kako biste oduševili svoju obitelj i prijatelje!

 • Brz i snažan

  1000 W i 7 brzina s pulsnom funkcijom za glatke i jednakomjerne rezultate.

 • Povećajte svoje mogućnosti pečenja

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, stroj za mljevenje mesa, sjeckalica/ribež) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše obitelji i zadivili svačije nepce.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja za recepte!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na Tefal web-stranici s 25 recepata za otkrivanje, od dnevnih grickalica do ukusnih slastica.

 • Nastavak blender 1L

  Miješajte smoothije od svježeg voća, umutite tijesto za palačinke, uživajte u toplim ili hladnim juhama i još mnogo toga.

 • Nastavak stroj za mljevenje

  Stroj za mljevenje mesa uključuje dvije rešetke od nehrđajućeg čelika za srednje i grubo mljevenje.

 • Uključen nastavak za sjecakanje

  Ovaj ribež/sjeckalica uključuje 3 odvojiva bubnja od nehrđajućeg čelika za izravno serviranje u posudu

Značajke
Pjenjača DA  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Boja CRVENA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.