TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632

MASTERCHEF GOURMET+ QB632 Snažan ali pažljiv, za savršeni mousse, tiramisu i ostale prozračne deserte!


Dajte slobodno svojoj kreativnosti! Masterchef Gourmet + je moćan, ali osjetljiv da vam pomaže pripremiti sve vrste slastica! Sa svojim snažnim motorom od 1100W i posudom od 4.6L, ​​možete pripremiti do 40 cupcakes kolača odjednom. Masterchef Gourmet + dolazi s 3 ekskluzivna nastavka: jedinstvena fleksibilna pjenjača Flex Whisk (za dobivanje savršenih prozračnih bjelanjaka), Flex Bowl (nastavak od 3 u 1  dodatna silikonska posuda) i Delica'tool (za pripremu prozračnih slastica u bilo kojem trenutku) , Pripremite smjese za kolače ili zamijesite kruh ili pizza tijesto, s nastavcima za miješaje ili miješenje. Sve to, u lijepo oblikovanom kućištu s lijepo posudom i tipkama.

Kataloški broj: QB632D38

Uživajte u prozračnim desertima!

Nijedan dan ne bi trebao završiti bez domaćeg kolača!

Uz Masterchef Gourmet +, konačno možete slobodno vladati svojom kreativnošću zahvaljujući mnoštvu funkcija.

Uživajte u čokoladnoj pjeni, tiramisu, souffleu, makaronima i prozračnim desertima zahvaljujući kombinaciji 3 ekskluzivna nastavka (patentirana pjenjača Flex Whisk, Flex Bowl i Delica'tool).

Masterchef Gourmet + je posebno dizajniran za ljude poput vas, koji vole kolače i žele se isticati.

Tučenje, miješenje, miješanje i preklapanje: imate kreativnost, on ima snagu i delikatnost.

Masterchef Gourmet + sa svojim elegantnim 100% metalnim kućištem i 4,6 litarskom super zrcalnom posudom ispunjava sva vaša očekivanja.

Eksperimentirajte i stvorite nove, sofisticirane recepte danas!

glavne karakteristike
 • 3 ekskluzivna nastavka

  Masterchef Gourmet + dolazi s 3 ekskluzivna nastavka koji vam pomažu da pripremite prozračne deserte u kratkom vremenu. Kombinacija patentirane fleksibilne pjenjače, fleksibilne posude i Delica'tool nastavaka uređaj štedi vaše vrijeme i napor!

 • Ekskluzivni Delica'TOOL nastavak za savršene rezutate

  Poduzmite delikatne korake izravno s kuhinjskim strojem i prestanite gubiti vrijeme i trud radeći kolače ručno! Uključite lagane pripravke (bjelanjke, šlag, ...) u gušće i dobijte prozračne rezultate u bilo kojem trenutku..

 • Ekskluzivna fleksibilna posuda 3 u 1 od silikona za još lakšu pripremu.


  Napravite sve svoje pripreme tijesta bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekskluzivnom 3-u-1 Flex Bowl!
  • Fleksibilna posuda kompatibilna je sa mikrovalovlnom pećnicom: rastopite sastojke izravno u silikonskoj posudi
  • Drga posuda: kod pečenja često trebamo više od jedne posude, Flex Bowl je razvijen kako bi bio kompatibilan sa vašim kuhinjskim strojem
  • Jednostavno za pohranu: pohranite ga izravno u posudu kuhinjskog stroja

 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilne pjenjače

  Zahvaljujući specijalno dizajniranoj pjenjači Flex Whisk lako doseže dno posude, sve svoje sastojke možete lagano i prozračno izraditi! 

 • Planetarno kretanje za savršene rezultate miješanja!


  Planetarno kretanje alata za tijesto i glave uređaja doseže se cijelo područje posude za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Visoko kvalitetni metalni set za tijesto


  Patentirana pjenjača Flex Whisk za lagane pripreme, nastavak za miješenje težih tijesta  i nastavak za miješanje krema. Masterchef Gourmet + set za tijesto savršen je za svakodnevnu uporabu!

 • Brz i snažan

  Snaga: 1100 W i 8 brzina + pulse funkcija, za glatko i brzo miješanje.

 • Posuda 4,6l sa velikim ručkama

  Umutite do 10 bjelanaka, pripremite do 40 cupcake kolača i 3 velike pizze zahvaljujući posudi kapaciteta od 4,6 l. Zahvaljujući velikim ručkama, rukovanje je jednostavno.

 • Nedostaje inspiracija? Uživajte u 33 ideje za recept!

  Knjižica recepata dostupna za skidanje na Tefal web stranici sa 33 recepta, od svakodnevnih grickalica do ukusnih deserata, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom nastavku Delica'tool.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilan sa 7 dodatnih nastavaka (plastični ili inox blender, mini sjeckalica, stroj za mljevenje mesa, sjeckalica, set za tjesteninu, sokovnik) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše obitelji!

 • Uključen blender kapaciteta1.5L

  Idealan za koktele, drobljenje leda, smoothie, juhe i još puno toga, ovaj elegantni blender od inoxa zapremine 1,5L otporan je na tople i hladne sastojke. Oštrice su vadive za jednostavno čišćenje.

 • Nastavak za sjeckanje

  Uživajte u svježe narezanom povrću i voću! Ova sjeckalica uključuje 4 nastavka od inoxa koji se mogu ukloniti za izravnu uporabu u posudi, uključujući i nastavak za ribanje krumpira.

 • Uključen stroj za mljevenje mesa

  Pripremite vlastite mesne okruglice, tartar ili hamburger u vlastitom domu! Stroj za mljevenje mesa uključuje dvije rešetke od inoxa (za srednje i grubo mljevenje). Njegova oštrica je samooštreća, za optimalne rezultate.

Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Blender DA  
Ukupni kapacitet blendera 1.5  L
Materijal posude blendera Obrađeni INOX  
Usitnjavanje/rezanje    
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Stroj za mljevenje mesa    
Spremnik priključnog voda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.