TEFAL MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138 Hajdemo napraviti tortu!  

Masterchef Gourmet kuhanje s djecom predstavlja kuhinjski stroj i dječji set za pečenje koji nude potpuno novi način provođenja kvalitetnog vremena i stvaranja trajnih uspomena s djecom u vašem životu. Otkrijte čistu radost pečenja s ovim pomoćnikom u kuhinji, s kuhinjskim strojem vrhunskih performansi i kompletnim setom za pečenje sa djecom koji nude beskrajnu inspiraciju: zajedničko dekoriranje kolača i torti, mini kalupi sa životinjama, razigrani pečati za kolačiće, sve prilagođeno djeci uz recepte i set mjernih čaša u boji.

Kataloški broj: QB51K138

Hajdemo napraviti tortu!

Kvalitetno zajedničko druženje sa djecom nikada nije bilo tako ukusno!

Masterchef Gourmet za pečenje s djecom savršen je način za povezivanje obitelji, s kompletnim dječjim setom za pečenje i mikserom sa posudom za beskrajnu inspiraciju i lagane deserte pečene do savršenstva.

Kuhinjski stroj, snage 1.100 W nudi beskompromisne performanse i napredne funkcije: patentirani sustav Flex Whisk pjenjače za savršeno miješanje čak i pojedinačnih jaja, planetarno kretanje za homogeno miješanje, jednostavne kontrole, savršen kapacitet od 4,6 L i još mnogo toga.

Dječji set za pečenje - u kompletu s ukrasima za kolače i kekse, mini kalupima sa životinjama, razigranim markicama za kolačiće, receptima prilagođenim djeci i dječjim setom mjernih čaša u boji, sve u praktičnoj torbici - osigurava kvalitetne sate koje obitelj provodi zajedno.

Ovaj prikladan set za djecu potiče djecu da pomognu u kuhinji, podižući samopoštovanje i stvarajući dragocjene uspomene koje će trajati godinama, zajedno sa zajedničkim projektima pečenja - na radost svih koji mogu probati konačne rezultate!

glavne karakteristike
 • Dječiji set za pečenje

  Kuhinjski stroj visokih performansi i kompletni komplet za pečenje za djecu nude sate zabave u kuhinji za kvalitetno obiteljsko vrijeme uz iskustvo pečenja prilagođeno djeci.

 • Beskrajna kreativnost

  Savršen način da kvalitetno provedete vrijeme zajedno s djecom u svom životu: zajedničko ukrašavanje kolača, mini kalupi sa životinjama, razigrane markice za kolačiće, recepti prilagođeni djeci i dječji set mjernih posudica

 • Posebna torbica za odlaganje

  Dodajte personalizirani dodir zajedničkom iskustvu pečenja uz torbicu za odlaganje bez napora.

 • Izuzetan kuhinjski uređaj

  Kuhinjski stroj opremljen snažnim motorom od 1.100 W za izvrsne rezultate u kratkom vremenu, s našom ekskluzivnom Flex Whisk tehnologijom za savršene rezultate miješanja svaki put - čak i za par jaja.

 • Savršeno miješanje na jednostavan način

  Planetarno kretanje osigurava homogene rezultate i teksture sa profesionalnim standardima kvaliteta, sa 5 brzina i Puls postavkom koji u potpunosti ispunjavaju sve vaše potrebe za pečenjem.

 • 8 jednostavnih recepata

  Recepti koji se lako prate i set dječijih mjernih čašica u bojama, za aktivnosti jačanja samopoštovanja i  kvalitetno provođenje zajedničkog vremena.

 • Mogućnost popravka tijekom 10 godina

  Tefal se obvezao da će ponuditi sve rezervne tehničke dijelove u prosjeku od 10 godina nakon kupovine (odnosi se samo na uređaj, a ne na dodatnu opremu), dajući svoj doprinos u zaštiti okoliša.

 • Izuzetan set nastavaka

  Visokokvalitetni set od nehrđajućeg čelika Masterchef Gourmet sadrži pjenjaču tehnologije Flex Whisk za lagane pripreme, metalni nastavak za miješanje i nastavak za miješenje tijesta i gušćih smjesa.

 • Savršeni kapacitet od 4.6 L

  Savršen kapacitet za svaku priliku: posuda od 4,6 L od nehrđajućeg čelika, za do 40 kolača i dovoljno tijesta za pizzu za do 3 ukusne pice u jednoj pripremi.

 • Dodatni nastavci

  Pretvorite svoj kuhinjski stroj u višenamjenski uređaj, sa svestranim priborom (prodaje se odvojeno) kao što su blender sa plastičnom posudom, mini sjeckalica,stroj za mljevenje mesa, i sokovnik.

Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Dodatni nastavci uključeni Torba za pohranu, 4 mini kalupa, 4 pečata za keksiće, dekorativna olovka, 4 mjerne posudice i recepti  
Broj recepata 8  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Tijesto za kruh 0.8  kg
Tijesto za kolače 1.8  kg
Materijal posude Inox  
Blender NE  
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Dodatna posuda NE  
Dodatni nastavci    
Spremnik priključnog voda    
Boja BIJELA  
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.