TEFAL MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

Kataloški broj: QB51K138

Hajdemo napraviti tortu!

Kvalitetno zajedničko druženje sa djecom nikada nije bilo tako ukusno!

Masterchef Gourmet za pečenje s djecom savršen je način za povezivanje obitelji, s kompletnim dječjim setom za pečenje i mikserom sa posudom za beskrajnu inspiraciju i lagane deserte pečene do savršenstva.

Kuhinjski stroj, snage 1.100 W nudi beskompromisne performanse i napredne funkcije: patentirani sustav Flex Whisk pjenjače za savršeno miješanje čak i pojedinačnih jaja, planetarno kretanje za homogeno miješanje, jednostavne kontrole, savršen kapacitet od 4,6 L i još mnogo toga.

Dječji set za pečenje - u kompletu s ukrasima za kolače i kekse, mini kalupima sa životinjama, razigranim markicama za kolačiće, receptima prilagođenim djeci i dječjim setom mjernih čaša u boji, sve u praktičnoj torbici - osigurava kvalitetne sate koje obitelj provodi zajedno.

Ovaj prikladan set za djecu potiče djecu da pomognu u kuhinji, podižući samopoštovanje i stvarajući dragocjene uspomene koje će trajati godinama, zajedno sa zajedničkim projektima pečenja - na radost svih koji mogu probati konačne rezultate!

glavne karakteristike
Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Inox  
Blender NE  
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Dodatna posuda NE  
Dodatni nastavci    
Spremnik priključnog voda    
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.