TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB5104

MASTERCHEF GOURMET QB5104 Savršeno pečenje i još mnogo toga, bez napora!

Savršena svakodnevna izrada kolača! Masterchef Gourmet pomaže vam da svakodnevno lako pripremite domaće deserte kako biste oduševili svoju obitelj. Zahvaljujući setu za izradu tijesta za  koji se sastoji od jedinstvene i patentirane Flex pjenjače,  nastavka za miješanje i miješenje, uspjeh je zajamčen svaki put! Sa svojim motorom od 1100 W i posudom od 4,6 L postignite do 1,8 kg smjese za kolače, 10 bjelanjaka ili 800 g teškog tijesta. Otkrijte svijet pečenja zahvaljujući 7 dostupnih dodatnih nastavaka

Kataloški broj: QB510410

Izvanredna svakodnevna izrada kolača!

Posjedovanje kuhinjskog robota više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže da svakodnevno lako pripremate slatka i slana peciva: kolačiće, kore za pite, cupcakese, tijesta za kruh, pizze, ... Zahvaljujući patentiranom Flex Whisk-u, posudi za tijesto i nastavaka za tijesto, Masterchef Gourmet je profesionalac u miješanju, miješenju, pjenjenju.

Oduševite svoju obitelj i prijatelje u trenutku zahvaljujući ovom kuhinjskom robotu koji je jednostavan za uporabu i njegovim dodatnim nastavcima za veću svestranost.

Domaće pečenje nikada nije bilo tako lako!

glavne karakteristike
 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilnog miješanja za savršene rezultate pjenjenja i mućenja, čak i jednog jajeta.

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj produženoj žici, Flex Whisk lako dolazi do dna posude, u trenu miješajući sve vaše sastojke za lagane i prozračne rezultate!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate miješanja!

  Planetarno kretanje seta za tijesto i glave aparata osigurava dosezanje svakog područja posude za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Brz i snažan

  Snaga: 1100 W i 8 brzina s impulsnom funkcijom, za glatko, ravnomjerno miješanje.

 • Kvalitetni metalni set za tijesto

  Patentirani dodatak Flex Whisk za lagane pripreme, za miješanje laganog tijesta  i nastavak za teško tijesto. Masterchef Gourmet set za tijesto savršen je za svakodnevnu uporabu!

 • Posuda od nehrđajućeg čelika od 6,6L s ručkama

  Umutite do 10 bjelanjaka, pripremite do 40 kolača i 3 velika tijesta za pizzu zahvaljujući posudi od 4,6 L.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja za recepte!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata za otkrivanje, od svakodnevnih grickalica do ukusnih slastica.

 • Mogućnost popravka proizvoda 10 godina

  • Dizajniran za jednostavan popravak
  • Niska cijena i brza dostava rezervnih dijelova za 10 godina i više
  • 6500 centara za popravak širom svijeta

Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Spremnik priključnog voda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.