TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB538

MASTERCHEF GOURMET QB538 Zavoljet ćete svog kuhinjskog pomagača!

Masterchef Gourmet će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zajamčen baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće biti nikakav problem  za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave uređaja u svim smjerovima. Masterchef Gourmet zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Masterchef Gourmet savršeno uklopiti gdje god ga ostavite. s Masterchef Gourmet ćete iznenaditi sami sebe!

Kataloški broj: QB538D38

Uz Wizzo možete sve!

Masterchef Gourmet zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski stroj je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Masterchef Gourmet je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj uređaj je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Masterchef Gourmet će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn uređaja za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići! Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

 

 

 

 

 

glavne karakteristike
 • 3 ekskluzivna nastavka

  Masterchef s 3 posebna nastavka, kako bi napravili ukusne i prozračne deserte u tren oka. Kombinacija fleksibilne pjenjače, fleksibilne posude i Delica nastavka pomoći će vam uštedjeti vrijeme u pripremi deserata.

 • Posebni Delica alat za savršenu pripremu u tren oka!

  Izvršite delikatne korake izravno s kuhinjskim strojem i prestanite gubiti vrijeme i trud radeći to ručno! Umijesite lagane pripravke (bjelanjke, šlag, ...) u gušće i brzo ćete dobiti prozračne rezultate

 • Ekskluzivna posuda: 3 u 1 posuda od silikona za jednostavniju pripremu

  Napravite sve pripreme za tijesto bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekskluzivnoj 3-u-1 Flex Bowl!
  • Fleksibilna posuda je kompatibilna s mikrovalnom: rastopite svoje sastojke izravno u silikonskoj posudi.
  • Jednostavno odlaganje: pohranite ju izravno u posudu kuhinjskog stroja

 • Eksluzivna fleksibilna pjenjača za savršene rezultate miješanja,čak i samo jednog jajeta

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj trožičanoj pjenjači, fleksibilna pjenjača doseže samo dno posude, za savršeno prozračne rezultate u tren oka!

 • Planetarno miješanje za optimalne rezultate

  Planetarno kretanje nastavaka i glave stroja osigurava dosezanje svakog područja posude, za glatke i homogene rezultate miješanja

 • Visoko kvalitetni set za tijesto

  Patentirani Flex Whisk nastavak za lagane pripravke, inox nastavak za miješanje i kuka za teška tijesta. Masterchef Gourmet set savršen je za svakodnevnu uporabu!

 • Brz i snažan!

  1100 W i 8 brzina s pulsnom funkcijom, za glatke i ravnomjerne rezultate mješanja

 • 4.6 l kapacitet inox posude s ručkom

  Umiješajte do 10 bjelanjaka, smjesu do 40 kolača i 3 velikih pizza tijesta zahvaljujući posudi od 4,6L

 • Nedostaje vam inspiracije? Pronađite čak 33 recepta za super ideje!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na web-stranici Tefal s 33 recepata za otkrivanje, od svakodnevnih užina do ukusnih slastica, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom Delica'tool dodatku.

 • Puno različitih opcija!

  Kompatibilan sa 7 dodatnih dodataka (plastični ili inox blender, mini sjeckalica, uređaj za mljevenje mesa, sjeckalica, komplet za tjesteninu, sokovnik) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše obitelji i mazili svoje nepce.

 • 1.5l blender nastavak

  Izmiješajte svježe voćne napitke, ispecite palačinke i još mnogo toga. Posuda blendera s gradacijom a za lako mjerenje i ima poklopac za dodavanje sastojaka tijekom miješanja.

Značajke
Pjenjača DA  
Broj recepata KNJIGA RECEPATA ONLINE  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Inox  
Blender DA  
Ukupni kapacitet blendera 1.5  L
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Spremnik priključnog voda    
Boja SREBRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.