TEFAL Masterchef Gourmet

Masterchef Gourmet

Kataloški broj: QB515D38

Priprema savršenih kolača svakoga dana!

Posjedovanje kuhinjskog stroja više nije luksuz. Masterchef Gourmet vam pomaže svakodnevno pripremati slatka i slana jela: kolačiće, pite, kolačiće, tijesto za kruh, pizze ...

Zahvaljujući patentiranoj Flex Whisk pjenjači kao i nastavcima za miješanje i miješenje, Masterchef Gourmet služi za miješanje, miješenje.

Oduševite svoju obitelj i prijatelje zahvaljujući ovom jednostavnom uređaju za pripremu deserata i njegovim nastavcima koji osiguravaju raznovrsnost.

Domaće specijalitete nikada nije bilo tako jednostavno pripremiti!

glavne karakteristike
Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Inox  
Blender DA  
Materijal posude blendera Plastika  
Usitnjavanje/rezanje    
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Stroj za mljevenje mesa    
Sokovnik    
Dodatna posuda NE  
Spremnik priključnog voda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.