TEFAL WIZZO QB309838

WIZZO QB309838 Zavoljet ćete svog kuhinjskog pomagača!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zajamčen baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće biti nikakav problem  za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave uređaja u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Wizzo savršeno uklopiti gdje god ga ostavite. s Wizzom ćete iznenaditi sami sebe!

Kataloški broj: QB309838

Uz Wizzo možete sve!

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski stroj je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj uređaj je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći da oživite svoje ideje i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn uređaja za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići!

Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

glavne karakteristike
 • Iznenadite sami sebe sa Wizzo kuhinjskim strojem!

  Pravi je talent znati  kako se pridružiti, pružiti vam ruku, pomoći otkriti svoj potencijal za kuhanje. Wizzo znači "čaroban i praktičan" i dizajniran je kako bi pojednostavnio vaš život u kuhinji. Nakon što jednom krenete sa uporabom, vaša nova otkrića tek će nastaviti dolaziti!

 • Izuzetno brzo miješanje

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisks, bjelanjake u trenu pretvara u kompaktnu smjesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna uporaba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu ugodu uporabe sa svim funkcijama na prednjoj strani za jednostavan pristup. Prednja kontrolna ploča oslobađa prostor na vašoj kuhinjskoj ploči i uklapa se u svaku kuhinju 

 • Odlični rezultati miješanja

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glave za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Set za tijesto

  Patentirana pjenjača Flex Whisk za lagane pripreme, plastična lopatica za tijesto i kuka za teška tijesta od nehrđajućeg čelika. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve vrste deserata!

 • Elegantna inox posuda za miješanje

  Wizzo sadrži posudu od inoxa od 4L sa zaštitom od prskanja,savršeno za cijelu obitelj. Napravite do 40 cupcakes kolačića ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom koricom) kako biste biste oduševili obitelj i prijatelje!

 • Brz i snažan!

  Snaga 700 W i 4 brzine s impulsnim funkcijama, za glatko i ravnomjerno miješanje.

 • Unaprijedite svoje pripravke

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, stroj za mljevenje mesa i nastavak za rezanje/ribanjee) kako bi zadovoljio sve vaše potrebe 

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja i recepata!

  Knjiga recepata dostupna je za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata, za svakodnevne grickalice do ukusnih poslastica.

 • default

  Sjeckalica kapaciteta 1 L

  Savršeno za sjeckanje povrća i voća, luka, češnjaka, začinskog bilja, oraha i ostalog.

 • Uključen blender zapremine 1L

  Pomiješajte svježe voće za smoothie, pripremite smjesu za palačinke, uživajte u vrućim ili hladnim juhama i još mnogo toga.

 • Uključen stroj za mljevenje mesa

  Stroj za mljevenje mesa s 2 rešetke od nehrđajućeg čelika za srednje i krupno mljevenje. 

 • Uključen nastavak za sjeckanje

  Ovaj nastavak  uključuje 3 odvojiva bubnja od nehrđajućeg čelika, za izravno  posluživanje u posudu. 

Značajke
Snaga 700  
Ukupni kapacitet posude 4  L
Pjenjača DA  
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Kompaktno    
Tijesto za kruh 0,8  kg
Tijesto za kolače 2,7  kg
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Boja CRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.