TEFAL WIZZO QB310 MOLTEN LAVA

WIZZO QB310 MOLTEN LAVA Zavoljet ćete svog kuhinjskog pomagača!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zajamčen baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće biti nikakav problem  za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave uređaja u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Wizzo savršeno uklopiti gdje god ga ostavite. s Wizzom ćete iznenaditi sami sebe!

Kataloški broj: QB310538

Uz Wizzo možete sve!

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski stroj je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj uređaj je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn uređaja za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići!

Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

 

 

 

 

 

glavne karakteristike
 • Iznenadite sami sebe sa Wizzo kuhinjskim strojem!

  Pravi je talent znati  kako se pridružiti, pružiti vam ruku, pomoći otkriti svoj potencijal za kuhanje. Wizzo znači "čaroban i praktičan" i dizajniran je kako bi pojednostavnio vaš život u kuhinji. Nakon što jednom krenete sa uporabom, vaša nova otkrića tek će nastaviti dolaziti!

 • Snijeg od bjelanjaka za 60 sekundi!

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisks, bjelanjake u trenu pretvara u kompaktnu smjesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna uporaba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu ugodu uporabe sa svim funkcijama na prednjoj strani za jednostavan pristup. Prednja kontrolna ploča oslobađa prostor na vašoj kuhinjskoj ploči i uklapa se u svaku kuhinju 

 • Odlični rezultati miješanja

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glave za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Set za tijesto

  Patentirana pjenjača Flex Whisk za lagane pripreme, plastična lopatica za tijesto i kuka za teška tijesta od nehrđajućeg čelika. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve vrste deserata!

 • Elegantna inox posuda za miješanje

  Wizzo sadrži posudu od inoxa od 4L sa zaštitom od prskanja,savršeno za cijelu obitelj. Napravite do 40 cupcakes kolačića ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom koricom) kako biste biste oduševili obitelj i prijatelje!

 • Brz i snažan!

  Snaga 1000 W i 7 brzina s impulsnom funkcijom, za glatko i ravnomjerno miješanje.

 • Unaprijedite svoje pripravke

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, stroj za mljevenje mesa i nastavak za rezanje/ribanjee) kako bi zadovoljio sve vaše potrebe 

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja i recepata!

  Knjiga recepata dostupna je za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata, za svakodnevne grickalice do ukusnih poslastica.

 • Uređaj je popravljiv 10 godina!

  Dizajniran za jednostavan popravak , jeftina i brza dostava rezervnih dijelova i 6500 servisa diljem svijeta!

Značajke
Pjenjača DA  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Kompaktno    
Tijesto za kruh 0.8  kg
Tijesto za kolače 2.7  kg
Nastavak za miješanje DA  
Kuka za tijesto DA  
Boja crvena  
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.