TEFAL HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464

HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464 Vaš ecencijalni partner u kuhinji
Dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe u kuhinji, mikser Tefal Prep'Mix + daje robusne i svestrane performanse na dohvat ruke. Motor visokih performansi od 500 W osigurava snažne rezultate i na laganim i na teškim smjesama. Uz nastavke za miješanje i miješenje od visokokvalitetnog inoxa do savršenih rezultata - od besprijekornog šlaga do iznimnog tijesta za pizzu i svega između - otkrijte mikser koji vam pruža beskrajne mogućnosti na dohvat ruke.

Kataloški broj: HT464138

Tefal mikser s posudom

Ništa se ne može usporediti s domaćim pečenjem, od zapanjujućih aroma do samog zadovoljstva promatranjem prijatelja i obitelji kako uživaju u vašim svježe pečenim kreacijama.

Sada Tefal nudi idealnog partnera za stavljanje savršenih rezultata pečenja na dohvat ruke: mikser Tefal Prep'Mix +.

Ovaj svestrani uređaj pruža vam beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s motorom visokih performansi od 500 W koji je idealan i za lagane i za teške pripreme.

Automatski rotirajuća posuda od 2,5 l pružit će vam mogućnost jednostavne pripreme bez napora.

Dva inox nastavka osiguravaju sve pripreme do savršenstva, s dva nastavka za obradu teških tijesta, kao i s nastavcima za miješanje krema i laganijih smjesa.

Učinak prati pametni dizajn, s ergonomskom teksturiranom ručkom i stabilnim položajem za odlaganje kako bi radna površina bila čista i uredna, a dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa za iznimnu svakodnevnu udobnost.

glavne karakteristike
 • Teže i lake smjese

  Vaš novi saveznik u kuhinji, koji pruža robusne performanse za sve vaše potrebe za pečenjem i pokriva teške i lake pripreme s potpunom lakoćom.

 • Snažan motor od 500 W

  Iznimne performanse nadohvat ruke, s motorom visokih performansi od 500 W koji osigurava snažne rezultate - čak i na težim smjesama tijesta.

 • 5 brzina plus turbo

  Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za pečenjem, s 5 brzina i turbo postavkom za pokrivanje širokog spektra recepata.

 • Inox nastavci

  Pomiješajte, umutite i mijesite do savršenstva nastavcima visokih performansi od inoxa, za savršeni snijeg od bjelanjaka, šlag, tijesto za kolače, majonezu i druge lagane pripravke.

 • Inox nastavci

  Osigurava robusne, visoko učinkovite rezultate za teška tijesta i kreme, s inox nastavcima za miješenje za brioche, kruh, tijesto za pizzu i još mnogo toga.

 • 10 GODIŠNJI PERIOD POPRAVKA

  Tefal se obvezao da će ponuditi sve rezervne tehničke dijelove za gotovo čitav svoj asortiman proizvoda u prosjeku 10 godina nakon kupnje, dajući tako svoj dio zaštiti okoliša i borbi protiv otpada

 • Rotirajuća posuda

  Samorotirajuća posuda od 2,5l

 • Jednostavna i praktična uporaba

  Udoban mikser ideealan za pečenje svaki dan, sa stabilnim položajem odlaganja koji osigurava lako pečenje i čiste radne površine.

 • Svakodnevna praktičnost

  Nastavci sigurni za pranje u perilici posuđa

Značajke
Snaga 500  W
Brzine 5  
Whisks Metal  
Metalne kuke za tijesto    
Dodatni nastavci Standbowl  
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivo stopalo štapnog miksera NE  
Posuda sa stalkom    
Značajke posude sa stalkom Automatska rotacija  
Kapacitet posude 2.5  L
Blender NE  
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti NASTAVCI I POSUDA  
Boja BIJELA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.