TEFAL HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464

HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464 Vaš ecencijalni partner u kuhinji
Dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe u kuhinji, mikser Tefal Prep'Mix + daje robusne i svestrane performanse na dohvat ruke. Motor visokih performansi od 500 W osigurava snažne rezultate i na laganim i na teškim smjesama. Uz nastavke za miješanje i miješenje od visokokvalitetnog inoxa do savršenih rezultata - od besprijekornog šlaga do iznimnog tijesta za pizzu i svega između - otkrijte mikser koji vam pruža beskrajne mogućnosti na dohvat ruke.

Kataloški broj: HT464138

Tefal mikser s posudom

Ništa se ne može usporediti s domaćim pečenjem, od zapanjujućih aroma do samog zadovoljstva promatranjem prijatelja i obitelji kako uživaju u vašim svježe pečenim kreacijama.

Sada Tefal nudi idealnog partnera za stavljanje savršenih rezultata pečenja na dohvat ruke: mikser Tefal Prep'Mix +.

Ovaj svestrani uređaj pruža vam beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s motorom visokih performansi od 500 W koji je idealan i za lagane i za teške pripreme.

Automatski rotirajuća posuda od 2,5 l pružit će vam mogućnost jednostavne pripreme bez napora.

Dva inox nastavka osiguravaju sve pripreme do savršenstva, s dva nastavka za obradu teških tijesta, kao i s nastavcima za miješanje krema i laganijih smjesa.

Učinak prati pametni dizajn, s ergonomskom teksturiranom ručkom i stabilnim položajem za odlaganje kako bi radna površina bila čista i uredna, a dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa za iznimnu svakodnevnu udobnost.

glavne karakteristike
 • Teže i lake smjese

  Vaš novi saveznik u kuhinji, koji pruža robusne performanse za sve vaše potrebe za pečenjem i pokriva teške i lake pripreme s potpunom lakoćom.

 • Snažan motor od 500 W

  Iznimne performanse nadohvat ruke, s motorom visokih performansi od 500 W koji osigurava snažne rezultate - čak i na težim smjesama tijesta.

 • 5 brzina plus turbo

  Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za pečenjem, s 5 brzina i turbo postavkom za pokrivanje širokog spektra recepata.

 • Inox nastavci

  Pomiješajte, umutite i mijesite do savršenstva nastavcima visokih performansi od inoxa, za savršeni snijeg od bjelanjaka, šlag, tijesto za kolače, majonezu i druge lagane pripravke.

 • Inox nastavci

  Osigurava robusne, visoko učinkovite rezultate za teška tijesta i kreme, s inox nastavcima za miješenje za brioche, kruh, tijesto za pizzu i još mnogo toga.

 • Rotirajuća posuda

  Samorotirajuća posuda od 2,5l

 • Jednostavna i praktična uporaba

  Udoban mikser ideealan za pečenje svaki dan, sa stabilnim položajem odlaganja koji osigurava lako pečenje i čiste radne površine.

 • Svakodnevna praktičnost

  Nastavci sigurni za pranje u perilici posuđa

Značajke
Snaga 500  W
Brzine 5  
Metalne kuke za tijesto    
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivo stopalo štapnog miksera NE  
Posuda sa stalkom    
Značajke posude sa stalkom Automatska rotacija  
Kapacitet posude 2.5  L
Blender NE  
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti NASTAVCI I POSUDA  
Boja BIJELA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.