TEFAL Mikser s posudom Prep'Mix Cocoon

Mikser s posudom Prep'Mix Cocoon Vaš najvažniji partner u kuhinji 

Dizajniran za sve vaše potrebe u kuhinji, Tefal Prep’Mix+ mikser osigurava vrlo učinkovite perfomanse sa posudom koja se rotira, za jednostavno iskustvo automatskog miješanja. Motor visokih performansi snage 500W osigurava snažne rezultate i na laganim i na gustim smjesama. Sa nastavcima za miješanje i miješenje od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika za savršeno miješanje – od savršenog šlaga do izvrsnog tijesta za pizzu i još puno toga – otkrijte mikser koji vam stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke.

Kataloški broj: HT464010

Mikser koji brzo postaje vaš najvažniji partner u kuhinji

Ništa se ne može usporediti sa domaćim miješenjem, od predivnih aroma do čistog zadovoljstva gledanja obitelji i prijatelja kako uživaju u svježim kreacijama.

Sada, Tefal nudi idealnog saveznika za dosezanje savršenih rezultata: Tefal Prep'Mix+ mikser s posudom.

Otkrijte raznovrsne pripreme sa motorom snage 500W i samorotirajućom posudom od 2.5L koji su idealni i za lagane i za guste smjese,nastavci od inoxa za miješanje i miješenje za sve vrste priprema i više od toga.

glavne karakteristike
 • Gusta tijesta i lagane pripreme

  Vaš novi saveznik u kuhinji, za odlične performanse i sve što vam je potrebno bilo kod pripreme gustih ili laganih smjesa sa potpunom lakoćom.

 • Snažan motor od 500W

  Izvrsne performanse na dohvat ruke, s motorom visokih performansi koji osigurava snažne rezultate, čak i na najgušćim smjesama.

 • 5 brzina i Turbo podešavanje 

  Dizajniran za sve vrste priprema, s 5 brzina i Turbo podešavanjem za različite recepte.

 • Inox nastavci

  Nastavci od inoxa visokih performansi – nastavci za bjelanjke, šlag i majonezu i nastavci za miješenje za peciva, tijesto za pizzu i kruh– omogućavaju vam da miješate, umutite i mijesite do savršenstva.

 • Mogućnost popravka tijekom 15 godina 

  Tefal se obvezao da će osigurati sve rezervne dijelove za gotovo cijeli asortiman proizvoda u periodu od 15 godina nakon kupovine. To je naš doprinos u zaštiti okoliša i borbi protiv otpada.

 • Samorotirajuća posuda 

  Samorotirajuća posuda kapaciteta 2.5L omogućava jednostavno miješanje i miješenje – štedi vrijeme i donosi savršene rezultate iz dana u dan.

 • Praktična i jednostavna uporaba

  Praktična ergonomska ručka koja je idealna za svakodnevne pripreme, sa stabilnom pozicijom za odlaganje i čistu radnu ploču.

 • Svakodnevna praktičnost 

  Nastavci koji se mogu prati u perilci posuđa olakšavaju svakodnevno pripremanje.

Značajke
Metalne kuke za tijesto    
   
Lopatica    
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivo stopalo štapnog miksera NE  
Posuda sa stalkom    
Značajke posude sa stalkom Automatska rotacija  
Blender NE  
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti Nastavci i posuda  
Boja BIJELO ZELENA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.