TEFAL POWERMIX SILENCE HT654

POWERMIX SILENCE HT654 Najtiši ali i najsnažniji*

Najbolje od oba svijeta! Tefal Powermix Silence mikser pruža beskompromisne performanse s još tišim miješanjem što rezultira najtišim, a ipak najsnažnijim ručnim mikserom.* Optimizirani protok zraka i napredna tehnologija prigušivanja zvuka zajedno s robusnim motorom od 600 W , za ručni mikser visokih performansi koji s potpunom lakoćom rješava najzahtjevnije potrebe miješanja. Otkrijte cijeli paket: razne prikladne značajke, čvrste metlice od inoxa, i još puno toga.

Kataloški broj: HT654E38

Najtiši ali i najsnažniji*

Ništa se ne može usporediti s užitkom domaćeg pečenja - a sada Tefal čini to još lakšim i ugodnijim nego ikad!

Ručni mikser Tefal Powermix Silence dizajniran za omogućavanje još tišeg miješanja uz beskompromisne performanse, za najtiši, ali i najsnažniji ručni mikser*-s najnovijom tehnologijom bez buke i robusnim motorom od 600 W.

Otkrijte iskustvo pečenja koje obećava nenadmašno nisku razinu buke - zahvaljujući optimiziranom protoku zraka i naprednoj tehnologiji prigušivanja zvuka-i robusne performanse za savršene rezultate miješanja, čak i na težim smjesama.

Ručka za jednostavno hvatanje sa završnom obradom mekom na dodir opremljena je izbornikom brzine i turbo funkcijom za miješanje koje ne može biti lakše.

Dva nastavka od inoxa osiguravaju lagane pripreme za miješanje i tučenje do savršenstva, s dva para nastavaka za tijesto od inoxa koje mogu obraditi čak i teška tijesta.

*od Tefala

*by Tefal

glavne karakteristike
 • Advanced Silence600 technology

  Exceptional mixing comes together with advanced sound-dampening technology to offer the most silent—yet the most powerful*—hand mixer, for total comfort with uncompromising results.

 • Tihi motor

  Optimizirani protok zraka dolazi s poboljšanom tehnologijom niske razine zvuka za motor visokih performansi koji obećava ultra tiho miješanje svaki put.

 • Snažan motor od 600W

  Snaga miješanja impresivnog motora od 600 W daje izuzetne rezultate za sve vaše potrebe za miješanjem - uključujući guste, teške pripreme poput mješavina tijesta.

 • Ergonomična ručka

  Ručka s laganim hvatom s završnom obradom mekom na dodir nudi optimalnu ergonomiju za miješanje uz potpunu udobnost i lakoću.

 • Izbornik brzina plus turbo

  Izbornik brzine jednostavan za uporabu s funkcijom turbo boost nudi preciznu kontrolu za sve vaše potrebe miješanja, za savršene rezultate na raznim ukusnim kreacijama.

 • 2 inox nastavka za miješanje

  Visokokvalitetni nastavci od inoxa za miješanje s lakoćom se nose s laganim pripremama, od savršeno umućenog bjelanjka i pahuljastog šlaga do ukusnog tijesta za kolače.

 • 2 inox nastavka za miješenje

  Visokokvalitetni nastavci za miješenje od nehrđajućeg čelika hvataju se u koštac s gustim, teškim pripravcima, poput ukusnih brioša, tijesta za kruh, tijesta za pizzu i drugo.

 • Rotirajuća posuda

  Inox posuda kapaciteta 2.5L

 • Uključena lopatica

 • Proizvod se može popravljati 10 godina

  Dizajnirano za jednostavan popravak. Niski troškovi i brza isporuka rezervnih dijelova 10 i više godina. 6500 servisnih centara širom svijeta

Značajke
Snaga 600  W
Brzine SP  
Metalne kuke za tijesto    
   
   
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivo stopalo štapnog miksera NE  
Posuda sa stalkom    
Značajke posude sa stalkom Automatska rotacija  
Blender NE  
Prikladno za perilicu    
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti NASTAVCI ZA MIJEŠANJE I MIJEŠENJE  
Boja SREBRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.