TEFAL PREP MIX HT450

PREP MIX HT450 Vaš partner za pečenje
Tefal ručni mikser Prep'Mix bude vaš je pouzdan pomoćnik u pečenju! Ovaj kompaktni, ali snažni ručni mikser bez napora se bori s širokim rasponom priprema - od laganih i pahuljastih do gustih i teških smjesa - zahvaljujući motoru od 450 W i pet prilagodljivih brzina s turbo tipkom. Uključene su dva nastavka za miješanje i miješenje tijesta od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika - sigurne za pranje u perilici posuđa!

Kataloški broj: HT450B38

Tefal Prep'Mix mikser: vaš partner u kuhinji

Pomoću Tefal miksera Prep'Mix uživajte u kompaktnom, pouzdanom partneru za sve vaše potrebe pečenja.

Od šlaga, savršeno tučenih bjelanjaka i kremaste majoneze do ukusnih brioša, kruha i tijesta za pizzu, ovaj ručni mikser s visokim performansama ima 450 W snage za lako rješavanje lakih i teških smjesa.

Pet podesivih brzina s turbo tipkom savršeno se prilagođava širokom rasponu potreba za miješanjem, dok su nastavci za miješanje i miješenje tijesta izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i bez napora kombiniraju sve vaše najukusnije kreacije.

Sve to uz ergonomski teksturiranu ručku za udobnu uporabu, stabilan položaj za odmor za održavanje radne ploče čistim te nastavcima sigurnim za pranje u perilici posuđa za brzo i lako čišćenje.

glavne karakteristike
 • Moderan dizajn

  Od prozračnih bjelanjaka do gustih, teških tijesta za pizzu, Prep'Mix je svestrani ručni mikser koji sa lakoćom rješava i lagane i teške pripreme.

 • Snažni motor

  450 W snage visoke performanse osiguravaju rezultate bez napora za sve vaše potrebe miješanja - uključujući guste, teške pripreme poput tijesta.

 • 5 brzina

  5 podesivih brzina i turbo tipka savršeno se prilagođavaju svim vašim potrebama za pečenjem, za širok raspon ukusnih kreacija.

 • 2 para nastavaka

  Visokokvalitetni nastavci od nehrđajućeg čelika s lakoćom upravljaju laganim smjesama, od savršeno tučenog bjelanjka i pahuljastog tučenog vrhnja do ukusnog tijesta za kolače i kremaste majoneze.

 • 2 para nastavaka

  Visokokvalitetne kuke za tijesto od nehrđajućeg čelika rješavaj guste, teške pripreme, poput ukusnih brioša, kruha, tijesta za pizze i još mnogo toga.

 • popravljivo 10 godina

  Za jednostavan popravak i brzu dostavu rezervnih dijelova uz 6500 servisa diljem svijeta

 • Jednostavna uporaba

 • Praktično

  Nastavci sigurni za pranje u perilici posuđa

Značajke
Snaga 450  W
Brzine 5  
Metalne kuke za tijesto    
   
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivo stopalo štapnog miksera NE  
Kapacitet posude ne  L
Blender NE  
Pranje u perilici posuđa - pojedinosti nastavci  
Boja bež  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.