TEFAL MULTI MOULINETTE MQ711

MULTI MOULINETTE MQ711 Meljite, sjeckajte i miješajte sastojke!

Multi-Moulinette 3u1

Multi Moulinette ima dvije brzine za savršen rezultat prilagođen svakoj pripremi. Njegova velika posuda omogućit će vam točno mjerenje čvrstih sastojaka do 300g. Također možete računati na nepropusnu posudu kako biste napravili sve vrste polutekućih smjesa do 500 ml. Multi Moulinette je jednostavna za uporabu, postavljanje i čišćenje

Kataloški broj: MQ711410

Multi-Moulinette, vrhunska sjeckalica za obradu svih vrsta sastojaka!

Za veću učinkovitost ova Multimoulinette ima snagu od 400 W, kapacitet od 500 ml, 1 odvojivu oštricu i 2 brzine s turbo funkcijom.

glavne karakteristike
 • 3 u 1 za miješanje, sjeckanje i mljevenje

  Uz Multimoulinette možete mljeti, usitnjavati i miješati kuhano meso, bijeli luk, luk, začinsko bilje, umake, majonezu itd. Da biste maksimizirali svestranost, možete napraviti i milkshake i tučenu
  kremu pomoću dodataka za shaker.

 • Siguran poklopac

  Zaštitni poklopac kako biste izbjegli prolijevanje tekućine

 • 2 brzine: regularna i turbo

  Prilagoditi brzinu prema vrsti sastojaka (meki ili tvrdi).

 • Spremnik priključnog voda

  Praktično i jednostavno odlaganja priključnog voda

 • Mogućnost popravka 10 godina

  • Dizajnirana za jednostavan popravak
  • Niska cijena i brza dostava rezervnih dijelova za 10 godina i više
  • 6500 centara za popravak širom svijeta

UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Normalno je da mala količina hrane ostane neusitnjena/nenarezana/nesamljevena, jer tako potiskivač hrane ne mora dolaziti u dodir s oštrim nožem na konusu/kaseti.
Neka hrana nije pogodna za usitnjavanje/rezanje/ribanje. Pazite da koristite odgovarajući konus/kasetu za hranu koju želite pripremati i da je hrana pravilno postavljena u otvor za punjenje prije rezanja/ribanja/usitnjavanja. Osim toga, sastojci koje koristite moraju biti čvrsti i svježi kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate i izbjegli gomilanje hrane u držaču (informacije ovise o modelu proizvoda).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Ako se komadi hrane zalijepe za stijenke posude (šunka, luk itd.), isključite uređaj, izvucite utikač iz napajanja, uklonite komade hrane pomoću lopatice i ponovo ih rasporedite u posudi. Ponovno uključite uređaj i pulsirajte još 2 ili 3 puta. NIKADA ne stavljajte prste ili ruke u posudu ili u blizinu noža.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.