TEFAL Multi Moulinette 6-in-1 MQ723138

Multi Moulinette 6-in-1 MQ723138 4 oštrice za raznoliku uporabu

Multi Moulinette pruža jedinstveno rješenje za pripremu hrane na 6 različitih načina! Upotrijebite 2 oštrice za začinsko blilje, miješajte svoje povrće i mljeveno meso; osloniti se na zupčaste oštrice za mljevenje začina ili kave, i li drobljenje leda ili stavite nastavak za umake za ukusne pripravke.
Multi Moulinette sjeckalica je kompaktna, ali ima snažan motor od 500 W, a velika posuda može pripremiti do 300 g / 500 ml smjese.

Kataloški broj: MQ723138

Vrlo svestrana, Multi Moulinette okuplja sve funkcije potrebne za svakodnevno sjeckanje, bez obzira na vrstu sastojka!

Zahvaljujući namjenskim oštricama, ostvarite očekivane rezultate za nekoliko sekundi: oštre oštrice pružaju izvrsne rezultate kvalitete na začinskom bilju, povrću i mesu; dok su zupčaste oštrice u kombinaciji s snažnim motorom od 500 W visokih performansi odlične na tvrdim sastojcima poput kave i leda.

Osim toga, rabite nastavak za umake kako biste ostvarili ukusne domaće umake, kao što je majoneza

Multi moulinette je jednostavna za uporabu zahvaljujući svom jednostavnom sustavu potiska i praktična s 2 u 1 protuskliznom bazom i zaštitnim poklopcem; Oštrice su odvojive i perive u perilici posuđa.

Ova mini sjeckalica, izuzetno je kompaktna pa se lako može pohraniti kao i svi nastavci koji se odlažu izravno u posudu a tu je i praktično odlaganje priključnog voda.

Multi Moulinette je izrađena u Francuskoj i može se popraviti 10 godina

glavne karakteristike
 • 6 funkcija u 1 mini sjeckalici, za miješanje svih vrsta  namirnica.


  Zahvaljujući namjenskim noževima i nastavku za umake, Multi-Moulinette 6-in-1 je vaš savršeni svakodnevni saveznik koji će nasjeckati, miješati, razrezati, samljeti ili čak zdrobiti led i emulgirati vaše sastojke.

 • 2 oštrice dizajnirane za mekše sastojke

  Oštre oštrice pružaju visoke rezultate sjeckanja mekih sastojaka, čuvanje vlakana začinskog, luka, češnjaka ili mesa. Osigurana dugotrajnu učinkovitost oštrica.

 • 2 zupčaste oštrice namijenjene tvrđim sastojcima


  Nazubljene oštrice pružaju dugotrajnu izvedbu na tvrdim sastojcima kao što su kava, orasi, čak i led.

 • Novi nastavak za umake idealan za emulgiranje, majoneze ili aioli umaka, tartara i slično.

 • Visoko učinkovita

 • Veliki kapacitet za sve vaše potrebe

  500ml / 300g iskoristivog kapaciteta 

 • Baza 2 u 1

  Protusklizna baza služi i kao poklopac pri odlaganju

 • default

  Jednostavno čišćenje

  Svi nastavci su odvojivi i perivi u perilici posuđa

 • default

  Jednostavno odlaganje

  Svi nastavci odlažu se u posudu a ima i spremnik priključnog voda.

 • Proizvedeno u Francuskoj

Značajke
Snaga 500  W
Postavke brzine 2  
Broj oštrica 4  
Vrsta metlica 2 oštre i 2 nazubljene oštrice  
Kapacitet posude (l) 0,5  L
Kapacitet posude (kg) 0,3  kg
Materijal posude Plastika  
Spremnik priključnog voda    
Prikladno za perilicu    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Normalno je da mala količina hrane ostane neusitnjena/nenarezana/nesamljevena, jer tako potiskivač hrane ne mora dolaziti u dodir s oštrim nožem na konusu/kaseti.
Neka hrana nije pogodna za usitnjavanje/rezanje/ribanje. Pazite da koristite odgovarajući konus/kasetu za hranu koju želite pripremati i da je hrana pravilno postavljena u otvor za punjenje prije rezanja/ribanja/usitnjavanja. Osim toga, sastojci koje koristite moraju biti čvrsti i svježi kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate i izbjegli gomilanje hrane u držaču (informacije ovise o modelu proizvoda).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Ako se komadi hrane zalijepe za stijenke posude (šunka, luk itd.), isključite uređaj, izvucite utikač iz napajanja, uklonite komade hrane pomoću lopatice i ponovo ih rasporedite u posudi. Ponovno uključite uređaj i pulsirajte još 2 ili 3 puta. NIKADA ne stavljajte prste ili ruke u posudu ili u blizinu noža.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.