TEFAL Indukcijsko kuhalo IH210801

Indukcijsko kuhalo IH210801 Elegantan dizajn za jednostavno kuhanje

Za rješenja koja štede prostor kako bi svakodnevno olakšala život, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo pruža sve praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuhanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unaprijed postavljenih i ručnih kontrola stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s kristalno čistim sučeljem koje je jednostavno za uporabu, radi savršenih rezultata bez napora.

Kataloški broj: IH210801

Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo

Osiguravajući čistu praktičnost i spokoj, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo dizajnirano je kako bi maksimalno uštedilo prostor, a istovremeno postiglo beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuhanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuhanja sa šest unaprijed postavljenih kuhanja (niska temperatura, kuhanje, ključanje, brzo kuhanje, brzo prženje i prženje) i ručno upravljanje za kuhanje visoke preciznosti upravo onako kako vam se sviđa.

Korisničko sučelje i kristalno čist digitalni zaslon omogućuju vam da lako upravljate kuhalom.

Izuzetno tanak dizajn od samo 45 mm omogućuje kuhanje bilo gdje, bilo kada s potpunom sigurnošću i lakoćom.

Uz poboljšane značajke kao što su izdržljivi i lako čisti materijali, automatsko isključivanje, praktični timer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim pruža izvanredna rješenja za sve vaše potrebe kuhanja iz dana u dan

glavne karakteristike
 • Svakodnevno jednostavno kuhanje

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuhanju kroz izbor od šest različitih postavki (niska temperatura, kuhanje, prijanje, brzo kuhanje, prženje i brzo prženje) ili ručna kontrola, za jednostavan uređaj koji zadovoljava sve vaše potrebe kuhanja.

 • Tanki dizajn za maksimalnu uštedu prostora

  Dizajniran za maksimalnu udobnost i jednostavnu uporabu, kompaktni prenosivi format štedi prostor u kuhinji i olakšava svakodnevni život.

 • Kuhanje bez napora

  Idukcijsko kuhanje je najsigurniji i najjednostavniji način kuhanja, Bez plamena i s automatskom detekcijom posuđa, kao i naprednom tehnologijom za brze rezultate prijenosa topline izravno na vaše posuđe.

 • Jednostavno sučenje

  Korisničko sučelje osjetljivo na dodir dolazi zajedno s jasnim i lako čitljivim digitalnim zaslonom, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate s potpunom lakoćom.

 • Jednostavno za čišćenje i dugovječan

  Otkrijte proizvod koji je izgrađen do kraja, s površinom jednostavnom za čišćenje za svakodnevnu udobnost koja dolazi zajedno s visokokvalitetnim materijalima za dugotrajnu izvedbu

 • Praktično za svakodnevno kuhanje

  7 razina snage (300 do 1200 W), s 180 min timerom, funkcijom pauziranja kuhanja, automatsko isključivanje i temperatra do 240 stupnjeva.

 • Compatibility

 • Long-lasting

Značajke
Snaga 2100  
Broj programa za kuhanje 6  
Boja Crna  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.