TEFAL ACESS STEAM FORCE DT8230E1

ACESS STEAM FORCE DT8230E1 Najsnažniji uređaj za okomito glačanje koji brine za sav tekstil*

Uređaj za okomito glačanje Tefal Access Steam Force rješenje je 2 u 1 za svu odjeću i kućni tekstil. Ovaj uređaj jednostavan za uporabu nudi pouzdano uklanjanje nabora dok čisti od prašine-sve u prikladnom ručnom formatu. Otkrijte cijeli paket: Intenzivna snaga pare pomaže vam da u trenu izgledate najbolje, dok nova četka od mikrovlakana istovremeno uklanja prašinu i dezinficira - savršena za svugdje u vašem domu: kaputi, madraci, sofe i još mnogo toga!

Kataloški broj: DT8230E1

Najsnažniji uređaj za okomito glačanje koji brine za sav tekstil*

Rješenje za njegu kućnog tekstila i odjeće koje vas vodi dalje: ručni uređaj za okomito glačanje Tefal Access Steam Force dizajniran je kako bi zadovoljio sve vaše potrebe za kućnim tekstilom, uz neusporedivu lakoću i praktičnost jednostavnog ručnog formata.

Opremljen impresivnom snagom pare - 2000 W, 30 g/min kontinuiranog ispuštanja pare i potiskom pare od 90 g/min - ovaj svestrani uređaj za okomito glačanje glača, dezinficira i uklanja prašinu, s cijelim nizom poboljšanih značajki.

Zahvaljujući munjevitom vremenu zagrijavanja od 25 sekundi i tehnologiji  tehnologiji grijaće podnice možete izglačati odjeću i odmah je odjenuti.

Četkica od mikrovlakana je superzvijezda za čišćenje koja nudi sve što je potrebno za osvježavanje i uklanjanje prašine s kaputa, madraca, sofa i još mnogo toga.

Prirodna snaga pare dezinficira za zdravije domaće okruženje bez potrebe za deterdžentom ili kemikalijama.

Sigurno i učinkovito na svim tkaninama, otkrijte uređaj koji se jednostavno rabi u prikladnom ručnom formatu.

* Od Tefala

glavne karakteristike
 • Snažna para

  Snaga od 2000 W, udar pare do 30 g/min i novo, ekskluzivni dodatni udar pare od 90 g/min - sve uz čistu praktičnost ručnog formata.

 • Nastavak od mikrofibre

  Pribor  od mikro vlakana uklanja  prašinu sa svih vrsta odjeće i kućnog tekstila za novo, proljetno čišćenje bez napora koje uklanja prašinu i dezinficira-sve u jednom jednostavnom koraku!

 • Brzo zagrijavanje

  Uređaj za okomito glačanje spreman je kad god vam zatreba. Munjevito vrijeme zagrijavanja od 25 sekundi za sve je što je potrebno za početak rada, za ekspresno glačanje na pari i savršen završni dodir.

 • Snažna dezinfekcija

  Intenzivna snaga pare ubija do 99,99% bakterija, virusa i klica* radi sigurnije, njege odjeće i zdravijeg kućnog okruženja. *Vanjski testovi provedeni u neovisnim laboratorijima, nanošenjem uređaja na pamučnu tkaninu i polaganim glačanjem naprijed -nazad 3 puta

 • Prirodna para

  Sve što vam je potrebno za uklanjanje bora, dezinfekciju i čišćenje, sve s prirodnom snagom pare i apsolutno bez deterdženta ili kemikalija.

 • Odjeća odmah spremna za nošenje

  Nova tehnologija grijaće podnice omogućava visoko učinkovito glačanje koje odjeću ostavlja urednom i izglačanom, spremnom za nošenje odmah nakon parenja. 

   

 • Sigurno za sve vrste tkanina

  Pametna tehnologija temperature omogućuje vam uklanjanje bora i dezinfekciju čak i najosjetljivijih tkanina i materijala koji se teško čiste-bilo da se glačaju ili ne glačaju-bez opasnosti od sjaja ili spaljivanja

 • Jednostavna uporaba

  Spremnik za vodu od 190 ml koji nudi izuzetnu autonomiju od 10 minuta, 2,6 m dugačak priključni vod, značajku automatskog isključivanja i dvije postavke pare putem vrlo intuitivnih kontrola.

 • Ovaj proizvod dezinficira vaše tkanine

  Uz prirodnu snagu pare,uništava do  99.99%* virusa, bakterija i klica. * Testovi provedeni u nezavisnim laboratorijima, uporabom uređaja na pamučnim tkaninama, sporim pokretima naprijed-nazad 3 puta.

Značajke
PERFORMANSE PARE I SNAGE
Snaga 2000  W
Udar pare up to 30  g/min
Parna glava Keramika  
Vrijeme zagrijavanja 25  s
Dezinfekcija    
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 2.6  m
Postavljanje pare 2  
Kontrola pare na ručki    
Kapacitet spremnika za vodu 200  ml
Automatsko isključivanje Da  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Spremnik za vodu Odvojivo  
Autonomija 10  min
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Velcro  
Tip uređaja Ručni  
OSTALE ZNAČAJKE
Boja Hazy  
Uništava bakterije 99.99  
99.99  
OSTALO
Para na zahtjev    
Postavke temperature Bez postavki  
Grijana podnica    
Uporaba Okomita  
Broj postavki 2  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
Na vašem se uređaju pojavio kamenac, pogledajte odjeljak „Odstranjivanje kamenca" u uputama.
Tipka Para je u položaju „Continuous Steam” („neprekidno ispuštanje pare”). Otključajte je tako da je jednom pritisnete.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.