TEFAL PURE TEX DT9531

PURE TEX DT9531 Prvi 4-u-1 uređaj za okomito glačanje i osvježavanje kućnog tekstila

Tefal PURE TEX nudi 4 radnje u 1 uređaju s uređajem jednostavnim za uporabu koji dezinficira, uklanja nabore, čisti i širi mirise za sav vaš kućni tekstil. Ovaj inovativni, prvi u svojoj vrsti ručni uređaj za okomito glačanje opremljen je vrlo intuitivnim i ekskluzivnim sustavom s više jastučića, što ga čini lakim za dezinfekciju, uklanjanje nabora, čišćenje dlačica i prašine na bilo kojem tekstilu u vašem domu. Potpuno prirodna snaga pare za dezinfekciju upotpunjuje paket, ubijajući do 99,9% virusa i bakterija*u ultra brzom  uređaju koji je spreman za samo 25 sekundi.

Kataloški broj: DT9531E0

Tefal PURE TEX ručni UREĐAJ ZA OKOMITO GLAČANJE

Sa svojim inovativnim i pametnim značajkama, Tefal PURE TEX uređaj za okomito glačanje dizajniran je kako bi svaki dan olakšao njegu tekstila u vašem domu.

Ovaj prvi ručni uređaj za okomito glačanje dezinficira, uklanja nabore, čisti i raspršuje mirise s vrlo intuitivnim i ekskluzivnim sustavom s više jastučića koji stavlja 4 jednostavne radnje u 1 uređaj  Dezinficira: Higijena i svježina bez napora uz snagu pare koja dezinficira i smanjuje mirise dok se pari, ubijajući do 99,9% virusa, bakterija i klica*.

Uklanjanje nabora: zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji grijaće podnice s monotemp kontrolom 1700 W snage, kontinuiranu paru do 30 g/min i ekskluzivni udar pare do 90 g/min, PURE TEX uklanja nabore učinkovitim okomitim pokretom, bez potrebe za daskom za glačanje.

Čišćenje: reverzibilna podloga uklanja dlačice, prašinu i dlačice sa svih tekstila, čak i onih koje je najteže ili nemoguće oprati.

Raspršuje miris: kroz podlogu za difuziju mirisa MonParfum uživajte u svom omiljenom mirisu kod kuće.

Sve to u ultra brzom uređaju za paru, koji se priprema za 25 sekundi, osiguravajući savršene rezultate na svim kućnim tkaninama

* Virusi: eksterni testovi, ruj. 20, na BCoV-1 i mišji norovirus na pamučnoj tkanini, Bakterije i klice: Eksterni testovi na Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. Pod pažljivim uvjetima korištenja. Pogledajte www.tefal.com

glavne karakteristike
 • Ekskluzivni sustav s izmjenjivim jastučićima 

  Naš ekskluzivni sustav s više jastučića olakšava prebacivanje između različitih jastučića zahvaljujući ekskluzivnom magnetskom učvršćenju. Jastučići su reverzibilni za različite radnje i dulju uporabu. Lako se peru ručno i spremaju u kutiju za odlaganje — za inovativnu njegu koja ne može biti lakša.

 • Snaga pare za dezinfekciju

  Intenzivna snaga pare dezinficira i ubija do 99,9% virusa, bakterija i klica*. Uklanjanje mirisa, alergena i grinja za savršenu higijenu kod kuće.

 • Prirodna para

  Osvježite i dezinficirajte zahvaljujući potpuno prirodnoj snazi ​​pare, bez ikakvih kemikalija, za zdraviji dom.

 • Učinkovito uklanjanje nabora

  Izađite kroz vrata i izgledajte najbolje u trenu zahvaljujući tehnologiji grijane podnice: nema kondenzacije, odjeća je odmah spremna za nošenje. U kombinaciji s monotemp kontrolom: bez podešavanja temperature, uklanja nabore čak i na najosjetljivijim tkaninama poput svile bez opasnosti od izgaranja ili sjaja.

 • Snažna para

  Dosegnite do 90 g/min izlaz pare za tvrdokorne nabore ili teške tkanine zahvaljujući pojačanju. Uz način rada s 2 razine pare dostignite do 30 g/min kontinuirane pare ili koristite minimalnu razinu za lagane tkanine koje se lako glačaju

 •   Očistite od dlačica i prašine

  Pametna reverzibilna podloga za čišćenje svih tekstila, čak i onih koje je najteže ili nemoguće oprati, s sredstvom za uklanjanje dlačica/vlaka s jedne strane i mikrovlaknima s druge kako biste se riješili sitne prašine impregnirane tekstilom.

 • Raspršite omiljeni miris

  Uz MonParfum, osjetite ugodan osjećaj svog omiljenog parfema kod kuće tako da nanesete nekoliko kapi na uređaj, uključite ga u MonParfum jastučić i isparite.

 • Tekstilni predmeti koji se ne mogu glačati

  Poklopac za paru štiti najosjetljiviji tekstil i predmete, kako biste uživali u 100% prirodnom dezinfekcijskom učinku pare na bilo kojem materijalu.

 • Spreman u tren oka

  Spreman za uporabu u samo 25 sekundi, za brzu i učinkovitu sesiju u svakodnevnoj žurbi.

 • Za sve vrste tkanina

  Zahvaljujući svojim inovativnim jastučićima: dezinficiraju, uklanjaju nabore, čiste i raspršuju miris na sav kućni tekstil: odjeću, kapute, presvlake, jastuke, zavjese, deke, dječje stvari itd.

 • Bez potrebe za daskom za glačanje

   

  Zahvaljujući svom revolucionarnom dizajnu i jednom okomitom pokretu, ostvarite svoje sesije bez potrebe za daskom za glačanje.

 • Automatsko isključivanje

  Radi sigurnije uporabe, uređaj se automatski isključuje nakon nekoliko minuta bez aktivnosti

 • Ovaj proizvod dezinficira vaše tkanine

  Uz prirodnu snagu pare,uništava do  99.99%* virusa, bakterija i klica. * Testovi provedeni u nezavisnim laboratorijima, uporabom uređaja na pamučnim tkaninama, sporim pokretima naprijed-nazad 3 puta.

Značajke
PERFORMANSE PARE I SNAGE
Parna glava Keramika  
Dezinfekcija    
UDOBNOST UPORABE
Kontrola pare na ručki    
Automatsko isključivanje Da  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Spremnik za vodu Odvojivo  
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Velcro  
Tip uređaja Ručni  
OSTALO
Spremnik za nastavke Integrirano  
Para na zahtjev    
Postavke temperature Bez postavki  
Grijana podnica    
Uporaba Okomita  
OSTALE ZNAČAJKE
Boja Plava  
Uništava bakterije 99.9% virusa, bakterija & klica  
99.9% virusa, bakterija & klica  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
Na vašem se uređaju pojavio kamenac, pogledajte odjeljak „Odstranjivanje kamenca" u uputama.
Tipka Para je u položaju „Continuous Steam” („neprekidno ispuštanje pare”). Otključajte je tako da je jednom pritisnete.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.