TEFAL IXEO POWER QT2020E0

IXEO POWER QT2020E0 Snažan i pametan: revolucija u njezi rublja
The Tefal IXEO Power All-in-One uređaj za okomito glačanje kombinira tehnologiju visokog pritiska s ultimativnom snagom pare, s ugrađenom daskom s 3 položaja za iznimne rezultate koji pomažu da vaša odjeća izgleda besprijekorno u tren oka. S ergonomičnim dizajnom i ultra laganom glavom za glačanje, dovedite iskustvo glačanja na novi nivo. Spreman za rad za 70 sekunidi, IXEO POWER omogućava glačanje vaših odjevnih predmeta dva puta brže i savršeno je rješenje za savršeno izglačan izgled svaki dan.

Kataloški broj: QT2020E0

Tefal IXEO uređaj nudi sveobuhvatna rješenja za glačanje i održavanje vaših tkanina

"Tefal ponovno otkriva glačanje: Kombinirajući tehnologiju visokog tlaka s praktičnošću Smart Board sustava, Tefal IXEO Power uređaj nudi iznimnu sveobuhvatno rješenje.

Glačajte jutarnju košulju dva puta brže, uz inovativnu tehnologiju uvijek pri ruci, stavljajući vrhunsku snagu pare na dohvat ruke, spremnu za rad za oko 70 sekundi, za performanse koje odgovaraju parnoj postaji.

uspravno, vodoravno i 30 ° peglanje s poboljšanom ergonomijom.

Lgana glava može se pohvaliti jednostavnim korisničkim iskustvom s optimalnom ergonomijom, u formatu koji je dvostruko lakši od standardnog glačala na paru. **

Uz niz poboljšanih značajki, uključujući tehnologiju Smart Protect za brzo postizanje rezultata i bez zagorijevanja , IXEO Power je revolucija u njezi odjeće - sve bez potrebe za daskom za glačanje.

 

 

 

 

 

*Perfomanse pare u usporedbi s Tefal Effectis, ** Usporedba s Tefal FV3910 glačalom

glavne karakteristike
 • Udobnost i praktičnost s ugrađenom Smart okomitom pločom

  Smart Board odgovara svim vašim potrebama: od okomitog parenja, do vodoravnog glačanja, prolazeći kroz novi položaj od 30 stupnjeva. Otkrijte novo i poboljšano iskustvo njege odjeće. Također, veličina je savršena za sve vrste odjeće. "

 • Snažan za pouzdane rezultate

  Inovativna tehnologija visokog tlaka osigurava savršene rezultate zahvaljujući izvanrednoj snazi ​​pare: tlak pare do 5,8 bara, kontinuirani izlaz pare do 90 g / minuti i iznimno snažan udar pare do 200 g / minuti.

 • Unaprijeđena jednostavnost uporabe sa novim nastavkom za glačanje

  Potpuno novi dizajn nudi udobno i lagano iskustvo glačanja s glatkom glavom koja je i do pola težine tradicionalnog glačala, te s preciznim vrhom koji pomaže u svim detaljima

 • Smart Protect Tehnologija

  Iskoristite napredan sustav za njegu odjeće koji je siguran za uporabu na cijeloj garderobi čak i najdelikatnijim tkaninama, kao što je svila, uz tehnologiju koja ne zahtijeva postavke.

 • Praktična odvojiva baza

  Za potpunu fleksibilnost i praktičnost, izmjenjiva baza omogućuje osvježavanje bilo kada i bilo gdje, za uporabu i na zavjesama, namještaju i još mnogo toga.

 • Brzo zagrijavanje

  Vaše rješenje za paru sve-u-jednom radi i radi za oko 70 sekundi, za performanse koje su spremne u trenu, savršene za svakodnevnu uporabu i uređivanje u zadnji čas.

 • Dodatno: dezinficira i osvježava tkanine

  Intenzivna snaga pare ubija i do 99,9% bakterija i bacila, osvježava i uklanja neugodne mirise, za svježu odjeću i savršenu higijenu.

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim kotačima ispod baze, prenošenje je jednostavno, za njegu tkanina koja pokriva cijeli vaš dom.

 • Rješenje protiv kamenca

  Uživajte u dugotrajnim performansama i rezultatima koje možete računati dan za danom, pomoću sustava za ispiranje kamenca kako biste osigurali potpunu zaštitu i održavanje vašeg sveobuhvatnog uređaja

 • Odvojivi spremnik vode za praktičnu uporabu

  Velikodušni volumen od 1,1 L izmjenjivog spremnika za vodu osigurava dugotrajno učinkovitu paru i punjenje koje ne može biti lakše.

 • Praktično zahvaljujući nastavcima

  Odabrani modeli uključuju praktične nastavke kao što je četkica za tkaninu, dizajnirana za debele tkanine, te odvojivu vješalicu za pojednostavljivanje glačanja na paru.

Značajke
Para i učinkovitost
Parna glava Inox  
Dezinfekcija    
Udobnost uporabe
Spremnik za vodu Odvojivo  
Indikator praznog spremnika    
Automatsko isključivanje Da  
Podesiva palica Dvostruka  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Kuka  
Kuka za vješanje    
Integrirana daska Smart board 3 positions  
Odvojiva baza    
Kotačići    
Funkcija protiv kamenca Sustav ispiranja  
Upozorenje za kamenac    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste koristili pametnu ploču, položite ruke na jednu i drugu stranu ploče, podignite je okomito i nagnite prema vlastitim željama:

Radi maksimalne praktičnosti pri uporabi spremnik uređaja IXEO je uklonjiv.
Jedna litra zapremine omogućuje vam kraću ili dužu uporabu.

Svojim jednostavnim dizajnom IXEO se lako može uklopiti u vaš dom.
Kako je opremljen kotačićima ispod postolja možete ga lako pomicati.
Međutim, ako želite pospremiti proizvod, moguće ga je spustiti na visinu od 105 cm.
Tako kompaktnog lako ga se može pospremiti u garderobu ili ormar.

Neprestano pritišćite tipku "Steam" dok se ne pojavi željeni način rada.
• Normalni način rada: zeleno svjetlo je isključeno.
• Maksimalan način rada: zeleno svjetlo treperi.
• Minimalan način rada: zeleno svjetlo je uključeno.
Voda iz slavine:
Uređaj je predviđen za rad s vodom iz slavine. Ako je voda jako tvrda (tvrdoća veća od 30°f ili 17°dH ili 21°e), pomiješajte 50% vode iz slavine i 50% destilirane vode (dostupna u trgovinama).
U nekim područjima uz more, sadržaj soli u vodi može biti vrlo visok. U tom slučaju, upotrebljavajte samo destiliranu vodu.

Sredstvo za omekšavanje vode:
Postoji nekoliko vrsta sredstava za omekšavanje vode i voda kod većine njih može se upotrebljavati za parnu postaju. Međutim, određena sredstva za omekšavanje, posebno ona koja sadrže kemikalije poput soli, mogu izazvati pojavu bijelih ili smeđih mrlja. To se posebno odnosi na vrčeve za filtraciju.
Ako se susretnete s ovakvim problemom, preporučujemo uporabu netretirane vode iz slavine ili vode iz boce.

Ne zaboravite:
Nikada ne upotrebljavajte kišnicu, čistu demineraliziranu vodu ili čistu destiliranu vodu iz trgovina kao ni vodu s aditivima (poput sredstva za štirkanje, parfema ili vodu iz kućanskih uređaja). Takvi aditivi mogu utjecati na svojstva parne postaje te na visokim temperaturama stvoriti naslage u komori parne postaje, što će vjerojatno uzrokovati prljanje vašeg rublja i prijevremeno starenje uređaja.
Uklanjanje smijete vršiti tek nakon što je uređaj bio iskopčan duže od dva sata.
Kako biste uklonili kamenac s uređaja, molimo slijedite upute u nastavku:
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
Na vašem se uređaju pojavio kamenac, pogledajte odjeljak „Odstranjivanje kamenca" u uputama.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Da biste lakše sastavili svoj IXEO, jednostavno pratite upute u ovom videozapisu:

Nakon ispiranja komore, da biste prekinuli treperenje trebate pritisnuti i zadržati tipku za ponovno pokretanje oko 3 sekunde.
Pritisnuli ste kratko triput zaredom tipku za ispuštanje pare čime ste aktivirali "Boost" način rada. Para se zbog toga automatski ispušta u trajanju od nekoliko sekundi.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.