TEFAL Tefal Uređaj a okomito glačanje, IXEO POWER QT2020E0

Tefal Uređaj a okomito glačanje, IXEO POWER QT2020E0 Snažan i pametan: revolucija u njezi rublja

The Tefal IXEO Power All-in-One uređaj za okomito glačanje kombinira tehnologiju visokog pritiska s ultimativnom snagom pare, s ugrađenom daskom s 3 položaja za iznimne rezultate koji pomažu da vaša odjeća izgleda besprijekorno u tren oka. S ergonomičnim dizajnom i ultra laganom glavom za glačanje, dovedite iskustvo glačanja na novi nivo. Spreman za rad za 70 sekunidi, IXEO POWER omogućava glačanje vaših odjevnih predmeta dva puta brže i savršeno je rješenje za savršeno izglačan izgled svaki dan. 

Kataloški broj: QT2020E0

Tefal IXEO uređaj nudi sveobuhvatna rješenja za glačanje i održavanje vaših tkanina

"Tefal ponovno otkriva glačanje: Kombinirajući tehnologiju visokog tlaka s praktičnošću Smart Board sustava, Tefal IXEO Power uređaj nudi iznimnu sveobuhvatno rješenje.

Glačajte jutarnju košulju dva puta brže, uz inovativnu tehnologiju uvijek pri ruci, stavljajući vrhunsku snagu pare na dohvat ruke, spremnu za rad za oko 70 sekundi, za performanse koje odgovaraju parnoj postaji.

uspravno, vodoravno i 30 ° peglanje s poboljšanom ergonomijom.

Lgana glava može se pohvaliti jednostavnim korisničkim iskustvom s optimalnom ergonomijom, u formatu koji je dvostruko lakši od standardnog glačala na paru. **

Uz niz poboljšanih značajki, uključujući tehnologiju Smart Protect za brzo postizanje rezultata i bez zagorijevanja , IXEO Power je revolucija u njezi odjeće - sve bez potrebe za daskom za glačanje.

 

 

 

 

 

*Perfomanse pare u usporedbi s Tefal Effectis, ** Usporedba s Tefal FV3910 glačalom

glavne karakteristike
 • Udobnost i praktičnost s ugrađenom Smart okomitom pločom

  Smart Board odgovara svim vašim potrebama: od okomitog parenja, do vodoravnog glačanja, prolazeći kroz novi položaj od 30 stupnjeva. Otkrijte novo i poboljšano iskustvo njege odjeće. Također, veličina je savršena za sve vrste odjeće. "

 • Snažan za pouzdane rezultate

  Inovativna tehnologija visokog tlaka osigurava savršene rezultate zahvaljujući izvanrednoj snazi ​​pare: tlak pare do 5,8 bara, kontinuirani izlaz pare do 90 g / minuti i iznimno snažan udar pare do 200 g / minuti.

 • Unaprijeđena jednostavnost uporabe 

  Potpuno novi dizajn nudi udobno i lagano iskustvo glačanja s glatkom glavom koja je i do pola težine tradicionalnog glačala, te s preciznim vrhom koji dopire do svih delova

 • Smart Protect Tehnologija

  Iskoristite napredan sustav za njegu odjeće koji je siguran za uporabu na cijeloj garderobi čak i najdelikatnijim tkaninama, kao što je svila, uz tehnologiju koja ne zahtijeva postavke.

 • Praktična odvojiva baza

  Za potpunu fleksibilnost i praktičnost, izmjenjiva baza omogućuje osvježavanje bilo kada i bilo gdje, za uporabu i na zavjesama, namještaju i još mnogo toga.

 • Brzo zagrijavanje

  Vaše rješenje za paru sve-u-jednom radi i radi za oko 70 sekundi, za performanse koje su spremne u trenu, savršene za svakodnevnu uporabu i uređivanje u zadnji čas.

 • Dezinficira i osvježava tkanine

  Intenzivna snaga pare ubija i do 99,9% bakterija i bacila, osvježava i uklanja neugodne mirise, za svježu odjeću i savršenu higijenu.

  *Testove provodi vanjski laboratorij, prema standardu NFT72-110; Sedam 20

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim kotačima ispod baze, prenošenje je jednostavno, za njegu tkanina koja pokriva cijeli vaš dom.

 • Rješenje protiv kamenca

  Uživajte u dugotrajnim performansama i rezultatima koje možete računati dan za danom, pomoću sustava za ispiranje kamenca kako biste osigurali potpunu zaštitu i održavanje vašeg sveobuhvatnog uređaja

 • Odvojivi spremnik vode za praktičnu uporabu

  Velikodušni volumen od 1,1 L izmjenjivog spremnika za vodu osigurava dugotrajno učinkovitu paru i punjenje koje ne može biti lakše.

 • Praktično zahvaljujući nastavcima

  Odabrani modeli uključuju praktične nastavke kao što je četkica za tkaninu, dizajnirana za debele tkanine, te odvojivu vješalicu za pojednostavljivanje glačanja na paru.

 • Ovaj proizvod dezinficira vaše tkanine

  Uz prirodnu snagu pare,uništava do  99.99%* virusa, bakterija i klica. * Testovi provedeni u nezavisnim laboratorijima, uporabom uređaja na pamučnim tkaninama, sporim pokretima naprijed-nazad 3 puta.

Značajke
Udobnost uporabe
Kapacitet spremnika za vodu (L) 1,1  L
Spremnik za vodu Odvojivo  
Indikator praznog spremnika    
Automatsko isključivanje Da  
Duljina priključnog voda 1,90  m
Dužina crijeva za paru 1.70  m
Podesiva palica Dvostruka  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Postavljanje pare 3  
Pokazivač spremnosti pare    
Kuka za vješanje    
Odvojiva baza    
Kotačići    
Nastavci
Integrirana daska Smart board 3 positions  
Nastavci Fabric Brush  
Durability
Upozorenje za kamenac    
Other features
Vrsta utičnice EURO  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste koristili pametnu ploču, položite ruke na jednu i drugu stranu ploče, podignite je okomito i nagnite prema vlastitim željama:

Radi maksimalne praktičnosti pri uporabi spremnik uređaja IXEO je uklonjiv.
Jedna litra zapremine omogućuje vam kraću ili dužu uporabu.

Svojim jednostavnim dizajnom IXEO se lako može uklopiti u vaš dom.
Kako je opremljen kotačićima ispod postolja možete ga lako pomicati.
Međutim, ako želite pospremiti proizvod, moguće ga je spustiti na visinu od 105 cm.
Tako kompaktnog lako ga se može pospremiti u garderobu ili ormar.

Da biste lakše sastavili svoj IXEO, jednostavno pratite upute u ovom videozapisu:

Neprestano pritišćite tipku "Steam" dok se ne pojavi željeni način rada.
• Normalan način rada: zeleno svjetlo je isključeno.
• Maksimalan način rada: zeleno svjetlo treperi.
• Minimalan način rada: zeleno svjetlo je uključeno.


Veća količina pare:
Triput kratko i zaredom pritisnite tipku za ispuštanje pare i ispustit će se dodatna količina pare za odjeću koja zahtijeva dodatno tretiranje radi uklanjanja nabora.
Voda iz slavine:
Uređaj je predviđen za rad s vodom iz slavine. Ako je voda jako tvrda (tvrdoća veća od 30°f ili 17°dH ili 21°e), pomiješajte 50% vode iz slavine i 50% destilirane vode (dostupna u trgovinama).
U nekim područjima uz more, sadržaj soli u vodi može biti vrlo visok. U tom slučaju, upotrebljavajte samo destiliranu vodu.

Sredstvo za omekšavanje vode:
Postoji nekoliko vrsta sredstava za omekšavanje vode i voda kod većine njih može se upotrebljavati za parnu postaju. Međutim, određena sredstva za omekšavanje, posebno ona koja sadrže kemikalije poput soli, mogu izazvati pojavu bijelih ili smeđih mrlja. To se posebno odnosi na vrčeve za filtraciju.
Ako se susretnete s ovakvim problemom, preporučujemo uporabu netretirane vode iz slavine ili vode iz boce.

Ne zaboravite:
Nikada ne upotrebljavajte kišnicu, čistu demineraliziranu vodu ili čistu destiliranu vodu iz trgovina kao ni vodu s aditivima (poput sredstva za štirkanje, parfema ili vodu iz kućanskih uređaja). Takvi aditivi mogu utjecati na svojstva parne postaje te na visokim temperaturama stvoriti naslage u komori parne postaje, što će vjerojatno uzrokovati prljanje vašeg rublja i prijevremeno starenje uređaja.
Uklanjanje smijete vršiti tek nakon što je uređaj bio isključen dulje od dva sata.
Ako uređaj nije ispravno ohlađen, uklanjanje čepa kolektora kamenca moglo bi biti opasno. Visokotlačni spremnik pomaže u proizvodnji snažne i stalne razine pare, a od presudne je važnosti ukloniti čep kolektora kamenca tek nakon što je uređaj bio isključen dulje od dva sata. To omogućava da se pritisak iz spremnika spusti na sigurnu razinu za ispuštanje kamenca / kalcifikacije.

Kako biste uklonili kamenac s uređaja, molimo slijedite upute u nastavku:
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Nakon ispiranja komore, da biste prekinuli treperenje trebate pritisnuti i zadržati tipku za ponovno pokretanje oko 3 sekunde.
Pritisnuli ste kratko triput zaredom tipku za ispuštanje pare čime ste aktivirali "Boost" način rada. Para se zbog toga automatski ispušta u trajanju od nekoliko sekundi.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.