TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Briga o odjeći zahvaljujući prvom uređaju koji predstavlja sveobuhvatno rješenje za glačanje i održavanje vaših tkanina.

Tefal IXEO je izuzetno sveobuhvatno rješenje za glačanje i održavanje vaših tkanina, za potpunu udobnost i praktičnost pri uporabi, kako biste u najkraćem roku izgledali savršeno. Integrirana Smart okomita ploča sa 3 položaja nudi potpuno novo iskustvo glačanja, sa ergonomskim uspravnim dizajnom, visokim stupnjem udara pare i laganim glačanjem. Bez potrebe za daskom za glačanje Tefal IXEO je savršeno rješenje za savršen izgled bez upornih nabora, svakoga dana.

Tefal IXEO uređaj nudi sveobuhvatna rješenja za glačanje i održavanje vaših tkanina.

Nudeći revolucionarno iskustvo sa izvanrednim, sveobuhvatnim rješenjem glačanja i održavanje vaše odjeće, otkrijte Tefal IXEO uređaj, kako biste zadovoljili sve vaše potrebe zahvaljujući jednom praktičnom uređaju Izuzetno učinkoviti udar pare i lagano glačanje dolaze zajedno sa ugrađenom Smart okomitom pločom sa tri položaja, koja nudi udobnan uspravan i nagnut položaj za glačanje, sa poboljšanom ergonomijom.

Učinkovito uklanjanje nabora postiže se snagom od preko 1600W i Turbo Steam tehnologijom koja nudi visoku snagu pritiska pumpe od 5 bara.

Zahvaljujući brzom zagrijavanju od 45 sekundi savršeno za ravnanje nabora u poslednjoj minuti i Smart Protect sustav, nudimo vam pametan uređaj s temperaturom prilagođenom za sve vrste tkanina bez potrebe za podešavanjem: savršena odjeća u trenu!

Lagani nastavak za glačanjem, sa laganim dizajnom čini ovaj nastavak dvostruko lakšim u odnosu na klasičnu glačalu.

Poboljšane funkcije zaokružuju savršeni IXEO sveobuhvatni uređaj za glačanje i održavanje odjeće - bez potrebe za daskom za glačanje.

Iz Tefala

glavne karakteristike
 • Udobnost i praktičnost s ugrađenom Smart okomitom pločom

  Tri uspravna i nagnuta položaja sa poboljšanom ergonomijom nude veću lakoću i efikasnost pri glačanju, uz vrhunsku udobnost dizajna - znači više nema potrebe za daskom za glačanje

 • Učinkovito uklanjanje nabora

  Tehnologija grijanja podnice u kombinaciji sa Turbo Steam tehnologijom sa pritiskom udara pare od 5 bara, omogućava učinkovito uklanjanja nabora, sa rezultatima na koje možete računati.

 • Unaprijeđena jednostavnost uporabe sa novim nastavkom za glačanje

  Potpuno novi dizajn nudi udobno i lagano iskustvo pri glačanju s nastavkom za glačanje koji je dvostruko lakši od klasičnog glačala na paru

 • Praktičnost i savršeni rezultati u trenu

  Brzo vrijeme za zagrijavanje od 45 sekundi znači da je vaš uređaj u potpunosti spreman kada vam zatreba, kako biste izgledali besprijekorno u trenu.

 • Izuzetna praktičnost zahvaljujući odvojivom spremniku za vodu

  Velika zapremina spremnika za vodu od 1 L osigurava dugotrajne seanse glačanja i jednostavno dolijevanje vode.

 • Sigurno za sve vrste tkanina

  Mogućnost uporabe na svim vrstama tkanina, čak i onim najdelikatnijim. poput svile.

 • Fleksibilnost i praktičnost zahvaljujći pametnoj odvojivoj bazi

  Za potpunu fleksibilnost i udobnost, prenosna i lagana baza omogućava vam da osvježite vašu odjeću u bilo koje vrijeme, bilo gdje, za uporabu na zavjesama, nameštaju i još mnogo toga.

 • Dodatne prednosti: osvježavanje i dezinficiranje odjeće

  Intenzivna snaga udara pare uništava do 99,99% bakterija, osvježava i uklanja neugodne mirise, za osvježene odjevne predmete i savršenu higijenu.

 • Praktičnost zahvaljujući uključenim nastavcima

  Određeni modeli uključuju praktičnu dodatnu opremu kao što je četka za tkanine, dizajnirana za deblje tkanine i hvataljka za pričvršćivanje vaše odjeće na integriranu Smart okomitu ploču.

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim kotačima ispod uređaja, prenošenje je jednostavno,

Značajke
Snaga 1500  W
Udar pare 25  g/min
Parna glava Inox  
Vrijeme zagrijavanja 45  s
Dezinfekcija    
Podesiva palica Dvostruka  
Kopče    
Kontrola pare na ručki    
Kuka za vješanje    
Kapacitet spremnika za vodu (L) 1  L
Automatsko isključivanje Da  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Spremnik za vodu Odvojivo  
Autonomija 40  min
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Kuka  
Odvojiva baza    
Kotačići    
Funkcija protiv kamenca Uložak  
Upozorenje za kamenac    
Nastavci Četka za tkanine  
Boja Crno bakrena  
Para na zahtjev    
Grijana podnica    
Uporaba Okomita i vodoravna  

UPUTE i JAMSTVO