TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Briga o odjeći zahvaljujući prvom uređaju koji predstavlja sveobuhvatno rješenje za glačanje i održavanje vaših tkanina.

Tefal IXEO je izuzetno sveobuhvatno rješenje za glačanje i održavanje vaših tkanina, za potpunu udobnost i praktičnost pri uporabi, kako biste u najkraćem roku izgledali savršeno. Integrirana Smart okomita ploča sa 3 položaja nudi potpuno novo iskustvo glačanja, sa ergonomskim uspravnim dizajnom, visokim stupnjem udara pare i laganim glačanjem. Bez potrebe za daskom za glačanje Tefal IXEO je savršeno rješenje za savršen izgled bez upornih nabora, svakoga dana.

Kataloški broj: QT1020E0

Tefal IXEO uređaj nudi sveobuhvatna rješenja za glačanje i održavanje vaših tkanina.

Nudeći revolucionarno iskustvo sa izvanrednim, sveobuhvatnim rješenjem glačanja i održavanje vaše odjeće, otkrijte Tefal IXEO uređaj, kako biste zadovoljili sve vaše potrebe zahvaljujući jednom praktičnom uređaju Izuzetno učinkoviti udar pare i lagano glačanje dolaze zajedno sa ugrađenom Smart okomitom pločom sa tri položaja, koja nudi udobnan uspravan i nagnut položaj za glačanje, sa poboljšanom ergonomijom.

Učinkovito uklanjanje nabora postiže se snagom od preko 1600W i Turbo Steam tehnologijom koja nudi visoku snagu pritiska pumpe od 5 bara.

Zahvaljujući brzom zagrijavanju od 45 sekundi savršeno za ravnanje nabora u poslednjoj minuti i Smart Protect sustav, nudimo vam pametan uređaj s temperaturom prilagođenom za sve vrste tkanina bez potrebe za podešavanjem: savršena odjeća u trenu!

Lagani nastavak za glačanjem, sa laganim dizajnom čini ovaj nastavak dvostruko lakšim u odnosu na klasičnu glačalu.

Poboljšane funkcije zaokružuju savršeni IXEO sveobuhvatni uređaj za glačanje i održavanje odjeće - bez potrebe za daskom za glačanje.

Iz Tefala

glavne karakteristike
 • Udobnost i praktičnost s ugrađenom Smart okomitom pločom

  Tri uspravna i nagnuta položaja sa poboljšanom ergonomijom nude veću lakoću i efikasnost pri glačanju, uz vrhunsku udobnost dizajna - znači više nema potrebe za daskom za glačanje

 • Učinkovito uklanjanje nabora

  Tehnologija grijanja podnice u kombinaciji sa Turbo Steam tehnologijom sa pritiskom udara pare od 5 bara, omogućava učinkovito uklanjanja nabora, sa rezultatima na koje možete računati.

 • Unaprijeđena jednostavnost uporabe sa novim nastavkom za glačanje

  Potpuno novi dizajn nudi udobno i lagano iskustvo pri glačanju s nastavkom za glačanje koji je dvostruko lakši od klasičnog glačala na paru

 • Praktičnost i savršeni rezultati u trenu

  Brzo vrijeme za zagrijavanje od 45 sekundi znači da je vaš uređaj u potpunosti spreman kada vam zatreba, kako biste izgledali besprijekorno u trenu.

 • Izuzetna praktičnost zahvaljujući odvojivom spremniku za vodu

  Velika zapremina spremnika za vodu od 1 L osigurava dugotrajne seanse glačanja i jednostavno dolijevanje vode.

 • Sigurno za sve vrste tkanina

  Mogućnost uporabe na svim vrstama tkanina, čak i onim najdelikatnijim. poput svile.

 • Fleksibilnost i praktičnost zahvaljujći pametnoj odvojivoj bazi

  Za potpunu fleksibilnost i udobnost, prenosna i lagana baza omogućava vam da osvježite vašu odjeću u bilo koje vrijeme, bilo gdje, za uporabu na zavjesama, nameštaju i još mnogo toga.

 • Dodatne prednosti: osvježavanje i dezinficiranje odjeće

  Intenzivna snaga udara pare uništava do 99,99% bakterija, osvježava i uklanja neugodne mirise, za osvježene odjevne predmete i savršenu higijenu.

 • Praktičnost zahvaljujući uključenim nastavcima

  Određeni modeli uključuju praktičnu dodatnu opremu kao što je četka za tkanine, dizajnirana za deblje tkanine i hvataljka za pričvršćivanje vaše odjeće na integriranu Smart okomitu ploču.

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim kotačima ispod uređaja, prenošenje je jednostavno,

Značajke
Para i učinkovitost
Parna glava Inox  
Dezinfekcija    
Udobnost uporabe
Spremnik za vodu Odvojivo  
Automatsko isključivanje Da  
Podesiva palica Dvostruka  
Način isključivanja/uključivanja Upravljanje rukom  
Pokazivač spremnosti pare    
Spremnik za priključni vod Kuka  
Kopče    
Kontrola pare na ručki    
Kuka za vješanje    
Odvojiva baza    
Kotačići    
Funkcija protiv kamenca Uložak  
Upozorenje za kamenac    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Da biste koristili pametnu ploču, položite ruke na jednu i drugu stranu ploče, podignite je okomito i nagnite prema vlastitim željama:

Radi maksimalne praktičnosti pri uporabi spremnik uređaja IXEO je uklonjiv.
Jedna litra zapremine omogućuje vam kraću ili dužu uporabu.

Svojim jednostavnim dizajnom IXEO se lako može uklopiti u vaš dom.
Kako je opremljen kotačićima ispod postolja možete ga lako pomicati.
Međutim, ako želite pospremiti proizvod, moguće ga je spustiti na visinu od 105 cm.
Tako kompaktnog lako ga se može pospremiti u garderobu ili ormar.

Voda iz slavine:
Uređaj je predviđen za rad s vodom iz slavine. Ako je voda jako tvrda (tvrdoća veća od 30°f ili 17°dH ili 21°e), pomiješajte 50% vode iz slavine i 50% destilirane vode (dostupna u trgovinama).
U nekim područjima uz more, sadržaj soli u vodi može biti vrlo visok. U tom slučaju, upotrebljavajte samo destiliranu vodu.

Sredstvo za omekšavanje vode:
Postoji nekoliko vrsta sredstava za omekšavanje vode i voda kod većine njih može se upotrebljavati za parnu postaju. Međutim, određena sredstva za omekšavanje, posebno ona koja sadrže kemikalije poput soli, mogu izazvati pojavu bijelih ili smeđih mrlja. To se posebno odnosi na vrčeve za filtraciju.
Ako se susretnete s ovakvim problemom, preporučujemo uporabu netretirane vode iz slavine ili vode iz boce.

Ne zaboravite:
Nikada ne upotrebljavajte kišnicu, čistu demineraliziranu vodu ili čistu destiliranu vodu iz trgovina kao ni vodu s aditivima (poput sredstva za štirkanje, parfema ili vodu iz kućanskih uređaja). Takvi aditivi mogu utjecati na svojstva parne postaje te na visokim temperaturama stvoriti naslage u komori parne postaje, što će vjerojatno uzrokovati prljanje vašeg rublja i prijevremeno starenje uređaja.
IXEO je opremljen sustavom protiv kamenca kako bi njegov životni vijek bio dulji.
Životni vijek vašeg uloška ovisi o tjednom broju sati glačanja i tvrdoći vode na vašem području.
U prosjeku, jedan IXEO uložak omogućuje oko 8 mjeseci glačanja.
Kad istekne životni vijek uloška, na bazi proizvoda pojavljuje se lampica upozorenja.
Tada se savjetuje promjena uloška kako biste i dalje mogli koristiti svoj uređaj u optimalnim uvjetima.
Jednostavno izvadite spremnik iz uređaja, zamijenite postojeći uložak novim te vratite na mjesto spremnik pun vode.
Tada je neophodna faza pripreme u trajanju od oko 1 minute i 30 sekundi.

Za više pojedinosti u korisničkom priručniku pogledajte odjeljak o rješavanju problema s kamencem.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka u položaju „I”.
Razina vode u spremniku je preniska ==> Isključite uređaj iz struje i napunite spremnik.
Pumpa nije pripremljena ==> Pritisnite i držite tipku za paru nekoliko sekundi kako biste pripremili pumpu.
Odvojivi spremnik nije ispravno montiran ==> Provjerite ispravan položaj spremnika na uređaju.
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Vaš uređaj nije uključen u struju ili nije uključen ==> Provjerite je li vaš uređaj ispravno uključen u električnu utičnicu i je li sklopka na "I".
Uređaj je u pripravnom načinu rada ==> Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i pričekajte da prestane bljeskati.
Spremnik vode nije ispravno montiran ili njegov ventil za zaključavanje nije pravilno zatvoren ==> Provjerite je li ventil zatvoren i je li spremnik ispravno montiran na uređaju.
Na vašem se uređaju pojavio kamenac, pogledajte odjeljak „Odstranjivanje kamenca" u uputama.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
U vodu ste dodali kemijska sredstva za uklanjanje kamenca ili aditive.
Nikada ne dodavajte takve proizvode u spremnik za vodu. Oni sadrže organski otpad ili minerale koji se pod utjecajem topline kondenziraju, a to uzrokuje curenje vode, nečistoća ili prijevremeno starenje uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte upotrebljavati aparat. Da biste izbjegli opasnost, odnesite ga na popravak u ovlašteni servisni centar.
Da biste lakše sastavili svoj IXEO, jednostavno pratite upute u ovom videozapisu:

Nakon ispiranja komore, da biste prekinuli treperenje trebate pritisnuti i zadržati tipku za ponovno pokretanje oko 3 sekunde.
Pritisnuli ste kratko triput zaredom tipku za ispuštanje pare čime ste aktivirali "Boost" način rada. Para se zbog toga automatski ispušta u trajanju od nekoliko sekundi.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.