TEFAL KTM MCG UPGRADE QB516

KTM MCG UPGRADE QB516 Savršeno pečenje, čak i više od toga bez napora!

Savršena svakodnevna priprema kolača! Masterchef Gourmet pomaže vam da svakodnevno lako pripremite domaće kolače kako biste oduševili svoju obitelj. Zahvaljujući nastavcima koji se sastoje od jedinstvene i patentirane Flex pjenjače, nastavka od inoxa za miješenje i nastavka za miješanje, uspjeh je zajamčen svaki put! Sa svojim motorom od 1100 W i posudom od 4,6 L izradite do 1,8 kg smjese za kolače, 10 bjelanjaka ili 800 g teškog tijesta. Usavršite domaće slastice zahvaljujući 7 dostupnih dodatnih nastavaka.

Kataloški broj: QB516D38

Savršeno svakodnevno pečenje!

Posjedovanje kuhinjskog stroja više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže da svakodnevno lako pripremate slatka i slana peciva: kolačiće, kore za pite, cupcakese, tijesta za kruh, pizze, ... Zahvaljujući patentiranoj Flex pjenjači, nastavcima za miješenje i miješanje, Masterchef Gourmet je profesionalac u miješanju, miješenju, pjenjenju.

Oduševite svoju obitelj i prijatelje u kratkom roku zahvaljujući ovom kuhinjskom uređaju koji je jednostavan za uporabu i njegovim dodatnim nastavcima za još veću svestranost.

Izrada domaćih kolača nikada nije bilo tako lako!

glavne karakteristike
 • Ekskluzivna Flex tehnologija pjenjače za savršeni snijeg čak i od jednog jajeta.

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj produženoj žici, Flex Whisk lako dolazi do dna posude, u trenu miješajući sve vaše sastojke za lagane i prozračne rezultate!

 • Planetarno gibanje za optimalne rezultate mešanja!

  Planetarno kretanje nastavaka i glave uređaja osigurava dosezanje svakog dijela posude za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Inox posuda od 4,6 l s ručkama

  Umutite do 10 bjelanjaka, stvorite do 40 cupcakesa i 3 velika tijesta za pizzu zahvaljujući posudi od 4,6 L.

 • Brz i snažan!

  1100 W i 8 brzina s impulsnom funkcijom, za glatko, ravnomjerno miješanje.

 • Visoko kvalitetni set nastavaka za tijesta

  Patentirani nastavak  Flex Whisk za lagane pripreme, nastavci za miješenje i miješanje  od lijevanog željeza. Masterchef Gourmet slastičarski komplet savršen je za svakodnevnu uporabu!

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja za recpte!

  Knjiga recepata s 25 recpata dostupna je online za ukusne pripravke, deserte i snackove

 • Uključen nastavak za mljevenje mesa

  Pripremite sami svoje svježe polpete, tartare ili pljeskavice kod kuće! Stroj za mljevenje mesa uključuje dvije rešetke od nehrđajućeg čelika za različite vrste pripreme (srednje i krupno mljevenje). Oštrice su samooštreće za optimalne rezultate.

 • Uključen nastavak za sjeckanje

  Uživajte u svježe narezanom i isjeckanom povrću i voću! Ova sjeckalica uključuje 4 nastavka od nehrđajućeg čelikuključujući Reibekuchen nastavak za ribanje krumpira.

 • Nastavak blender 1,5l

  Umiješajte smoothieje od svježeg voća, umutite tijesto za palačinke, uživajte u toplim ili hladnim juhama i još mnogo toga. Staklenka blendera ima gradaciju radi jednostavnog mjerenja i ima poklopac za punjenje za dodavanje sastojaka tijekom miješanja.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživjate uz 25 recepata

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata za otkrivanje, od svakodnevnih grickalica do ukusnih slastica

Značajke
Pjenjača Fleksibilna  
Broj recepata 25 recepata online  
Knjižica s receptima    
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Tijesto za kruh 0.8  kg
Tijesto za kolače 1.8  kg
Materijal posude Obrađeni inox  
Blender DA  
Ukupni kapacitet blendera 1,5  L
Materijal posude blendera Plastika  
Usitnjavanje/rezanje    
Funkcije sjeckanja i usitnjavanja 4 bubnja  
Nastavak za miješanje Metal  
Kuka za tijesto Metal  
Stroj za mljevenje mesa    
Dodatna posuda NE  
Dodatni nastavci    
Spremnik priključnog voda    
Boja SREBRNA  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.