TEFAL Masterchef Gourmet

Masterchef Gourmet Snažan i svestran, ovaj kuhinjski stroj priprema hranu bez mnogo napora

Kataloški broj: QB407H38

Jednostavna izrada torte!

Svi izvrsni svjetski kuhari vole svoje kuhinjske aparate, a i Vi ćete se odmah zaljubiti u Vaš! Jer je Tefal Masterchef Gourmet idealan suradnik za svaku vrstu kuhanja i pečenja.
Pripreme smjesa za torte i tijesta za kruh učinite jednostavnima pomoću izdržljive lijevane pjenjače i kuke za tijesto te napravite lagane i prozračne tučene bjelanjke s jedinstvenom Flex pjenjačom. Posuda od nehrđajućeg čelika od 4 litre sadrži i poklopac.

Zahvaljujući dvostrukom planetarnom okretanju (glava uređaja i pomagala za pripremu kolača okreću se u suprotnim smjerovima), ovaj kuhinjski aparat mijesi, tuče i miješa sve sastojke do savršenstva. Pojednostavite si život sa stilom!
  • Dvostruka planetarna rotacija za brze i ujednačene rezultate.
  • Izrazito svestran, zahvaljujući blenderu zapremine 1,5 litara za pripremanje ukusnih napitaka „smoothie” i sjeckalici/nastavku za rezanje za ribanje koji usitnjavaju i ribaju povrće, sokovniku i stroju za mljevenje mesa.
  • Koristite našu jedinstvenu, patentiranu pjenjaču Flex kako biste mogli umutiti i najmanju količinu bjelanjka!

 

glavne karakteristike
  • default

Značajke
Snaga 900  
Ukupni kapacitet posude 4  L
Pjenjača Fleksibilna  
Funkcija pulsiranja    
Planetarno kretanje    
Tijesto za kruh 0,8  kg
Tijesto za kolače 1,8  kg
Nastavak za miješanje Teški radovi  
Kuka za tijesto DA  
Spremnik priključnog voda    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Prije prve uporabe uređaja, operite sav pribor u toploj vodi s malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u uputama za uporabu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite uređaj u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski stroj radi na drugačiji način od multipraktika jer alati koji se koriste za miješanje vise odozgo s glavne ruke u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade odozdo, ispod namirnica. Kuhinjski stroj služi prvenstveno za miješenje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao i kuhinjski stroj. Ako planirate raditi torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete to raditi. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada će kuhinjski stroj biti bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog stroja.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.