Innovation-Bandeau-934x198_HR.jpg

Inovacija  je naš  DNK

Uvjereni smo da je inovacija ključ našeg uspjeha.

U Tefalu primjenjujemo naše praktično znanje o tehnologiji, ergonomiji, svakodnevnoj uporabi proizvoda i navikama potrošača kako bismo ocijenili vaše potrebe i osmislili nova rješenja i uređaje koji će poboljšati vaš svakodnevni život.

Svjesni smo da je osluškivanje vaših potreba najbolji način da vam ponudimo inovacije koje će promijeniti vaše navike nabolje.

Što znači Tefalova „inovacija”?


Naš tim za istraživanje i razvoj neprestano prati najnovije tehnologije i  najnovija  očekivanja potrošača.

U svojoj potrazi za inovacijama istražujemo nova polja koja prelaze granice osnovnih kućanskih uređaja. Idemo prema naprijed: savjetujemo se sa sveučilištima i njihovim istraživanjem u pojedinim područjima kao što je postupak kuhanja te sa slavnim kuharima kao što je Jamie Oliver, s kojim smo blisko surađivali na osmišljavanju vrhunskog posuđa i uređaja za svakoga.

Istražite naš posebni portal za inovacije i upoznajte se s nekim od primjera značajnih inovacija ovdje !

 

ActiFry

Inovacija za vaše zdravlje

Ideja o pripremi domaćih krumpirića s vrlo malo ulja nije nešto novo. Mi smo pitanju pristupili iz drugog kuta zahvaljujući istraživanju koje smo provodili s francuskim sveučilištima, a koje je bilo usmjereno na postupak kuhanja. Ova nova znanja omogućila su nam da razumijemo ulogu koju ulje ima u postupku kuhanja te točne parametre potrebe za dobivanje krumpirića koji je hrskav izvana i mekan iznutra.

Nakon što smo razvili i usavršili ovaj postupak, morali smo ga prenijeti u kućanski uređaj. Da bismo postigli traženu kvalitetu i rezultate trebalo nam je čak pet generacija prototipa i brojna organoleptička istraživanja.

Tako je nastao ActiFry. Sada računamo na vas da nastavite kulinarsko putovanje.

 

Pogledajte video

 
 

Freemove

Za potpunu slobodu pokreta otkrijte naše  bežično glačalo!

Praktično glačalo  Freemove nema nikakav kabel. Glačalo se puni putem elegantne baze koju možete pričvrstiti za svoju dasku za glačanje i priključiti direktno u utičnicu.

Kontinuirano  punjenje: tijekom svakog razdoblja odmora stavite glačalo na bazu kako biste ga napunili (a ne na stražnju stranu, kao s glačalom s kabelom).

Ergonomska baza: Baza je prilagođena prirodnim vodoravnim pokretima osobe koja glača. Amortizacijska kuglica koja lako postavlja  glačalo na mjesto.

Pogledajte video

Thermo-Spot®

Otkrijte tajne savršenog kuhanja uz Thermo-Spot®!

Jeste li znali da je ključ savršenog kuhanja pravilno prethodno zagrijavanje tave? Kao što prije pečenja zagrijete pećnicu, tako za najbolje rezultate morate prethodno zagrijati tavu.  

Thermo-spot® je pokazatelj topline koji vam na siguran način pomaže pri kuhanju savršenih jela za vaše voljene.

Kako radi? Jednostavno je. U tavi se nalazi pokazatelj koji nakon postizanja savršene temperature postaje crven.
Uzorak Thermo-Spot® savršeno je vidljiv prije zagrijavanja. Kako se tava zagrijava, boja se mijenja. Nakon postizanja savršene temperature, uzorak Thermo-Spot® poprimi potpuno crvenu boju, čime vam jamči jednoliku i savršenu temperaturu za sva vaša jela.
Thermo-Spot® je dostupan na većini Tefalovih tava, dubokih tava  i električnih uređaja kao što su  (Plancha ili roštilj).

Uživajte u najboljem kulinarskom iskustvu od početka do kraja!

Pogledajte video

Pametna tehnologija

Bez odstupanja u perfomansma, sada je glačanje sigurno i jednostavno bez ikakvih podešavanja. Dobar miks u jednom kliku

Ovi su proizvodi izrazito jednostavni za korištenje i pružaju idealnu kombinaciju temperature i pare samo jednim dodirom.

Serija intuitivnih i inovativnih proizvoda.


Tefal nudi brojne parne postaje za sve vaše potrebe. Pružaju savršenu kombinaciju ručnog i automatskog postavljanja Neovisno o tome jeste li stručnjak, s Tefalom svatko može savršeno glačati! Dobro je znati


3 koraka do savršenog glačanja:
 

  • Navlažite i omekšajte tkanine za lakše glačanje
  • Vruća podnica glačala osušit će i izravnati vlakna
  • Nemojte složiti odjeću neposredno nakon glačanja kako biste je zaštitili od nabora!

Jeste li spremni za novo doba glačanja?

Uživajte u pametnoj tehnologiji s našim parnim postajama.

Pogledajte video