UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Posuda za sok uvijek treba biti napunjena vodom (ovisno o modelu). Na taj ćete način omogućiti da sokovi i masnoća iscure u vodu i tako spriječiti pojavu dima i vatre.
Tijekom prve uporabe pojavit će se malo dima. To je normalno i neće dugo trajati. Ukoliko dim ne nestane, provjerite je li ploča roštilja pravilno očišćena.
Ne, nikada nemojte unositi foliju u uređaj – nije dozvoljeno pripremati hranu zamotanu u foliju.
Voda koju ulijevate u rezervoar stvorit će hladnu zonu ispod površine za pripremu hrane. Tu će se čuvati sva masnoća koja pada u vodu, sprečavajući da se zapali na vrućoj površini i izazove stvaranje dima i vatre.
Koristite samo drveni, plastični ili termoplastični kuhinjski pribor. Metalni kuhinjski pribor može oštetiti neprijanjajuću oblogu na roštilju.
Proizvodi se mogu potpuno rastaviti radi lakšeg čišćenja. Rešetka, ploča roštilja i spremnik za vodu mogu se oprati u perilici posuđa. Nakon svake uporabe treba obrisati kućište roštilja. Nikada ga ne uranjajte u vodu.
Nakon uporabe, isključite roštilj i izvucite kabel iz napajanja. Pričekajte da se u potpunosti ohladi prije nego što započnete s čišćenjem. Rešetka, ručka i osnova mogu se prebrisati spužvom s deterdžentom za pranje posuđa.
Grijaću zavojnicu ne smijete čistiti. Ako je jako zaprljana, pričekajte dok se ne ohladi te je očistite suhom krpom.
Ako se nalazite na vjetrovitom mjestu, površina za pripremu hrane se može ohladiti i priprema na roštilju će potrajati duže.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.