TEFAL Plancha booster CB6418

Plancha booster CB6418 Savršeno pecite meso dok istovremeno pripremate i delikatniju hranu

Tefal Plancha Booster donosi rezultate roštiljanja kao nitko drugi, sa svojom namjenskom booster zonom do 2200 W koja se može aktivirati za savršeno pečenje mesa. Ova plancha omogućuje vam savršenu pripremu velikih komada mesa tijekom kuhanja osjetljivih sastojaka poput povrća u zoni niže temperature. Uživajte u velikoj površini za kuhanje za 6 do 8 gostiju i njegovoj neprianjajućoj oblozi Resist + za laku uporabu i lako čišćenje.

Kataloški broj: CB641810

Savršeno pecite meso dok istovremeno pripremate i delikatniju hranu

Otkrijte planchu koja vaš roštilj podiže na višu razinu: Tefal Plancha Booster Electric Grill.

Ovo je savršena plancha za ljubitelje mesa, jer dolazi sa pojačanom zonom koja se može aktivirati do 2200 W za savršeno pečenje velikih komada mesa!

Uživajte u restoranskom pečenju svih omiljenih komada mesa na zahtjev jednostavnim pritiskom na tipku!

Možete raditi što god želite: ili pecite meso na polovici planche u Boost  zoni, dok svoju osjetljivu hranu kuhate na nižoj temperaturi, ili cijelu planchu koristite samo za osjetljivu hranu.

Od debelih komada mesa i ribe do jaja, povrća, pa čak i voća, ovaj električni roštilj za unutarnju uporabu,  visokih performansi zasigurno će stvoriti trajne uspomene s prijateljima i obitelji.

Njegova neprianjajuća površina Resist + idealna je za zdravo kuhanje i aromatično meso bez dodatka ulja i čišćenje bez napora, dok se podesivi termostat s pet položaja za kuhanje prilagođava bilo kojem sastojku.

Iznimno velikom površinom za kuhanje - koja je dovoljna za 6 do 8 gladnih gostiju - i nizom naprednih značajki, nadogradite svoje iskustvo roštilja s Plancha Boosterom.

glavne karakteristike
 • Power Boost Zona za savršenu zapečenost

  Vrhunske performanse jednostavnim pritiskom na tipku: Power Boost Zone stavlja besprijekorno prženje na dohvat ruke, a istovremeno vam omogućuje da istovremeno pečete nježnije sastojke poput povrća ili lepinja.

 • Otporna neprianjajuća obloga Resist + s tehnologijom Thermo-Spot®

  Sva pogodnost neprianjajuće obloge Resist + - čišćenje bez napora i dobra trajnost - s Thermo-Spot® za jednostavno kuhanje.

 • Velika površina za pečenje

  Velika površina za pečenje savršena je za pripremu ukusnih jela za do 6 do 8 ljudi - idealna za svakodnevnu uporabu i stvaranje trajnih uspomena s obitelji i prijateljima.

 • Jednakomjerna raspodjela topline

  Dizajnirana za ljubitelje kuhanja i početnike, dobro dizajnirana površina za kuhanje osigurava homogenu raspodjelu topline za savršeno ujednačene rezultate.

 • Podesivi termostat

  Podesivi termostat s više položaja nudi 5 položaja za kuhanje prilagođenih svim vrstama hrane, od debelih komada mesa i ribe do jaja, povrća, pa čak i voća.

 • Jednostavno čišćenje

  Ploča s neprianjajućom oblogom osigurava čišćenje bez napora. Plancha je pogodna za pranje posuđa (isključujući električni dio roštilja) za iznimnu praktičnost.

Recepti
Značajke
Podesivi termostat    
Boja Crna  
Thermo-Spot® pokazatelj    
Neprianjajuće ploče    
PTFE obloga  
Odvojivi osigurač    
Odvojiva plitica za sokove    
Prikladno za perilicu    
Prekidač za uključivanje/isključivanje    
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.