TEFAL OPTIGRILL+ GC716 WAFFLES

OPTIGRILL+ GC716 WAFFLES Savršeno pečenje od slabo do jače pečenog

Savršeni rezultati pečenja od slabije do dobro pečenih

OptiGrill + vafli, naša konačna inovacija uključuje dodatak za vafle za pripremu pravih belgijskih vafla. Zahvaljujući tehnologiji "automatskog kuhanja pomoću senzora", vrijeme i temperatura automatski se prilagođavaju debljini i veličini namirnica postavljenih na roštilj, na temelju 6 programa kuhanja (Burger, perad, sendvič, kobasica, crveno meso, riba) i način pripreme zamrznute hrane. , Istovremeno, signalno svjetlo omogućava izravan nadzor: ljubičasto za predgrijavanje, plavo, a zatim zeleno na početku kuhanja, žuto kada je hrana slabo pečena, narančasta za srednje i crvena za dobro pečeno. Savršeno prilagodljiv različitim ukusima jednostavno podignite poklopac da biste uzeli meso kada je spremno a ostatak ostavite da se nastavi pripremati! Dodatni ručni način rada s 4 podesive razine temperature omogućuje kuhanje različite vrste hrane i savršeno je prilagođeno voću i povrću, pripremajući ih upravo onako kako želite.

Kataloški broj: GC716D12

Automatski senzor kuhanja i indikator razine pečenja za savršene rezultate pripreme

Upoznajte OptiGrill + Waffles, našu vrhunsku inovaciju s ručnim načinom rada s četiri razine temperature za beskrajne mogućnosti kuhanja.

Za još više mogućnosti, uključeni pribor za vafle omogućuje uživanje u pravim belgijskim vaflima.

Siguran za perilicu posuđa opremljen je termo-otpornim ručkama za udobnu uporabu
Poboljšana tehnologijom "automatskog senzora kouhanja", OptiGrill + odmah otkriva broj namirnica na površini i očitava njihovu debljinu kako bi se temperatura i vrijeme kuhanja automatski prilagodili za savršene rezultate.

Svjetlosni i signalni sustav omogućuju izravan nadzor za visoko precizno kuhanje, pripremanje mesa na način koji vam se sviđa: rijetko, srednje ili dobro pečeno.

6 programa kuhanja pripremaju jela do savršenstva: Burger, Piletina, Sendvič, Kobasica, Crveno meso i Riba, te način rada za zamrznutu hrane i ručni način rada s četiri postavke temperature.

Dodatne značajke uključuju neprianjajuće ploče od lijevanog aluminija, ploče za kuhanje od 600 cm2 koje su dovoljne za 2 do 4 osobe, i velika plitica za sokove od 7 .

 

 

 

 

 

glavne karakteristike
 • 6 automatskih programa i indiktor razine kuhanja za savršene rezultate pečenja od slabo do jače pečenog

  Ručni način rada s 4 podesive temperature za pripremu različitih vrsta hrane.

 • 6 programa kuhanja.

  Za različite vrste hrane : Burger, Perad, Sendvič, Kobasice, Crveno meso, Riba.

   

 • Indikator razine kuhanja

  Pratite napredak kuhanja za savršene rezultate pečenja od slabo do dobro pečenog: označava napredak kuhanja i šalje zvučne signale u svakoj fazi kako bi vas obavijestili kada je vaš obrok pripremljen na način koji vam se sviđa!

 • Automatiski senzor kuhanja/p>

  Automatsko mjerenje debljine: automatski se podešava na odgovarajuću temperaturu za veličinu i debljinu bilo koje vrste hrane unutar zadanih programa.

 • Sigurno za perilicu posuđa

  Neprianjajuće ploče od lijevanog aluminija i plitica za sokove sigurni za pranje u perilici posuđa.

 • Plitica za sokove velikog kapaciteta

  Velika pliticaza sokove s nagibom pod kutem od 7° za lako istjecanje sokova.

 • Uključuje ploče za wafle 

  Otkrijte novi nastavak za Optigrill vafle i proširite opseg kuhanja s Optigrillom. Stavite ga u svoj Optigrill i koristite ručni način za pripremu raznih slatkih recepata za vaflel!

Recepti
Značajke
GLAVNE KARAKTERISTIKE
Snaga 2000  W
Dijelovi sigurno za pranje u perilici posuđa Ploče i posuda za sokove  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boja SILVER  
Programi za kuhanje 6 automatic programs: Burger, poultry, Sandwich, Sausage, Red me  
Automatski sustav kuhanja    
Neprianjajuće ploče    
Odvojive ploče    
Dimenzija površine za kuhanje 30 x 20  cm
Površina za kuhanje 600  
Odvojiva plitica za sokove    
Prikladno za perilicu    
Kućište Inox  
Ručka Termoplastika  
Prekidač za uključivanje/isključivanje    
Podesivi termostat    
Lampica koja označava vrijeme za početak kuhanja    
Duljina priključnog voda 0,8  m
Uključeni recepti    
Dodatni nastavci uključeni Waffle plate set  
UPUTE i JAMSTVO
Česta pitanja
Ne. Kad je prvi set pečenja gotov, u potpunosti otvorite gril i uklonite hranu. Zatvorite gril i pritisnite OK. Nije nužno prethodno isključiti gril. Kad lampice opet zasvijetle, odaberite način rada koji želite. Faza prethodnog zagrijavanja trebala bi biti puno kraća jer će ploče već biti vruće. Kad Optigrill ispusti zvučni signal da je spreman, ponovno otvorite gril i stavite drugi set hrane na ploče te nastavite na uobičajen način.
Postoje 4 razine temperature, koje prikazuje indikatorska lampica u boji:
Zeleno: 110°C (230°F do 257°F)
Žuto: 190°C (356°F do 383°F)
Narančasto: 225°C (428°F do 455°F)
Crveno: 270°C (518°F do 545°F)
Ne, jer senzori za pečenje nisu aktivni pri načinu rada ručno.
Prije čišćenja roštilja pričekajte približno 45 minuta dok se uređaj ne ohladi. Za uklanjanje tvrdokornih ostataka hrane na pločama roštilja ili na bočnim stranama preporučujemo uporabu drvene ili plastične lopatice. Za čišćenje roštilja i komponenti roštilja upotrijebite krpu natopljenu toplom vodom. Ne uranjajte roštilj u vodu. Nemojte upotrebljavati abrazivne proizvode za čišćenje ili proizvode koji sadržavaju alkohol ili gorivo jer oni mogu oštetiti uređaj.
Uređaj nije u potpunosti otvoren pri stavljanju hrane na ploče grila prije pečenja.
Rješenja: Kako bi uređaj mogao detektirati početak ciklusa pečenja, on se mora u potpunosti otvoriti prije svakog ciklusa pečenja. Ako se to ne napravi, ciklus pečenja se neće pokrenuti. Potpuno otvorite gril pa ga zatvorite i pritisnite OK.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Uređaj je detektirao problem i možda je nužan popravak.
Ako uređaj ostavite otvoren između 2 ciklusa pečenja, pokrenut će se sigurnosni način rada i morat ćete ga ponovno pokrenuti.
Za najbolje rezultate pečenja, nemojte otvarati uređaj na razdoblje dulje od 1 minute tijekom ciklusa pečenja. PONOVNO POKRENITE uređaj tako da ga isključite iz struje tijekom 2-3 minute i ponovno započnite cijeli ciklus pečenja.
Ako je debljina hrane manje od 4 mm, hrana je pretanka (na primjer kriške slanine), moguće je da ju uređaj ne detektira.
To ne predstavlja problem, jednostavno pritisnite tipku OK kako biste potvrdili početak kuhanja.
Započeli ste pečenje, a prethodno zagrijavanje još nije završilo.
Kako bi se to ispravilo: isključite uređaj, uklonite hranu, ponovno pokrenite uređaj, a zatim ponovno idite na odabir programa i pričekajte da prethodno zagrijavanje završi prije početka pečenja hrane.
Ako problem nije uklonjen bez obzira na to što ste slijedili prethodno navedenu uputu: možda je nužan popravak uređaja.
• Ploče grila nisu dobro postavljene na kuke za ploče te stoga senzori ne mogu ispravno detektirati hranu.
Kako biste uklonili ovaj problem, isključite uređaj i pustite da se ohladi. Zatim ispravno postavite ploče.
• Započeli ste pečenje između ploča bez prethodnog zagrijavanja.
Kako bi se ovo ispravilo: isključite uređaj, uklonite hranu, zatvorite uređaj. Ponovno uključite uređaj, odaberite i potvrdite program te pričekajte da prethodno zagrijavanje završi.
• Ako problem nije uklonjen bez obzira na to što ste slijedili prethodno navedenu uputu: možda je nužan popravak uređaja.
To se može dogoditi zbog nepropisnog čišćenja ploča za pečenje.
Preporučujemo da ploče za pečenje operete prije stavljanja u perilicu posuđa, kako biste uklonili sve ostatke hrane, na sljedeći način:
- namačite ploče u vrućoj vodi i deterdžentu za odmašćivanje oko 30 minuta,
- izribajte obje strane ploče spužvom ili četkom za posuđe, u vrućoj vodi i deterdžentu za odmašćivanje,
- isperite,
- stavite ploče u perilicu posuđa.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.